reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jesteście niedobre,ja dziś zabiegana dopiero do domu wróciłam a zaraz kuzynka przyjedzie a wy tu pełną parą mój ulubiony temat PREZENTY:-)

kroczek jasne że kupuj skoczka,ja też liczę że młoda się do niego przekona bo póki co skacze u mnie na kolanach ale to raczej ja skaczę a ten leniuch się cieszy:no:

KATJUSZKA To dasz radę,niania,mąż wieczorami i jeszcze czasem mamę ściągniesz;-).Szukaj jakieś miejscówki na spotkanie;-)
Prezenty u nas też nie planuję drogich 50zł to max,nie liczą mojego syna bo dla starszaka cieżko za taką kasę.A ty masz te klocki co wstawiałaś linka kiedyś?one były tanie i spory zestaw.

DJMKA ja też ma list z odpowiedzią dla młodego,też pewnie będzie szał:tak:

ANCONA zdrówka dla małego

Ja dziś kupiłam w carrefour ksiażki dla 3latki,jedna z bambo z puzzlami w środku a druga taka zestaw bajek ponad 200stron.

reklama
DJMKA tak to te,też je wczoraj odszukałam,wydają mi się fajne za tyle elementów.
Ja mojego też troszkę stopuje 2lata temu xbox chciał heh:-D
U nas nie ma zrzuty,więc staram się ja kupić mi to co chce żeby mu zrobić przyjemność,ale tragedii nie ma w 100zł się zamknę+słodycze;-)

Milenka ale to nie chodzi o to czy dam radę w domu. Ja po prostu lubię swoją pracę i strasznie mi szkoda od nowa z rytmu wypaść.

Tak to te klocki które DJMka wkleila. Ja ich nie mam, ale dokładnie te ma dać chrzestny ;-)

Mika o tym piasku kinetycznym to chwile temu czytałam, ale nie myślałam żeby dla takiego małego dziecka. Niania mnie zaskoczyła bo mówi, że na zimę by się dla K przydał bo kiedyś dzieci miały którymi się zajmowała. K kocha babki wiec będzie szczęśliwa, a niania powiedziała, że poodkurza jak trzeba będzie ;-)

Kupiłam w Tesco koszule na święta dla F ImageUploadedByForum BabyBoom1447679874.412384.jpg szkoda, że dla Starego nie było heheh

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1447679874.412384.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1447679874.412384.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 35
Katiuszka ja spotkałam się z czymś takim
Domowy piasek kinetyczny. - calareszta.pl
Z niani bym za żadne skarby nie zrezygnowała tak jak nie zrezygnuje ze żłobka. Najlepsza z decyzji jakie podjęliśmy w naszym przypadku. Tylko z mojego O lobuz jest i rzuca zabawkami niestety również w dzieci i w dodatku celnie.
Zdrówka dla maluchów życzę
Mika świetna koszula!

MIKA fajna koszula i faktycznie tata i syn by odjazdowo w nich wyglądali:-p

KATJUSZKA rozumiem,ale pomysl że to ostatnie wolne od pracy a potem już sielanka zawodowa aż do samej emerytury;-).

Link do klocków sprzedany chrzestnej bo prosiła o pomysł,zobaczymy.
Czy tylko moja córka nie ma wózka dla lalek??chyba mam podpowiedz na gwiazdkowy prezent,a macie już takie głebokie wózki czy te cienkie spacerówki za ok 20zł?bo ja myslę że na początek taki bubel by jej starczył;-)

Mlenko jako mama chłopców mogę się wypowiedzieć :-D
Ważne żeby wózek był lekki. Jak moje chłopaki po znajomych się bawią to nie ma znaczenia głęboki czy spacerówka a waga. Choć jak Olek postanowił w spacerówce sam jeździć :)

reklama
Do góry