reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja robię z kapustą i pieczarkami a do kapusty z grochem dam grzybki suszone.
Moja wstała,trochę przychrypnięta,idziemy się inhalować

reklama
Poszło po łączach. Julko za nic nie mógł zasnąć na popołudniową drzemkę. Zmogło go po 1,5 h, jak w końcu przy harcach zleciał z łóżka i musiałam pocieszać go lulając na rękach.

Rila nieźle was rozłożyło. To przynajmniej Ty przyjmij nifuroksazyd, bo bardzo pomaga.

Milenka jakie miłe rozczarowanie z tymi ozdobami.

Ancona też mnie mrozi na dźwięk szczur. Do siebie do piwnicy nawet nie zaglądam ze strachu.

Kroczku wyjeżdżamy jutro w nocy i też będziemy dopiero w dzień wigilii.

Też robię dzisiaj krokiety na obiad. Kolejna rzecz, która poszła po łączach :biggrin2:

Chłopcy dostali Nifuroksazyd w zawiesinie, ja biorę w tabletkach. U mnie trochę wymioty wstrzymane, dobre i to. J dalej ma biegunkę ale ładnie je więc widzę światełko w tunelu, natomiast O nie wymiotował już od 5h ale nie chce ani jeść ani pić :-( Będzie taki jak ja, mam to samo. Nawet wody do ust nie wezmę, to ponad moje siły.
Fajnie poczytać że u Was świątecznie się robi.

Milenka - nowe ozdoby, full wypas :-)

Nasz wyjazd stoi pod znakiem zapytania. Mieliśmy jechać jutro koło południa, ale to odpada na teraz. Może wyciągnięmy się do Wigilii.

20151222_161504.jpg

Załączniki

• 20151222_161504.jpg
    20151222_161504.jpg
    384,3 KB · Wyświetleń: 91
  • 20151222_153702.jpg
    20151222_153702.jpg
    379,7 KB · Wyświetleń: 30
Rila - teraz doczytałam. Nic tylko życzę żebyście jak najszybciej chłopcy i ty wrócili do zdrowia!!!:

Milenko - oby małej znów nsa uszy nie poszło . Inhaluj ile wlezie! Choinka śliczna!

Zakupy ogarnięte, włosy zafarbowane, mąż w pracy, mała śpi, a ja dopakowałam resztę prezentów, przykleiłam naklejkę na ścianę z miarką wzrostu, zapakowałam pierniczki (jednak) i stwierdziłam, że siądę na chwilę, bo plecy i kolano jeszcze nie w pełni w formie a jutro i pojutrze dwa intensywne dni.
Rano wyrzucam męża z małą po świeżą rybę i martini dla mnie (coś się od życia należy) a ja będę szaleć w kuchni.

Myszy i szczury jakoś mnie nie rażą, za to pająki mnie przerażają do granic rozsądku!:szok:

Chciałam dodać tu zdjęcie, choinki, naklejek na ściany, naprawdę głupia nie jestem ale to forum mnie przerasta....:crazy:

Milenko - wyślij jak będziesz mieć chwilę jak ogarnąć to parę rzeczy. Grupa... gdzie są zdjęcia...jak wstawić zdjęcie do postu

O. też jakiegoś gluta dzisiaj nabawił się. I też nie chciał dzisiaj w dzień spać, chyba przestanę wchodzić na forum, bo widzę że dzieciaki kolektywnie chorują, więc chyba przez łączą się zarażają

reklama
Do góry