reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Djmk ok

Katjuszka to taki etap bo moja wyje jak tylko odkurzacz wyciągam na robota i suszarkę też tak reaguje

My nad słodyczami straciliśmy kontrolę ostatnio, młoda potrafi kolosalne ilości zjeść tego, dla niej jajo jest mało. Kiedyś zanim kawę zrobiłam to chrzestna jej kitkat dała i już kończyła jeść, tata i brat też sie dzielą z nią, ale u nas właśnie słodyczy je sie sporo więc to chowanie było do czasu. Ja jej nie daje poza wyjściem do sklepu bo sama sobie z półki bierze i do kasy idzie a jak jej zabiorę to zakupów nie zrobię, dlatego 2razy w tygodniu chodzę teraz.

Madzikm współczuję awarii, u nas auto stare więc też ciągle sie coś wymienia na przemian albo do domu albo auta jakiś zakup.

Witam :biggrin2:
Małej coś się drzemka w dzień poprzestawiała, nie pójdzie wcześniej spać jak po 11. Wczoraj poszła dopiero za drugim podejściem przed 13, spała do 15, ale za to wieczorem mogliśmy posiedzieć u znajomych.

Mika czego to nie wymyślą. Na pewno wiele osób da się na to nabrać.

Madzik współczuję wydatku, też strasznie nie lubię takich niespodziewanych wydatków, tym bardziej że te spodziewane czasem nie zawsze ogarniamy.

Moja jakoś nie pała miłością do Kinder jajek. Słodycze je, ale w niewielkich ilościach i ostatnio najbardziej lubi takie cukierki-galaretki.

Milenko ja najczęściej używam tuszu z Avonu, najbardziej lubię Super Shock ,(maluję się codziennie, więc tusz kupuje często), teraz mam jakiś Astor i nawet ujdzie, ale szału nie ma.

Dzień dobry, właśnie wstaliśmy :biggrin2:

Mika :-D mają ludzie pomysły.

Madzikm szybkiej i taniej naprawy wam życzę :tak:.

Milenka u mnie zawsze sprawdza się Maxfactor ten gruby czarny, teraz mam Pupa Vamp :cool2: i też jest fajny zwłaszcza w promocji ;-) ;)
Co do słodyczy to też trochę tego idzie w domu ale mały ma ograniczone z jajka Kinder zabawka go nie interesuje bardziej czekolada ale to zjadł raz jak pod choinkę dostał, tak to lubi paluszki i literki juniorki i ciasteczka maślane gerbera jak już chce słodkiego bo on bardzo ciastowy jest za to starszy bardziej cukierkowo czekoladowy :cool2:. I chyba od wczoraj mu te słodycze wychodzą bo stan zapalny mu się zrobił od Ząbka ale narazie na przeciwbólowych jedzie bo u nas w weekend nie znajdzie się dentysty dopiero jutro może ktoś łaskawie nas przyjmie.

Witajcie!
Ja znowu z jakąś jelitówką się męczę od wczoraj. Tragedia normalnie. Mam dość a czuję się gorzej niż źle ;-( Do typowych objawów których nie będę opisywać dołączył ból głowy i żołądka. Sama nie wiem jak sobie pomóc.
Na szczęście chłopcy ok i oby tak zostało!

Mika- dobre!
Madzikm- współczuję wydatku

Moi chłopcy nie jedli nic słodkiego poza biszkoptem domowym i muffinkami które dla nich upiekłam ograniczając ilość cukru. No ale mnie łatwiej bo ja słodyczy nie jadam, w związku z tym nie kupuję. Znajomi i rodzina wiedzą żeby maluchom słodyczy nie przynosić. Nawet jak mąż z pracy na święta przyniósł dwie paki słodyczy to się nimi pobawili bo i tak nie wiedzieli co to a potem mąż je jadł przez 2 tygodnie. Biedak wreszcie miał raj ;-)

Ja tuszu nie używam (może z dwa razy w roku) , baaa nawet nie mam wiec nie pomogę. Na Sylwestra machnęłam sobie kuzynki tuszem to wróciłam jak panda [emoji209][emoji209]

Mika bo ty już piękniejsza być nie możesz to po co poprawiać doskonałość :biggrin2:

Ja mnóstwo z awonu miałam i żaden mi nie pasował, kupię max faktor, zobaczymy.
Dziewczyny byłyscie na WOŚP? Ja dziś w domu i musze na stronie jakiegoś SMS znaleź
Moja ze spaniem też swiruje, nie i koniec, dziś po 13 padła, zegnajcie spokojne wieczory buuu

Ostatnia edycja:
reklama
Milenka, Mika - ja używam loreal volume million lashes so couture i jest świetny, trzyma się cały dzień a tuszu używam codziennie

Do góry