reklama
madzikm76
Fanka BB :)
Chyba wiem co zrobiłam z tymi zdjęciami.
Pierwsze utworzyłam album, ale mogę go oglądać tylko ja ew administratorzy, dlatego Edysiek widzi zdjęcia a inni nie.
A zdjęć sposobem dodaj plik nie dałam rady wstawić bo po prostu mam je za duże. Jak pozmniejszam to wstawię jeszcze raz.
Emma spała do 18:30
Plus zrobiłam już ciasto na tartę marcepanową i chłodzi się w lodówce.
Minus
21:30 a E ani myśli jeść kaszę, iść się kąpać a o spaniu to w ogóle nie ma mowy
Pierwsze utworzyłam album, ale mogę go oglądać tylko ja ew administratorzy, dlatego Edysiek widzi zdjęcia a inni nie.
A zdjęć sposobem dodaj plik nie dałam rady wstawić bo po prostu mam je za duże. Jak pozmniejszam to wstawię jeszcze raz.
Emma spała do 18:30
Plus zrobiłam już ciasto na tartę marcepanową i chłodzi się w lodówce.
Minus
21:30 a E ani myśli jeść kaszę, iść się kąpać a o spaniu to w ogóle nie ma mowy
Załączniki
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
No nareszcie skończyłam pakować te prezentystrasznie długo mi zeszło.
Madzikm chętnie obejrzymy zdjęcia Matko jakby mi Kuba spał do tej godziny to chyba do rana bym go nie uśpiła. Jak on wstanie po 13 to do 21 nie ma zmiłuj i trzeba się nagimnastykować żeby w końcu poszedł spać. Dziś litościwie zasnął o 20.30
Milenko choinka śliczna. Ja już nie martwię się bombkami. Niech je sobie zdejmuje i tak plastikowe tylko potem cały w brokacie jest
A mi dziś przyszły zamówione firanki Nic specjalnego bo makaroniki ale jakoś od dawna się na to zasadzałam Martwi mnie tylko jedno że ciągle nie ma klocków dla Kubusia i płyty z programem karaoke dla chrześnicy
Myszy, pająki jeszcze jakoś zniosę chociaż nie powiem wzdrygam się na ich widok ale szczur jest nie do przyjęcia
Kuba ma ostatnio fazę na kotki a że mamy na podwórku aż 6 to ma co robić codziennie
Madzikm chętnie obejrzymy zdjęcia Matko jakby mi Kuba spał do tej godziny to chyba do rana bym go nie uśpiła. Jak on wstanie po 13 to do 21 nie ma zmiłuj i trzeba się nagimnastykować żeby w końcu poszedł spać. Dziś litościwie zasnął o 20.30
Milenko choinka śliczna. Ja już nie martwię się bombkami. Niech je sobie zdejmuje i tak plastikowe tylko potem cały w brokacie jest
A mi dziś przyszły zamówione firanki Nic specjalnego bo makaroniki ale jakoś od dawna się na to zasadzałam Martwi mnie tylko jedno że ciągle nie ma klocków dla Kubusia i płyty z programem karaoke dla chrześnicy
Myszy, pająki jeszcze jakoś zniosę chociaż nie powiem wzdrygam się na ich widok ale szczur jest nie do przyjęcia
Kuba ma ostatnio fazę na kotki a że mamy na podwórku aż 6 to ma co robić codziennie
madzikm76
Padła
A myślałam, że do północy będzie gonić co najmniej.
Ale co mam zrobić. Ja z zasady nie budzę dziecka z drzemki, śpi tyle ile potrzebuję. Normalnie E śpi od około 15 ej max dwie godziny. A dziś spała 3,5. Wstała chyba tylko dlatego, że władowałam się do pokoju i zaczęłam robić trochę hałasu.
Powtórka ze zdjęć
Pierniczki
Zapakowane na prezenty
Pociąg w pokoju Emmy
Drzewo w pokoju Emmy
Miarka wzrostu w salonie
A myślałam, że do północy będzie gonić co najmniej.
Ale co mam zrobić. Ja z zasady nie budzę dziecka z drzemki, śpi tyle ile potrzebuję. Normalnie E śpi od około 15 ej max dwie godziny. A dziś spała 3,5. Wstała chyba tylko dlatego, że władowałam się do pokoju i zaczęłam robić trochę hałasu.
Powtórka ze zdjęć
Pierniczki
Zapakowane na prezenty
Pociąg w pokoju Emmy
Drzewo w pokoju Emmy
Miarka wzrostu w salonie
Załączniki
-
JPEG_20151222_225648_-603059240.jpg742,7 KB · Wyświetleń: 72
-
JPEG_20151222_225613_396995501.jpg657,4 KB · Wyświetleń: 75
-
JPEG_20151222_225746_1272813675.jpg379,2 KB · Wyświetleń: 73
-
JPEG_20151222_225715_-357626167.jpg356,8 KB · Wyświetleń: 74
-
JPEG_20151222_225340_-680857364.jpg216,4 KB · Wyświetleń: 73
Madzikm- super wszystko wygląda.
Milenka- fajna choinka
U nas chyba sytuacja opanowana. Noc spokojna, O zjadł w końcu trochę mleka, nawet przez sen wydoił 120 ml. Co prawda na śniadanie zjadł tylko 100ml ale nie wymiotował. J zjadł swoją normalną porcję i teraz zobaczymy czy znowu nie będzie biegunki. Ja też lepiej i nawet kolację zjadłam czyli malutką kromeczkę z szynką i zostało w brzuchu więc jest dobrze.
Milenka- fajna choinka
U nas chyba sytuacja opanowana. Noc spokojna, O zjadł w końcu trochę mleka, nawet przez sen wydoił 120 ml. Co prawda na śniadanie zjadł tylko 100ml ale nie wymiotował. J zjadł swoją normalną porcję i teraz zobaczymy czy znowu nie będzie biegunki. Ja też lepiej i nawet kolację zjadłam czyli malutką kromeczkę z szynką i zostało w brzuchu więc jest dobrze.
katjuszkaa
Madzik Ty masz chyba zaburzone poczucie estetyki ;-) pierniczki śliczne!
A naklejki rewelacja. Widziałam te drzewa na allegro i mnie kusilo ale chyba mnie przekonalas ;-)
Dziewczyny jak zdrowie?
Mnie jak wieczorem zaczęła boleć głowa to skończyła o 6 po kolejnych apapach ale nie powiem ze jest jakoś super, bo dalej ją czuję
A naklejki rewelacja. Widziałam te drzewa na allegro i mnie kusilo ale chyba mnie przekonalas ;-)
Dziewczyny jak zdrowie?
Mnie jak wieczorem zaczęła boleć głowa to skończyła o 6 po kolejnych apapach ale nie powiem ze jest jakoś super, bo dalej ją czuję
milenka30
MADZIKM nas wkręciłam z tymi pierniczkami,skoro jej są brzydkie to pewnie nie jedna powinnam sie wstydzić swoich.Naklejki super
KATJUSZKA ja też chce,jak znajdziesz to wrzuć linka do tych naklejek
Ja wstałam z bólem głowy,coś wisi w powietrzu.
RILA super że wyszliście na prostą,to co jutro jedziecie czy dzisiaj jednak?
KROCZEK ja mam makarony długie z koralikami,mimo wiązania i wkładania w siateczkę po praniu rozwiązuję ją ok 2h
Młodej katar się w kaszel zamienił,takze święta z inhalatorem raczej spędzimy.
Za robotę trzeba sie brać a mi jakoś zapał minął
KATJUSZKA ja też chce,jak znajdziesz to wrzuć linka do tych naklejek
Ja wstałam z bólem głowy,coś wisi w powietrzu.
RILA super że wyszliście na prostą,to co jutro jedziecie czy dzisiaj jednak?
KROCZEK ja mam makarony długie z koralikami,mimo wiązania i wkładania w siateczkę po praniu rozwiązuję ją ok 2h
Młodej katar się w kaszel zamienił,takze święta z inhalatorem raczej spędzimy.
Za robotę trzeba sie brać a mi jakoś zapał minął
Viltutti
No u nas glut nasilony :-/ traktuję więc go sambucolem i kroplami na katar. Kuźwa, dawno chory był...
Ale to wina niani bo go przegrzewa, mieszkanie mamy mega słoneczne, więc przy ładnej pogodzie mimo zakreconych grzejników jest 25 stopni, a ona nie uchyli okna i trzyma dziecko w body z długim rękawem i bluzie...
Ancona, ja w bloku z królikiem i psem i źle nie jest :-) sąsiadka na parterze na super koteła, i jak go napotykamy na klatce to jest minimum pół godziny mietoszenia, bo ten kot nie da przejść jeśli się go nie wymizia, a O. zachwycony.
Ale to wina niani bo go przegrzewa, mieszkanie mamy mega słoneczne, więc przy ładnej pogodzie mimo zakreconych grzejników jest 25 stopni, a ona nie uchyli okna i trzyma dziecko w body z długim rękawem i bluzie...
Ancona, ja w bloku z królikiem i psem i źle nie jest :-) sąsiadka na parterze na super koteła, i jak go napotykamy na klatce to jest minimum pół godziny mietoszenia, bo ten kot nie da przejść jeśli się go nie wymizia, a O. zachwycony.
reklama
Widzę choroby się nasilają. Ja dzis zaliczyłam wizytę u lekarza, bo poszło na gardło, ale lekarka nic nie widziała. Dała receptę na antybiotyk i tyle. Chyba go wykupię, bo jutro Wigilia i full ludzi, a ja będę chorobę sprzedawać.
Zdrowia wszystkim małym i dużym
Milenka fajna choinka
Madzikm daj tych pierników trochę
Zdrowia wszystkim małym i dużym
Milenka fajna choinka
Madzikm daj tych pierników trochę