reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka ja myślę, że to była wyprzedaż ostatnich sztuk, bo tylko 2 były. A zabawki już są w sklepach, moja nie mogła od lalek się oderwać. A w domu bawi się samochodzikami :-D Nie planowałam na razie zakupów świątecznych, ale nawet się nie zastanawiałam. Tyle, że to będzie na mikołajki, miał być jakiś drobiazg, a że niewiele kosztowały to pasują.
U nas większe prezenty dopiero pod choinkę. Dla małej zastanawiam się nad wózkiem dla lalek, bo ma taki większy po starszej, ale za duży dla niej i ciężko jej prowadzać.
Prezenty robię dla 4 dzieci, 2 moje i 2 chrześniaków.

Ancona
mi Duplo też się podobają, ale przyznam że za drogie jak na moje możliwości, a te Clemmy Plus też są całkiem fajne i tak samo zestawy można ze sobą łączyć.
Kroczek skoczek też mi chodzi po głowie, może komuś podpowiem jak się zapyta co kupić ;-)

Katjuszka wcale się nie dziwię, że niezbyt Ci się widzi pójście na zwolnienie. Ja też z wielką radością idę do pracy. Choć ostatnimi czasy to ten dorosły ludź najbardziej mi działa na nerwy i już nie mogę się doczekać, aż wróci do pracy i da mi trochę odetchnąć :-p

reklama
Kroczku ewidentna "literówka" a raczej poprawione przez mega mądry telefon który ma wyłączoną auto korektę.
Wkurza mnie to bo nawet jak pisze lista po literze to potrafi mnie poprawić.
Edysiek te klocki super. Ja tak zestaw duplo upolowalam -pociąg z cyferkami.
Tylko przyznam że młody to chętnie po lego sięga i nawet potrafi sam duże klocki złożyć z małym lub rozłożyć. M wymarzyć sobie zegarek wiec juz jeden prezent jest a co do reszty to nie wiem

Hej
My prezenty już w zasadzie wszystkie mamy kupione, dziś był ostatni zakupowo-prezentowy wypad na miasto, tylko mi zostały do zamówienia przez internet prezenty dla szwagra i chrześniaka. Cieszę bo udało mi się uniknąć przedświątecznego szaleństwa w sklepach.
Emma od nas dostanie tylko jeden prezent. Uwielbia samochodziki, jeździki, kółka, brum brum, więc będzie pod choinkę taki "dziewczęcy" garaż:-D

VTech Baby Toot Toot Drivers garage- | Debenhams

Kupujemy go w sklepie gdzie pracuje szwagierka, a ma dodatkowo 25% zniżki na zabawki więc cena zrobiła się bardziej przystępna.

Kroczku - nie mogę się przestać śmiać z tej literówki, która zacytowałaś:-D

Auliya - Jak Ci brygada antyterrorystyczna wpadnie na chatę to będzie wiadomo, że podczytywaczki dalej są. Tyle ciał w pudłach nie może zresztą ujść bezkarnie :-D
Emma ma ten zestaw z duplo o którym piszesz i bardzo go lubi, szczególnie tego pieska. Piesek zawsze robi za maszynistę:-D

Katjuszkooo - pozycja lotosu i ussaaaa. Nie złość się bo będziesz miała nerwowe dziecko;-)
Upsss, chyba nie powinnam Ci w ten sposób podnosić ciśnienia;-)
Swoją drogą rozumiem brak chęci pójścia na zwolnienie. Sama odkryłam uroki siedzenia w pracy, a dzieć z tatusiem w domu.

Edysiek - fajna ta sukienka, taka prosta i nie udziwniona. Szukam też coś dla Emmy ale na razie bez powodzenia.

Ostatnia edycja:
Nie odpiszę każdej z Was z osobna bo nie mam w ten weekend na nic czasu :( M - chory i szpital w domu. Nawet nie pytajcie co mu jest bo sama nie wiem, moim zdaniem len a on twierdzi, że grypa.
U nas osiolek do skakania to hit nad hity. Synek skacze na nim, targa go za uszy, ciągle za sobą gdzies wlecze. Zabawka numer jeden. Uwielbia też bawić się naklejkami.
Z prezentami bede walczyc w tym tygodniu bo w Lidlu i w Biedronce beda zabawki.

Myszka zdrówka,u was ciągle choróbska

EDYSIEK no napisałam przecież że to twoja szczęśliwa ręka do super okazji;-)

MADZIKM to widzę że nie tylko moja kocha sie w autach i garażach a byłam pewna że zabawki po starszaku nie posłużą dzieewczynce:-D

KATJUSZKA jak tam?A ty na l4 rezygnujesz z niani całkiem?

U nas cały dzień padało i wiało nie wychodziliśmy wcale,m w pracy więc pozostało w domu siedzieć.Młoda na szczęście całkiem ładnie się bawiła mimo że spała tylko godzinę w dzień.

Dziewczęce zabawki

Załączniki

• 20151026_081248.jpg
    20151026_081248.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 37
My dzisiaj odwiedziłyśmy nie tylko moich rodziców ale też mojego brata skąd Kinga wyniosła torbę zabawek gdzie większość to samochody w tym takie z sygnałami dźwiękowymi.

reklama
Milenka30 bo my tu mamy taką zaraze co nam coś ciągle ostatnio przywozi :) ja i młody ok więc to najważniejsze. Za tydzień planuje szczepienie zaległe załatwić to warto żebyśmy się w zdrowiu trzymali :)
Tez zastanawiam się nad jakimś garażem na autka ... hmm tylko mój synek lubi takie aktywne zabawki wiec najlepszy byłby garaż do którego sam mógłby wejść :)
Uciekam spać bo rano na wymianę oleju jedziemy a pogoda paskudna to posiedzimy pewnie w serwisie co będzie mega przygodą :)

Do góry