reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
MaDziKm - śliczna sukieneczka.

Milenka - a propo jaj niespodzianek - F je uwielbia ale tylko cieszy go samo rozpakowanie ze sreberka i instrukcja papierowa złożenia danej zabawki, czekolada i zabawka mogą nie istnieć [emoji6]. Jak wychodzę to F zawsze mnie z trzy razy upomina "jajiiii" czyli mam mu kupić jajo.

Milenko - wysłałaś synka do mojego rodzinnego miasta :).
Pora jak dla mnie...zabójcza.
Już się martwię jak kiedyś będę wstawać, żeby dziecko do szkoły ogarnąć :/

Truskawkowa - toż to już całe zdanie :)

Potrzebuję wygrać w lotto...
Nawet nie te miliony, kilka tysiączków nawet dało by radę.
Opadła nam dziś przednia szyba w Audi i już nie wróciła na swoje miejsce. Z wycieczki na miasto zrobiliśmy tylko zawrotkę na parkingu i mąż wlókł się 40 km/h z powrotem żeby Emmy nie zawiało. Samochód zaklejony workiem, do naprawy we wtorek, 200€ nie nasze. Mąż chce ruszyć oszczędności na spłatę kredytu...Chyba czas pomyśleć o pełnym etacie :(

Na pocieszenie kupiłam sobie dziś trzy śliczne sukulenty w Lidlu, tak mu się rzuciły na oczy jak bułki brałam :D. A że były tylko po 1,19€ to zaszalałam :) Uwielbiam kaktusy i wszelakie kwiatki które ciężko ubić ;)

Mika coś mi po łączach od Ciebie idzie. Pomijam fakt kinder jajek bo u nas wygląda to identycznie.. natomiast dziec mi dziś wpadł w hiserię z powodu maszynki do mięsa. Stanęła w kącie i wyla ze strachu...

Madzik ceny napraw za granicą kosmos. A m się coś zna? Bo szyba to nic skomplikowanego, albo się coś zacielo albo jakaś elektryka padła..

Mąż komputerowy jest, i gadget'owy. Samochody ogarnia teoretycznie.
To ponoć typowa usterka Audi. Trzeba wymienić mechanizm podnośnika szyby, co wiąże się z rozebraniem całych drzwi.

Madzikm wspolczuje wydatku. Z totkiem to u nas jest tak, że dokładnie wiem co zrobilabym z wygrana ale jakos do grania zebrac sie nie moge.

U nas narazie slodycze pod kontrola wiec jajka niespodzianka jeszcze nie dajemy. Niemniej jednak jestem ciekawa czy czekolada czy zabawka zdobędzie wieksze zainteresowanie :-D

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1452383513.951497.jpg
widziałyście taki wynalazek ? Sama nie wiem ile trzeba tego zjeść żeby działało [emoji23]chyba, że skleja usta i wtedy opcja jedzenia odpada [emoji23][emoji23][emoji23] co już firmy nie wymyślają [emoji15]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452383513.951497.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452383513.951497.jpg
    112,5 KB · Wyświetleń: 274
Do góry