reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziewczyny u nas coraz gorzej :-(
O całą noc wymiotował, a raczej chlustał. Zapaskudził całe łóżeczko, przewijak, podłogę. Dobrze że akurat do niego wstałam bo coś się podejrzanie kręcił bo mógłby się przydusić. Ledwo go podniosłam i wszystko na mnie wyleciało. Spał z nami do rana, co jakiś czas wymiotując.
Mnie zmogło o 4 i to na dwa fronty. Kończę się normalnie. Szkoda słów.
Walczymy żeby chłopcy nie wylądowali w szpitalu. Są babcie i mąż i na siłę poją itd :-(

reklama
Rila - krakersy, paluszki, wafle ryżowe - zawsze może coś skubną a sól im w tym przypadku nie zaszkodzi. Lekarka mi mówiła, chociaż łyżeczka wody ale co chwila, żeby cały czas utrzymywać nawadnianie.

Rila ale Was wzięło, oby szybko była poprawa a tasectan na prawdę szybko blokuje.

Mika o taka teściówka nie ładnie synowej przed świętami ciśnienie podnosić.

Ja ogarnęłam resztę zakupów i próbuje H położyć spać niestety jest problem bo bez swojego kocyka nie chce się nawet położyć a kocyk po nocnym zasikaniu suszy się na balkonie :-p

Milenka u starszaka też dzisiaj wigilia klasowa ale to tylko wychowawczyni ogarnia za to wieczorem idziemy całą rodzinką na wigilię na judo :-) :)

O kurcze Rila ale Was zmogło:-( :( Zdrówka dla Was wszystkich i trzymam kciuki żeby obyło się bez szpitala.

Ancona to udanej Wigilii życzę:) a z kocykiem to ta jak u Kuby z małpką ulubioną.

Milenko przynajmniej miałaś sposobność i wymówkę poszaleć z nowymi ozdobami:biggrin2:

Agunia kiedy wyjazd do rodziców? My w samą wigilię jedziemy bo to jednak nie tyle km co u Was.

A mój Smyk właśnie śpi. Mąż robi bigos a ja myszkuję po internecie:-p
Myszko wiesz zapomniałam całkowicie o sobie i jutro na szybko mąż mi będzie musiał głowę pofarbować bo farba stoi już od tygodnia:cool2:

KROCZEK dla tego już nie narzekam bo uwielbiam kupować dekoracje,ot taki prezent świąteczny Sobie zrobiłam:biggrin2:

RILA o kurczę,walczcie bo wigilia w szpitalu to chyba nie spełnienie marzeń.Duzo zdrówka i sił

Moja odsypia noc spi już 3h,aż sie boję jak wstanie czy jej nie rozłozyło przypadkiem.Za to choinka ubrana i świeży stroik zrobiłam,pachnie cudnie:cool2:.

MIKA wysłąć Ci na pv jak wejść na grupe?

reklama
Do góry