reklama
katjuszkaa
Fanka BB :)
Mika po łączach idzie. Klara tez średnio dziś..
A mnie się nawet gadać i pisać nie chce. Mam taki nawrót kataru, że mam ochotę się pociąć :-( idę jutro do lekarza bo oszaleje :-(
A mnie się nawet gadać i pisać nie chce. Mam taki nawrót kataru, że mam ochotę się pociąć :-( idę jutro do lekarza bo oszaleje :-(
madzikm76
Siedzę w pracy, oczy mi już łzawią od mikroskopu więc średnio chce mi się gapić w telefon :/
Katjuszkooo - nic tylko zdrowia życzę!
Katjuszkooo - nic tylko zdrowia życzę!
Katjuszka zdrówka dla Ciebie!
Mika udanego lotu i grzecznego F podczas
Mi też już dzisiaj ręce opadają i próbuję nie reagować na to co chłopcy odstawiają, mieszkanie od rana H tam zdemolował że trzeba cały czas pod nogi patrzeć żeby sobie krzywdy nie zrobić .
Byłam z H u lekarza i co? Osłuchowo czyściutko, gardło ładne, uszy wporządku to skąd ten kaszel? Powiedziała że tak może być po chorobie i jakoś ten jego kaszel nazwała ale nie pamiętam. Dostał zyrtec i syrop jakby go mocno ten kaszel dusił. Mamy wychodzić i wietrzyć tak porządnie mieszkanie.
Mika udanego lotu i grzecznego F podczas
Mi też już dzisiaj ręce opadają i próbuję nie reagować na to co chłopcy odstawiają, mieszkanie od rana H tam zdemolował że trzeba cały czas pod nogi patrzeć żeby sobie krzywdy nie zrobić .
Byłam z H u lekarza i co? Osłuchowo czyściutko, gardło ładne, uszy wporządku to skąd ten kaszel? Powiedziała że tak może być po chorobie i jakoś ten jego kaszel nazwała ale nie pamiętam. Dostał zyrtec i syrop jakby go mocno ten kaszel dusił. Mamy wychodzić i wietrzyć tak porządnie mieszkanie.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Ja nie mam weny więc tylko podczytuję.
Potwierdzam też mi lekarz mówił że kaszel może trwać jeszcze kilka tygodni po chorobie.
Pewnie nie uwierzycie ale Kuba przechodzi samego siebie. Nie wiem co mu jest ale jest okropny, złośliwy a jednocześnie niesamowicie sprytny bo zaraz jak nabroi to robi oczy jak kot ze Shreka.
Potwierdzam też mi lekarz mówił że kaszel może trwać jeszcze kilka tygodni po chorobie.
Pewnie nie uwierzycie ale Kuba przechodzi samego siebie. Nie wiem co mu jest ale jest okropny, złośliwy a jednocześnie niesamowicie sprytny bo zaraz jak nabroi to robi oczy jak kot ze Shreka.
Edysiek
odkrywca
Kąpiel + książka + winko = relaks :-)
Ja na moją dzisiaj nakrzyczałam, a ta do mnie "ciii" i jak tu się złościć.
Ja na moją dzisiaj nakrzyczałam, a ta do mnie "ciii" i jak tu się złościć.
reklama
Myszka7_2005
Dziewczyny to ewidentnie coś w powietrzu wisi. Mój nie odbiega od większości. Wariuje, broi, pyskuje po swojemu a na dodatek zasnął o 20 a o 21 wstał i fisiuje do teraz. Pojechałam z nim na zajęcia dla maluchów to takiej histerii dostał, że aż wstyd. Mieliśmy przerwe 1 miesiąc w zajeciach ale to co Mlody odstawil to masakra. Ale ...... i tak go bardzo kocham
Katjuszko i reszta chorowitkow zdrówka i jeszcze raz zdrówka.
Katjuszko i reszta chorowitkow zdrówka i jeszcze raz zdrówka.