reklama
AguniaGR
Fanka BB :)
Poszło po łączach. Julko za nic nie mógł zasnąć na popołudniową drzemkę. Zmogło go po 1,5 h, jak w końcu przy harcach zleciał z łóżka i musiałam pocieszać go lulając na rękach.
Rila nieźle was rozłożyło. To przynajmniej Ty przyjmij nifuroksazyd, bo bardzo pomaga.
Milenka jakie miłe rozczarowanie z tymi ozdobami.
Ancona też mnie mrozi na dźwięk szczur. Do siebie do piwnicy nawet nie zaglądam ze strachu.
Kroczku wyjeżdżamy jutro w nocy i też będziemy dopiero w dzień wigilii.
Też robię dzisiaj krokiety na obiad. Kolejna rzecz, która poszła po łączach
Rila nieźle was rozłożyło. To przynajmniej Ty przyjmij nifuroksazyd, bo bardzo pomaga.
Milenka jakie miłe rozczarowanie z tymi ozdobami.
Ancona też mnie mrozi na dźwięk szczur. Do siebie do piwnicy nawet nie zaglądam ze strachu.
Kroczku wyjeżdżamy jutro w nocy i też będziemy dopiero w dzień wigilii.
Też robię dzisiaj krokiety na obiad. Kolejna rzecz, która poszła po łączach
Chłopcy dostali Nifuroksazyd w zawiesinie, ja biorę w tabletkach. U mnie trochę wymioty wstrzymane, dobre i to. J dalej ma biegunkę ale ładnie je więc widzę światełko w tunelu, natomiast O nie wymiotował już od 5h ale nie chce ani jeść ani pić :-( Będzie taki jak ja, mam to samo. Nawet wody do ust nie wezmę, to ponad moje siły.
Fajnie poczytać że u Was świątecznie się robi.
Milenka - nowe ozdoby, full wypas :-)
Nasz wyjazd stoi pod znakiem zapytania. Mieliśmy jechać jutro koło południa, ale to odpada na teraz. Może wyciągnięmy się do Wigilii.
Fajnie poczytać że u Was świątecznie się robi.
Milenka - nowe ozdoby, full wypas :-)
Nasz wyjazd stoi pod znakiem zapytania. Mieliśmy jechać jutro koło południa, ale to odpada na teraz. Może wyciągnięmy się do Wigilii.
madzikm76
Rila - teraz doczytałam. Nic tylko życzę żebyście jak najszybciej chłopcy i ty wrócili do zdrowia!!!:
Milenko - oby małej znów nsa uszy nie poszło . Inhaluj ile wlezie! Choinka śliczna!
Zakupy ogarnięte, włosy zafarbowane, mąż w pracy, mała śpi, a ja dopakowałam resztę prezentów, przykleiłam naklejkę na ścianę z miarką wzrostu, zapakowałam pierniczki (jednak) i stwierdziłam, że siądę na chwilę, bo plecy i kolano jeszcze nie w pełni w formie a jutro i pojutrze dwa intensywne dni.
Rano wyrzucam męża z małą po świeżą rybę i martini dla mnie (coś się od życia należy) a ja będę szaleć w kuchni.
Myszy i szczury jakoś mnie nie rażą, za to pająki mnie przerażają do granic rozsądku!
Chciałam dodać tu zdjęcie, choinki, naklejek na ściany, naprawdę głupia nie jestem ale to forum mnie przerasta....
Milenko - wyślij jak będziesz mieć chwilę jak ogarnąć to parę rzeczy. Grupa... gdzie są zdjęcia...jak wstawić zdjęcie do postu
Milenko - oby małej znów nsa uszy nie poszło . Inhaluj ile wlezie! Choinka śliczna!
Zakupy ogarnięte, włosy zafarbowane, mąż w pracy, mała śpi, a ja dopakowałam resztę prezentów, przykleiłam naklejkę na ścianę z miarką wzrostu, zapakowałam pierniczki (jednak) i stwierdziłam, że siądę na chwilę, bo plecy i kolano jeszcze nie w pełni w formie a jutro i pojutrze dwa intensywne dni.
Rano wyrzucam męża z małą po świeżą rybę i martini dla mnie (coś się od życia należy) a ja będę szaleć w kuchni.
Myszy i szczury jakoś mnie nie rażą, za to pająki mnie przerażają do granic rozsądku!
Chciałam dodać tu zdjęcie, choinki, naklejek na ściany, naprawdę głupia nie jestem ale to forum mnie przerasta....
Milenko - wyślij jak będziesz mieć chwilę jak ogarnąć to parę rzeczy. Grupa... gdzie są zdjęcia...jak wstawić zdjęcie do postu
reklama
madzikm76
Viltutti - to już dawno udowodnione że zaraza idzie po łączach