reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika jakby zjesc z opakowaniem to wierzę, że mi apetyt się zmniejszy.

Madzikm my właśnie z tych powodów co kilka lat wymieniamy auta, bo na każde przyjdzie w końcu pora, że będzie wymagało inwestycji.

U nas słodycze muszą być pod ścisłym nadzorem, bo inaczej Julko jadł by je bez opamiętania. Jak tylko wchodzimy do sklepu to od razu się drze "kup lizaka, kup żelki". Dzisiaj jest u nas moja chrześnica, ktorej kupiłam pączka i jak Julko tylko ją zobaczył jak je to od razu krzyczał "daj gryza poczka". Zastanawia mnie skąd on wie co to jest, bo ja mu jeszcze nigdy nie dawałam. Odkąd Młody zaczął gadać chyba powoli na światło dzienne wychodzą małe grzeszki niani.

Z tuszy nie polecam loreal. Aktualnie mam ten dwustronny z odżywką i taki złoty, który w nazwie ma coś ze skrzydłami. Kruszą i szybko wysychają. Najlepszy jaki miałam to taki żółty z grubą szczoteczką. Nazwy nie pamiętam.

reklama
AGUNIA pocieszyłaś mnie ze nie tylko moja jest taka łakoma na słodkie,u nas oczywiście też pod kontrolą na co dzień ale w gościach przy pustym stole siedzieć nikt nie będzie,a walka co 10sekund nie wolno jest średnia:crazy:
To niania musi się mieć na baczności co robi i mówi bo takiemu dziecku nie przetłumaczy nie mów mamie;-) ;)
Zrobiłam rozeznanie na allegro i widzę ze ten maxfaktor 22złz przesyłką można na być,cena chyba super nie?
Za to ten jest rozchwytywany,to chyba ten co Rila pisała
http://allegro.pl/loreal-volume-million-lashes-so-couture-so-black-i5293738060.html

Milenka na WOŚP ostatnio w lidlu wrzuciłam :) dzisiaj też w domu i jeszcze pewnie ze dwa dni bo mały jeszcze na antybiotyku :/.
A ze spaniem też się przestawił wcześniej padał ok 12 a teraz ok 13.30-14.00 albo wcale bo tak też mu się zdarza ;-)
Spojrzałam na ten tusz z loreala i rzeczywiście ma wzięcie :szok: Ja jednak pozostanę przy moim grubym Maxfactorze :)

U starszaka są koledzy i aż nie mogę uwierzyć jak mały ładnie się z nimi bawi :szok:

Milenka - tak to ten. Nie przepadam za loreal'em w kwestii tuszy ale ten jest świetny. Chociaż to i tak zależy id rzęs i efektu jaki chcesz osiągnąć.

Ja mam swoje długie rzęsy, więc wystarczy że byle jakim pomaluję i może być :rofl2: byleby tylko rzęs nie sklejał to mi pasuje. No i jeszcze nie lubię tych wykręcanych szczoteczek, chyba dlatego mi ten z Avonu pasuje, bo tam jest taka silikonowa, bardzo prosta.

Moje dziecko dzisiaj jakieś wyjątkowo jęcząco - płaczliwe, już dawno taka nie była.

reklama
Do góry