reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas nocnik przyjdzie sam. Z Młodym też nie planowałam, co i jak i poszło samo w odpowiednim momencie.

Ja też zaczęłam zdrowsze odżywianie i jakieś wygibasy planuję. Muszę w końcu się ogarnąć.
Milenka nam logopeda, do której trafił Młody jak miał 2 lata powiedziała, że predyspozycje genetyczne też mają znaczenie. Wypytała mnie wtedy o poród, ciąże, rozwój Młodego. Mój starszy w dalszym ciągu pod opieką logopedy jest i tak już rok.
Ja skrzyknęłam koleżanki u siebie w weekend na winko.

U mnie dowaliło śniegu, a ja dziś latania miałam. Masakra, ślizko, bo ten śnieg mokry, ale dzieciaki trochę polatały po podwórku.

Młoda w łóżeczku śpi z łosiem albo misiem, ale czasami ich też wywala. Nie ma problemu, żeby zasnęła bez nich.

reklama
Milenka - mnie się kończą wychodne bo w piątek juz wracamy do uk ale, ale, ale ......na 12 marca kupiłam juz bilet z powrotem [emoji12][emoji12][emoji3][emoji1] wiec znowu będzie trochę swobody [emoji6]. Baw sie dobrze[emoji106]

Agunia - jestem w permanentnym szoku (oczywiście pozytywnym) dla zdolności Julka. Jak On wszystko szybko łapie.

Milenka udanej zabawy.

DJMka, a u mnie plucha dzisiaj. Młody trochę pobiegał po kałużach, ale ciągle padało więc za długo nie pospacerowaliśmy.

Mika Julko jest mały ciałem, więc pewnie próbuje nadrobić resztą do rówieśników ;-) ;)

Milenko nie mamy tej biegówki... na razie nie kupiłam właśnie z tego powodu co Ancona pisze - nie ma za bardzo jak na zewnątrz z tym wyjść.. a K potrafi nieźle na tym Chicco autku przypitalać i aż strach jakby zaczęła się na tej biegówce po domu rozbijać..

Ja chciałam kupić taką:
http://allegro.pl/chillafish-bunzi-jezdzik-biegowy-2-i-3-kolowy-3ko-i5561706603.html

ale teraz już się zastanawiam, czy nie będzie za mała...

Ancona a jaką Wy macie? Chciałabym coś lekkiego i zwrotnego...

Loka chyba wrzucałaś fotkę tej hulajnogi... - podrzucisz link lub nazwę? bardzo mi się spodobała

Ja uciekam, bo mam taką migrenę, że mi się wymiotować chce :-( wczoraj mnie zaczęła głowa pobolewać, ale dziś jest okropnie.. zjadłam trzy apapy od rana i nic, no ale nie mam złudzeń, że apap na migrenę pomoże.. muszę przeczekać niestety :-(

Katjuszko my mamy taki PUKY LR M (nie mogę wstawić linku wrrr)
Jest lekki H sam go podnosi i solidnie wykonany, mały dostał od babć pod choinkę :)
W końcu zasnął :biggrin2: nawet bez marudzenia, teraz po tych lekach widać że jest mu lepiej, trochę jeszcze kaszle ale ogólnie ok i nawet w nocy całkiem nieźle śpi tylko... ja nie wiem co z jego uszami bo co raz siada mi na kolanach i żeby go miziać po uszkach raz po jednym raz po drugim i teraz czy coś mu tam jeszcze dokucza czy poprostu to takie fajne??:confused:

Ostatnia edycja:
Djmka no tak było wcześniej że budził się strasznie rozdarty w nocy i nie szło go uspokoić a teraz zachowuje się jakby mu muchy koło uszu latały i on je odgania :baffled::confused: dziwne to.

Ancona - dotknij mu za uchem tak mocniej, jak Go zaboli to da sie poznać, że coś nie halo.

F zawsze sie mizia po uszach i w uszach jak mu dłuższe włoski łaskoczą ucho albo jak wchodzą do środka. Czasem to ma aż do krwi uszy w środku zadrapane.

reklama
Do góry