reklama
madzikm76
Fanka BB :)
Niech ktoś potwierdzi czy widać zdjęcia bo mała już się wierci i więcej nie mam czasu próbować!
Zobacz media 717029Zobacz media 717031Zobacz media 717033Zobacz media 717034Zobacz media 717030
Zobacz media 717029Zobacz media 717031Zobacz media 717033Zobacz media 717034Zobacz media 717030
katjuszkaa
Madzik mnie forum mówi, że nie mam uprawnień żeby zdjęcia widzieć... w ale choinkę Milenki widzę ;-)
Edysiek
odkrywca
Witam
Chyba nie macie co robić, że tyle na forum produkujecie
Już dwa razy próbowałam dodać post, a zdjęcia to już całkiem nie umiałam. Dziękuję Milenko za oświecenie.
Zdrówka wszystkim potrzebującym.
Dzisiaj po wieloletniej przerwie mieliśmy wigilię zakładową, źle nie było, a plus taki że nie musiałam robić obiadu
Ja tam nie mam nic przeciwko gryzoniom, a takie swoje własne uwielbiam, mieliśmy takie w domu Ostatni ogonek był jeszcze jak Kinia była w brzuchu.
O takie słodkie
Milenko śliczna choinka.
Madzik nie wiem czemu się czepiasz pierniczków, śliczne są.
A naklejki super.
Chyba nie macie co robić, że tyle na forum produkujecie
Już dwa razy próbowałam dodać post, a zdjęcia to już całkiem nie umiałam. Dziękuję Milenko za oświecenie.
Zdrówka wszystkim potrzebującym.
Dzisiaj po wieloletniej przerwie mieliśmy wigilię zakładową, źle nie było, a plus taki że nie musiałam robić obiadu
Ja tam nie mam nic przeciwko gryzoniom, a takie swoje własne uwielbiam, mieliśmy takie w domu Ostatni ogonek był jeszcze jak Kinia była w brzuchu.
O takie słodkie
Milenko śliczna choinka.
Madzik nie wiem czemu się czepiasz pierniczków, śliczne są.
A naklejki super.
Załączniki
Viltutti
Ja do szczurów nic nie mam. Miałam nawet takowego delikwenta w roli pupilka i fajny był, tylko spadł się i osiągnął gabaryt yorka i muszę oświadczyć, że szczurze ogonki to jedna z najmilszych rzeczy w dotyku, jak welur. Teraz oprócz pieseła, mamy królika i O. uwielbia go dreczyć, tzn. tuli go i glasia aż mu oczy wychodzą, ale staram się nienaduzywać tej atrakcji ale jednocześnie nie zabraniam, żeby uczył się jak traktować zwierzaki. Mąż usilnie bajeruje mnie na rybki, ale jakoś czarno to widzę... Albo zalane mieszkanie i pokaleczone dziecko, albo pół dobytku z domestosem włącznie w akwarium ;-)
Edysiek
odkrywca
Viltutti ja też bym się bała, że akwarium wyląduje na podłodze. Choinka już dzisiaj leciała, na szczęście nic ani nikt nie ucierpiał.
Madzikm ja nie widzę fotek buu
ale Milenki są super H robi "aaa oooo" i się uśmiecha oczywiście nie daje czytać ani pisać bo chce na choinkę patrzeć
Edysiek o nie a ten z czerwonymi oczami aż mi ciarki po plecach przeszły brrry
Mika ja też aż boję się czytać, dość mam glutów przez ostatnie trzy tygodnie
Viltutti H też kocha zwierzątka zwłaszcza koty ale psa, królika w bloku nie wyobrażam sobie a o rybkach nawet mowy nie ma szkło woda i ciekawe kto by to czyścił
ale Milenki są super H robi "aaa oooo" i się uśmiecha oczywiście nie daje czytać ani pisać bo chce na choinkę patrzeć
Edysiek o nie a ten z czerwonymi oczami aż mi ciarki po plecach przeszły brrry
Mika ja też aż boję się czytać, dość mam glutów przez ostatnie trzy tygodnie
Viltutti H też kocha zwierzątka zwłaszcza koty ale psa, królika w bloku nie wyobrażam sobie a o rybkach nawet mowy nie ma szkło woda i ciekawe kto by to czyścił
reklama
milenka30
Dziekuję bardzo,nie udało mi się telefonem ładniejszej fotki zrobić ale w rzeczywistości jest dużo ładniejsza.Młoda z dołu pościągala bombki i mecz urządziła i starszak usunął wyżej
EDYSIEK ojaaa przez Ciebie nie zasnę dzisiaj,za żadne skarby nie wzięłabym takiego potworka,Viltutti głaskać mówisz?
Młody ma akwarium,jest dosć wysoko i młoda nie sięga do niego.Mała za to po sąsiedzku ma szczeniaczka do zabawy choć ostatnio chciaała go palnać bo jej wyrwał drożdżówkę z rąk i uciekł
EDYSIEK ojaaa przez Ciebie nie zasnę dzisiaj,za żadne skarby nie wzięłabym takiego potworka,Viltutti głaskać mówisz?
Młody ma akwarium,jest dosć wysoko i młoda nie sięga do niego.Mała za to po sąsiedzku ma szczeniaczka do zabawy choć ostatnio chciaała go palnać bo jej wyrwał drożdżówkę z rąk i uciekł