reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U nas też kicha,odwilż,mokro,szaro,moja złapała zająca na spacerze a droga posypana popiołem+woda to wyobrazcie sobie jak wyglądała:dry:,wróciłam do domu wyciągłam pranie i wstawiłam następne heh.
Pisałam nie dawno że moja nie umie po schodach chodzić,to już umie,poszliśmy do szkoły,poszłam wózek z boku dać a ta sprint na schody i sama wyszła.

KATJUSZKA jak mąż taki pewny że u K nie jest normalne zachowanie to mu powiedz żeby jakiejś poradni psychologicznej poszukał;-) ;),a tak serio to nie masz się czym martwić.Moja często kazała rysować sobie kółka bo wszystko jej sie z tym kojarzyło no i to potrafiłą powiedzieć,wszystko było kółko jabłko,bomba,balon,bałwan,bułka odkąd potrafi nazwać prawidłowo te wszystkie rzeczy to kółko używa znacznie mniej.K ma nie wielki zakres słów więc to też utrudnia sprawę.A jak jej powiesz to rób sama kółka z piasku czy ciastoliny to zrobi?bo może ona też domaga sie tych kółek bo to dobry sposób na wzbudzenie uwagi całodziennej bo do tego potrzebuje mamę,tatę nianię.A nie powie zrób mi zamek bo to jeszcze za trudne dla niej do ogarnięcia.Kółko jest proste pod każdym względem;-) ;).U nas bardzo spadło zainteresowanie rysowaniem a już sie cieszyłam że zaraz po kolorowanki polecę.Bo Ona idealnie trzyma kredkę w paluszkach,nie w piąstkach.Mój syn idac do przedszkola w wieku 5lat nie umiał tak dobrze się posługiwać kredkami:eek:

LOKA jedziesz do Krakowa?Ja we wtorek za tydzień będę na rynku nie masz tam gdzieś jakiś planów?

Truskawkowa, u nas była mysia. Taka szmatka z głową myszki po środku
Musiało to być zawsze i wszędzie 24/7. Wkurzalo mnie to okropnie, bo jeszcze smoczek do kompletu musiał być więc młody pozbawiony swoich atrybutów już od tygodnia i normalnie raj jak nie trzeba tego wiecznie szukać, czy pamiętać to wziąć.
Mój O. ma świra na punkcie czystych rok, nic nie zje ręką co się lepiej, od razu jest beee o każe ręce wycierac. Plastelina to bali się nożem i widelcem :)

VILTUTTI i tak dobrze mój syn z pieluchą tetrową i smokiem do 2lat chodził:szok:.Młoda do spania ma peppę i czasem jak chce się poprzytulać to ja tarmosi.

A ja sie ciesze, ze ma cos z czym czuje sie bezpiecznie. Starszy ma pacynke losia i do tej pory z nim spi. Ale w razie lekarza, szpitala, pobierania krwi itd nie bylo problemu-przytulal losia i wszystko gralo:-)

F żadnej maskotki nie ma ulubionej . Jest ten duży misiek ale On ma spełniać funkcje siedząca na fotelu. Od małego nie lubiał żadnych pluszaków - zasypia z pieluchą przytuloną do buzi.

Tak siedzi mi w głowie to odsmoczkowanie ale nie mam serca, zdaje sobie sprawę z tego, że im pózniej tym gorzej [emoji15]

Zapomniałam napisać, że dresiaki ze Smyka są super, mięciutkie, dobre gatunkowo i kolory fajne. Zamówiłam tylko dwie pary na próbę i jestem zadowolona.

reklama
Tak sie sama przed sobą tłumacze, że nie chodzi nigdzie z "miju miju" tylko do spania. Jak sie budzi tam go zostawia i spokój. Jak gdzieś idziemy czy nawet dalej jedziemy to go nie zabieram. Kurde no głupia jestem bo tak niewiele go dzieli od całkowitego porzucenia a jakoś nie umiem sie za to zabrać [emoji30]

Do góry