reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa - no właśnie ja też myśle, że latem będzie łatwiej, ja go sadzam ostatnio na nocnik kilka razy dziennie ale niestety jeszcze nie udało sie nic złapać. Niby siedzi grzecznie i cierpliwie ale trzeba go zabawiać.

Ja też sie cieszę że moja ma pluszaka przytulaka,młody był bez maskotkowy.
Moja odsmoczkowana od dawna,ale MIKA nie przejmuj się dziś na spacerze spotkaliśmy sąsiadkę,jej córa nadal smoczek w buzi [nawet na spacerze]a w maju skończy 3lata;-) ;)
Nocnik stoi czasem ją sadzam ale ona czucia nie ma,też liczę na lato,TYlko metodą chodzenie bez pampka:yes:

Milenka - no właśnie, że F wyglada jak trzylatek [emoji15]hehe , a jak jest z mówieniem u tej dziewczynki ? Trzy lata to już powinna śmigać, chyba, że ten smoczek ...

Witam:)
Ile czytania...
My też smoczka mamy z głowy ale podobnie jak Truskawkowa nie mam weny do nocnika tym bardziej że Kubus nie usiedzi dluzej niz minute. Wiem tez ze bedzie problem z odstawieniem mleka w butelce ale poki co tego mu nie zabraniam:)
Jesli chodzi o "świra" to K musi mieć kotka swojego pluszowego zawsze i wszedzie.

mika mówi ładnie,nie wazne na ile wygląda,ty wiesz że nie ma jeszcze 2lat to spokojnie.Ta dziewczynka wogóle taka wychuchana,dzis ciapa a ona bielusieńkie buty,ale mamusia mówi ze ona tylko w wózku albo rączki bo nie lubi chodzić

TRUSKAWKOWA GRATULACJE:rofl2:

reklama
witam po przerwie, choroby goście goście i brak czasu. Mam nadzieję że uda mi się regularniej zaglądać.
Piszecie o odsmoczkowaniu - u mnie szans nie ma bo A jest mocno smoczkowa więc i O się nie oduczy póki widzi. Była chwila nadziei jak był chory bo spał wtedy ze smoczkiem w ręku. I z nadziei przerodziło się to w dodatkowe poszukiwania bo teraz jeden w buzi a drugi w ręce :(
Nocnik jest nakładka też i wołanie siku jak już jest kupa w pieluszce. Do tego musiałabym wstawać przed młodym żeby go próbować wysadzać bo on woła nas już po wszystkim :)
Może uda się jak będzie ciepło bo teraz to dla mnie mało realne.
uciekam zapoznać się z "nowym" forum bo mi wszystko poginęło

Do góry