reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

MYSZKA a ja strojeniu Siebie jeszcze nie wymyśliłam czasu na to.

RILA zdrówka ,oby młody jutro lepiej się miewał

Moja wstałą już 2razy,z wielkim płaczem,nos zatkany i usypianie na rękach.Na jutro w planie pieczenie ale nie wiem czy uda mi się coś zrobić dzieckiem u nogi.Jak nazłość rano musimy iść do szkoły zanieść soki i owoce na wigilię młodego:crazy:
A m zniósł ze strychu choinkę i stoi pusta bo myszy rozszarpały wszystkie łańcuchy,potłukły bombki,koraliki itp,światełka nie działają i muszę iść na zakupy,mój dobry nastrój odszedł daleko.

reklama
Komu kawy?ja juz kończę pół litrowy kubek i idę się zbierać. Noc krótka i ciężka, młoda oddychać nie może przez katar, spala w końcu ze mną na pół leżąco.

Rila jak tam u was?

Milenka moja bez kataru i budziła się co chwilę z płaczem. Za to ja zasmarkana i zamulona.

Rila mam nadzieję, że lepiej u Was.

Rila jak u Was?

Milenka zdrówka dla M :tak:
Ciekawe co ja znajdę w pudełku z ozdobami bo stoi w piwnicy w bloku a w tym roku podobno szczury były brrry :dry:

Djmka zdrówka!!!

Agunia wykrakałaś :cool2: H dzisiaj o 6.00 zrobił pobudkę cały zasisiany łącznie z prześcieradłem i kocykiem :baffled: siedzieliśmy w łóżku do 8.00 żeby M i K nie obudzić i zasnął teraz jeszcze śpi. A ja się ogarniam i jadę do rossmana po pampki w rozm 6 bo 5 przesikuje codziennie.

Hej
Poszłam spać po trzeciej, młoda obudziła mnie "śpiewaniem" po dziewiątej, ale że śpię w drugim pokoju to leżę cicho i udaję, że mnie nie ma:wink:
Czas już jednak wstać bo dzień krótki i trzeba na zakupy jechać.
Zdrowia dla zakatarzonych dzieciaczków!!!
Postaram się zaglądać
Miłego dnia!

Rila jak po nocy ? Lepiej?

Mielenka - żeby szybko przeszło. "Wspomagasz" M jakimiś specyfikami ?

Ancona - na zawał bym chyba padła jakby jakieś "zwłoki" tam zagościły.

F coś od 4 sie wiercił i źle spał, rano oczywiście przesikany [emoji34]. Jak narazie zmiana klimatu nie spowodowała żadnej infekcji, zeby tak tylko zostało tfu tfu tfu.

Kawę oczywiście piłam juz zimną bo o niej zapomniałam.

Jadę do Teściowej włosy farbować [emoji6]. A to że juz mnie wkurzyła to inna bajka - napisze w odpowiednim miejscu.

reklama
Już po wigilii klasowej,młoda nawet łaskawie pozwoliła mi popracować w szkole,no i starszak zaczął już ferie świąteczne.
Oczywiście aplikuje w nią co się da,z rana już inhalator z solą odpalony,psikam spray hipertonicznym i syropek pyramidonek na zatkany nosek i drogi oddechowe.Mam nadzieję że do wigilii będzie lepiej a nie gorzej.

ANCONA mnie paraliżuje na słowo mysza,dlatego ja do strychu sie nie zbliżam bo wiem że tam bywają:dry:.
W ramach poprawienia humoru,zakupiłam dużo rzeczy na choinkę[wyjścia nie miałam:rolleyes2:],zaraz ubieram ze starszym.

Do góry