reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Zwierzęta po sąsiedztwie

Załączniki

• 20151214_104659.jpg
    20151214_104659.jpg
    835,9 KB · Wyświetleń: 43
  • 20151109_102630.jpg
    20151109_102630.jpg
    945,3 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Milenka- dziś na pewno nie jedziemy. Nie spakowane nic a przed chwilą obydwoje się obsrutali po pachy więc tym bardziej jeszcze chcę być w domu. Zobaczymy, najważniejsze że jest lepiej.
J właśnie Tasectan dostał to może po 3 dniach ustąpi ta biegunka. Nie wiem ile może to trwać, nigdy czegoś takiego nie mieli.

Dobry
Życzę wszystkim owocnych i bezstresowych przygotowań do świąt.
I zdrowia oczywiście
DjMka - pierniczków już nie ma luzem. Mąż i Emma wyżarli te co nie były zapakowane ;)

Milenko - fajne zdjęcia ze zwierzyńcem.
U nas Emma i pies = katastrofa. E jest tak niedobra , że pies już ją dziabnął ostrzegawczo :(

F to straszny Psiór jest , koty mogą nie istnieć - natomiast wszystkie psy w okolicy to jego kumple.

Jak mi sie nic nie chce. Jeszcze zakupy mam nadzieje ostatnie i tyle.

Rila - raz jeden było tak, że F miał biegunkę równy tydzień - lekarka powiedziała, że to wirus a ja obstawiałam zęby bo wychodziły wszystkie czwórki. Oby Twoich maluchów tyle nie męczyło. Pamietam jak mnie jeszcze wtedy uczulała żeby mleka absolutnie nie podawać bo to wzmaga biegunki - zresztą wszystkie produkty mleczne.

Mika- a widzisz może coś w tym jest, bo J właśnie tylko mleko mi akceptuje, nic innego nie ruszy. A lekarz powiedział żeby dawać. No nic, głodzić go nie będę, ale będę pamiętać na przyszłość żeby produkty mleczne raczej omijać.

Hejka dziewczyny:)

Ja tak na szybko z prośbą o poradę. Potem wieczorem odpiszę wszystkim.

Kuba z kolei w drugą stronę bo zatwardzenia dostał zupełnie nie wiem po czym. Już dałam mu śliwkę suszoną, pije sporo no i mleko zjada a tu niewiele bo (przepraszam za określenie) królicze bobki wychodzą tylko. Przymierza się i stęka ale nic nie chce wychodzić. Już trzeci dzień nic nie robi.
Może ktoś coś jeszcze poradzi?

Kroczku - "zaaplikuj" Kubusiowi z dwa kiwi. U F zawsze ten owoc ruszy . Czasem też podaje mu morele z Bovovity (chyba).

F bardzo lubi banany a one właśnie go przytwardzają.

Madzikm naklejki i pierniczki super!

Milenka jakie słodkie foto :)

Kroczek H też przeważnie bobki robi ale jemu jogurt i trochę lekkiej zupy wystarcza przeważnie.

Rila mam nadzieję że tasectan pomoże :)

ZDRÓWKA WSZYSTKIM CHOROWITKOM !!!

Nocka masakra tysiąc pobudek i nie wiadomo o co chodzi trochę kaszlu, więcej krzyku, nosek przytkany i cholera no nie możliwe że znowu jednym spacerem go załatwiłam :no: Mężu trochę zakatarzony ale u H może 5 zaczęły iść i to przez to?? No nie możliwe żeby znowu chory był trzy tygodnie chorowaliśmy.
W nocy tak dawał popalić że chciałam go już smoczkiem przytkać a on go wyrzucał za każdym razem i dalej darł japkę :confused2:
Byłam chwilę na mieście i szybko wróciłam bo ten tłum ludzi był przerażający :szok:

reklama
Hej
Jak wam lecą przygotowania?
Ja już tartę marcepanową upiekłam, barszcz stoi w chłodzie i się "przegryza", mikser się męczy ;) i ubija ciasto na babeczki - Rudolfy.
Chyba jeszcze rybę sfiletuję żeby jutro zbytnio nie śmierdzieć :)

Fryzjer zaliczony :)
Przydało by się zrobić paznokcie ale nie mam kiedy...Może jak Emma pójdzie spać to coś nocą ogarnę

Emma też od dwóch dni robi bobki.....:errr:
Przestaję zaglądać na forum:-D

Do góry