reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Duże te Wasze dzieci ;-) Moja ma kombinezony na 86 i jeden jest akurat a drugi przyduży. Ogólnie teraz nosi rozmiar 86 tylko czasem 92.
Kinga właśnie zasnęła, ale to przez to że gość mieliśmy. Oby tylko jutro pospała dłużej.

reklama
Hej, u mnie średnio nadal, choć odrobinę lepiej. Rodzice dziś byli to pół dnia się K zajęli, choć i tak karmienie leży w mojej gestii...

Idę spać, bo K zasnęła o 20 to pewnie wstanie wcześniej..

Ja tez z katarem i bolem gardla. Dam sobie kilka dni na leczenie domowymi sposobami. Jak nie przejdzie to wizyta u lekarza.
Mlody dzis nie spal w dzień to juz padl tez. Ciekawe ile pospi.
U nas kombinezony na 92. Z next jest idealny a nawet ciut przymaly za to z cocodrillo jest ciut za duzy.
Spokojnej nocy Kochane.

Jestem i ja [emoji6]

Ciężki czas mamy i czasu brak. F domaga się uwagi w każdej minucie dnia , jeśli coś nie po jego myśli to jest ryk, że uszy więdną [emoji51]

Ja się melduję. Jakaś śpiąca jestem a spałam do 8. Znowu coś z ciśnieniem pewnie. Ale przede mną ferie więc siedzę w domu to sobie poczytam, pooglądam filmy, no generalnie odpocznę.... Pomarzyć można nie?
U nas ok. Chłopcy nawet znośni choć nerwowi i lubią się drzeć jak nie po ich myśli coś pójdzie czytaj zabawka się przewróci a miała stać ;-)
Ostatnio faza na kredki w związku z czym porysowane zostały: podłoga, ściana, panele 3d na ścianie i wypoczynek. Co prawda z podłogi i wypoczynku problemu z usunięciem nie miałam, ale ze ściany i panela zejść nie chce. Chyba dlatego że to kredki woskoweti taką tłustą warstwę zostawiają.

reklama
Jestem i ja.
Rila ja wczoraj szorowałam ściany i białą szafę ale ze struktury w przedpokoju zejść nie chce :dry:.
U nas standardowo teraz starszak jest chory :confused2: a jak zarazi H to koło się zamyka.

Do góry