reklama
Milenka- dziś na pewno nie jedziemy. Nie spakowane nic a przed chwilą obydwoje się obsrutali po pachy więc tym bardziej jeszcze chcę być w domu. Zobaczymy, najważniejsze że jest lepiej.
J właśnie Tasectan dostał to może po 3 dniach ustąpi ta biegunka. Nie wiem ile może to trwać, nigdy czegoś takiego nie mieli.
J właśnie Tasectan dostał to może po 3 dniach ustąpi ta biegunka. Nie wiem ile może to trwać, nigdy czegoś takiego nie mieli.
madzikm76
Fanka BB :)
Dobry
Życzę wszystkim owocnych i bezstresowych przygotowań do świąt.
I zdrowia oczywiście
DjMka - pierniczków już nie ma luzem. Mąż i Emma wyżarli te co nie były zapakowane
Milenko - fajne zdjęcia ze zwierzyńcem.
U nas Emma i pies = katastrofa. E jest tak niedobra , że pies już ją dziabnął ostrzegawczo
Życzę wszystkim owocnych i bezstresowych przygotowań do świąt.
I zdrowia oczywiście
DjMka - pierniczków już nie ma luzem. Mąż i Emma wyżarli te co nie były zapakowane
Milenko - fajne zdjęcia ze zwierzyńcem.
U nas Emma i pies = katastrofa. E jest tak niedobra , że pies już ją dziabnął ostrzegawczo
F to straszny Psiór jest , koty mogą nie istnieć - natomiast wszystkie psy w okolicy to jego kumple.
Jak mi sie nic nie chce. Jeszcze zakupy mam nadzieje ostatnie i tyle.
Rila - raz jeden było tak, że F miał biegunkę równy tydzień - lekarka powiedziała, że to wirus a ja obstawiałam zęby bo wychodziły wszystkie czwórki. Oby Twoich maluchów tyle nie męczyło. Pamietam jak mnie jeszcze wtedy uczulała żeby mleka absolutnie nie podawać bo to wzmaga biegunki - zresztą wszystkie produkty mleczne.
Jak mi sie nic nie chce. Jeszcze zakupy mam nadzieje ostatnie i tyle.
Rila - raz jeden było tak, że F miał biegunkę równy tydzień - lekarka powiedziała, że to wirus a ja obstawiałam zęby bo wychodziły wszystkie czwórki. Oby Twoich maluchów tyle nie męczyło. Pamietam jak mnie jeszcze wtedy uczulała żeby mleka absolutnie nie podawać bo to wzmaga biegunki - zresztą wszystkie produkty mleczne.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Hejka dziewczyny
Ja tak na szybko z prośbą o poradę. Potem wieczorem odpiszę wszystkim.
Kuba z kolei w drugą stronę bo zatwardzenia dostał zupełnie nie wiem po czym. Już dałam mu śliwkę suszoną, pije sporo no i mleko zjada a tu niewiele bo (przepraszam za określenie) królicze bobki wychodzą tylko. Przymierza się i stęka ale nic nie chce wychodzić. Już trzeci dzień nic nie robi.
Może ktoś coś jeszcze poradzi?
Ja tak na szybko z prośbą o poradę. Potem wieczorem odpiszę wszystkim.
Kuba z kolei w drugą stronę bo zatwardzenia dostał zupełnie nie wiem po czym. Już dałam mu śliwkę suszoną, pije sporo no i mleko zjada a tu niewiele bo (przepraszam za określenie) królicze bobki wychodzą tylko. Przymierza się i stęka ale nic nie chce wychodzić. Już trzeci dzień nic nie robi.
Może ktoś coś jeszcze poradzi?
Madzikm naklejki i pierniczki super!
Milenka jakie słodkie foto
Kroczek H też przeważnie bobki robi ale jemu jogurt i trochę lekkiej zupy wystarcza przeważnie.
Rila mam nadzieję że tasectan pomoże
ZDRÓWKA WSZYSTKIM CHOROWITKOM !!!
Nocka masakra tysiąc pobudek i nie wiadomo o co chodzi trochę kaszlu, więcej krzyku, nosek przytkany i cholera no nie możliwe że znowu jednym spacerem go załatwiłam Mężu trochę zakatarzony ale u H może 5 zaczęły iść i to przez to?? No nie możliwe żeby znowu chory był trzy tygodnie chorowaliśmy.
W nocy tak dawał popalić że chciałam go już smoczkiem przytkać a on go wyrzucał za każdym razem i dalej darł japkę
Byłam chwilę na mieście i szybko wróciłam bo ten tłum ludzi był przerażający
Milenka jakie słodkie foto
Kroczek H też przeważnie bobki robi ale jemu jogurt i trochę lekkiej zupy wystarcza przeważnie.
Rila mam nadzieję że tasectan pomoże
ZDRÓWKA WSZYSTKIM CHOROWITKOM !!!
Nocka masakra tysiąc pobudek i nie wiadomo o co chodzi trochę kaszlu, więcej krzyku, nosek przytkany i cholera no nie możliwe że znowu jednym spacerem go załatwiłam Mężu trochę zakatarzony ale u H może 5 zaczęły iść i to przez to?? No nie możliwe żeby znowu chory był trzy tygodnie chorowaliśmy.
W nocy tak dawał popalić że chciałam go już smoczkiem przytkać a on go wyrzucał za każdym razem i dalej darł japkę
Byłam chwilę na mieście i szybko wróciłam bo ten tłum ludzi był przerażający
reklama
madzikm76
Fanka BB :)
Hej
Jak wam lecą przygotowania?
Ja już tartę marcepanową upiekłam, barszcz stoi w chłodzie i się "przegryza", mikser się męczy i ubija ciasto na babeczki - Rudolfy.
Chyba jeszcze rybę sfiletuję żeby jutro zbytnio nie śmierdzieć
Fryzjer zaliczony
Przydało by się zrobić paznokcie ale nie mam kiedy...Może jak Emma pójdzie spać to coś nocą ogarnę
Emma też od dwóch dni robi bobki.....
Przestaję zaglądać na forum
Jak wam lecą przygotowania?
Ja już tartę marcepanową upiekłam, barszcz stoi w chłodzie i się "przegryza", mikser się męczy i ubija ciasto na babeczki - Rudolfy.
Chyba jeszcze rybę sfiletuję żeby jutro zbytnio nie śmierdzieć
Fryzjer zaliczony
Przydało by się zrobić paznokcie ale nie mam kiedy...Może jak Emma pójdzie spać to coś nocą ogarnę
Emma też od dwóch dni robi bobki.....
Przestaję zaglądać na forum