reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
MADZIKM mi też się nie otwieraja Twoje fotki a szkoda:-( :(
Jak piszesz post to obok ;odpowiedz' jest ;wyslij plik i w to wchodzisz i otwiera się przeglądarka i wgraj.

Witam :biggrin2:
Chyba nie macie co robić, że tyle na forum produkujecie :oo2:
Już dwa razy próbowałam dodać post, a zdjęcia to już całkiem nie umiałam. Dziękuję Milenko za oświecenie.
Zdrówka wszystkim potrzebującym.

Dzisiaj po wieloletniej przerwie mieliśmy wigilię zakładową, źle nie było, a plus taki że nie musiałam robić obiadu :-p

Ja tam nie mam nic przeciwko gryzoniom, a takie swoje własne uwielbiam, mieliśmy takie w domu :tak: Ostatni ogonek był jeszcze jak Kinia była w brzuchu.
O takie słodkie szczurzyska.jpg

Milenko śliczna choinka.
Madzik nie wiem czemu się czepiasz pierniczków, śliczne są.
A naklejki super.

Załączniki

• szczurzyska.jpg
    szczurzyska.jpg
    62,1 KB · Wyświetleń: 26
Ja do szczurów nic nie mam. Miałam nawet takowego delikwenta w roli pupilka i fajny był, tylko spadł się i osiągnął gabaryt yorka i muszę oświadczyć, że szczurze ogonki to jedna z najmilszych rzeczy w dotyku, jak welur. Teraz oprócz pieseła, mamy królika i O. uwielbia go dreczyć, tzn. tuli go i glasia aż mu oczy wychodzą, ale staram się nienaduzywać tej atrakcji ale jednocześnie nie zabraniam, żeby uczył się jak traktować zwierzaki. Mąż usilnie bajeruje mnie na rybki, ale jakoś czarno to widzę... Albo zalane mieszkanie i pokaleczone dziecko, albo pół dobytku z domestosem włącznie w akwarium ;-)

Madzikm ja nie widzę fotek buu:dry:
ale Milenki są super H robi "aaa oooo" i się uśmiecha oczywiście nie daje czytać ani pisać bo chce na choinkę patrzeć :-) :)

Edysiek o nie a ten z czerwonymi oczami aż mi ciarki po plecach przeszły brrry

Mika ja też aż boję się czytać, dość mam glutów przez ostatnie trzy tygodnie :confused2:

Viltutti H też kocha zwierzątka zwłaszcza koty ale psa, królika w bloku nie wyobrażam sobie a o rybkach nawet mowy nie ma szkło woda i ciekawe kto by to czyścił :confused:

reklama
Dziekuję bardzo,nie udało mi się telefonem ładniejszej fotki zrobić ale w rzeczywistości jest dużo ładniejsza:yes:.Młoda z dołu pościągala bombki i mecz urządziła i starszak usunął wyżej;-) ;)

EDYSIEK ojaaa przez Ciebie nie zasnę dzisiaj,za żadne skarby nie wzięłabym takiego potworka,Viltutti głaskać mówisz?:szok:
Młody ma akwarium,jest dosć wysoko i młoda nie sięga do niego.Mała za to po sąsiedzku ma szczeniaczka do zabawy choć ostatnio chciaała go palnać bo jej wyrwał drożdżówkę z rąk i uciekł:rofl2:

Do góry