reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

EDYSIEK fotki dawaj to oglądniemy,a gdzie te klocki a obniżce?

AULIYA dzięki za opinie,my już jesteśmy na etapie że to syn mi czyta książki i szukam lekkich do czytania,ta jest językiem dziecka to może się wciągnie.Będą na mikołajki i gwiazdkę;-)

ANCONA wstyd ale zapomniałam o tych kartach,już przygotowałam puszkę i w weekend postaram się wysłąć ni nr a Kuba sobie zobaczy czy ma takie,nr karty to ten w prawym górnym rogu pod logiem euro 2016,bo na tych kartach jest po 5różnych nr nie czaję tego;-)

Mnie jakieś zmęczenie ogarnęło i senność.

reklama
Edysiek jak pisze Milenka ja też fotki poproszę :)

Milenka jakoś się to opanuje hehe :) kurcze chyba też już muszę pomyśleć nad jakimiś prezentami dla chłopaków dla H myślałam o jakimś jeździdle bo jeszcze nie posiada żadnego pojazdu i jeszcze ma fazę na wszystko co gra żeby móc tańczyć :) a starszemu to nie mam pojęcia co kupić.

Chłopcy po lekach poszli spać K też z lekką temperaturą.. zobaczymy rano :sorry:

Jatylko na szybko. Zdrówka dla chorowitków!!!
Pochwałę się ze przypominać pudła z ciałami dla Ali :) większość wyprana zostało mi prasowanie bleee.
My w tym roku w lesie z prezentami aż mnie to przeraża.
I nie wiem co z choinka bo przecież nigdy nie było żywej bo jeździliśmy do rodziny a też pierwszy raz u siebie.

Witam :-)
Klocki już wcześniej upatrzyłam na allegro, więc jak je zobaczyłam w sklepie to nawet się nie zastanawiałam. Kupiłam w Auchan za 30 zł. Miękkie KLOCKI Clemmy PLUS Duża Farma BIG FARM (5359045303) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A sukieneczka taka 065.jpg oczywiście kupiona w Pepco :-D

Auliya
ja się zastanawiam jak to będzie u nas z choinką, przy tym małym, ruszającym wszystko szkodniku :baffled:

Załączniki

• 065.jpg
    065.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 42
Edysiek kiecuszka fajna. Osobiście lubię krateczkę i kolor uroczy:)

Ja na Mikołajki myślałam o tej krówce do skakania dla Kubusia. Nie wiem jeszcze za bardzo co na Gwiazdkę ale może coś wymyślę. Jest jeszcze troszkę czasu:)

Ancona zdrówka dla chłopaków

Auliya ale się uśmiałam:) Wiem że to literówka ale "pudła z ciałami dla Ali" szykujesz:-D No to będzie miała Ala oryginalne zabawki;-):-D

Hej hej ja się tylko zamelduje bo mam taki nastrój, że najchętniej bym kogoś przetracila. Chyba halny jest. Ilość wybuchów od rana niezliczona i to nie tylko moich.. humoru nie poprawia K która nadal nie chce z nami jeść. Dziś histeria o zupę trwała 20 min po czym poszła spać głodna i obrazona. Dobrze ze popołudniu znajomi przyjdą to może się nie pozabijamy.

A najbardziej to mnie wkurza perspektywa tego zwolnienia i dostaje depresji na samą myśl.

EDYSIEK fajna sukienka a klocki super i ta cena,przewertowałam gazetki i ich nie ma obstawiam że to kolejny twój szczęśliwy traf:-p.Podjade w poniedziałek ale pewnie nie będzie a moja figurki lubi ostatnio.

KATJUSZKA oddychaj głęboko bo dzidzia będzie niespokojna.

KROCZEK ja kupiłam młodej tego skoczka i co?bała się na niego wsiąść nawet nie wiem czemu,schowałam i czeka na mikołaja może lepiej go przyjmie.Musze jeszcze ksiazeczki dokupić bo zostało chyba 7tylko resztę zniszczyła:zawstydzona/y:

ANCONA ja już szukam na mikołaja bo muszę dla 5dzieciaków kupić i w sumie nie wiem co,szukam inspiracji na allegro;-)
Starszak dostanie zestaw startowy fifa365 i książkę nela reporterka no i słodkości a na gwiazdkę tata mu coś o tablecie wspomina.Dla młodej sie nie wczuwam bo ona to najchętniej śmieciami i ziemią sie bawi.

Edysiek śliczna sukienusia i klocki ekstra :tak:
U nas H bawi się Duplo jeden zestaw ma po bracie a drugi swój to już będziemy dalej z tych kupować żeby nie mieszać :-)

Milenka współczuję dla piątki kupić prezenty to nie lada wyzwanie :tak:

Katjuszka goście przyjadą to się odstersujesz a teraz oddychaj głęboko :-)

U nas K lepiej po nocy za to H męczył się całą noc i od rana dalej z gorączką, obstawiam albo wirusowe zapalenie gardła albo angine bo nic stałego nie chce jeść tylko pije i widać że jak przełyka to go boli. Teraz śpi. Dzwoniłam do pediatry po instrukcję i jak do poniedziałku gorączka nie ustąpi to się pokazać a narazie podawać wit C, wapno, od gorączki i argentin do psiukania na gardło.

ANCONA wiesz co polecam na choroby?Zrób zakupy lekowe za kilka stów i od razu wszystkie zarazki i wirusy uciekną od was:-D.Ja zaopatrzyłam we wrześniu apteczkę we wszystko nawet antybiotyk został z ostatniego przeziębienia i leży wszystko pfu pfu.W tamtym roku w listopadzie już na 2antybiotyku była.

reklama
Milenka :-D może i tak ale teraz w okresie przedświątecznym to trochę duży wydatek jednorazowo takie zapasy.

Idę meliskę zaparzyć przez dyskusje z przemądrzałym ośmiolatkiem :angry:

Do góry