reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Edysk to ja też soczystej z przepisu :)
U mnie kuzyn właśnie pojechał a do starała goście za godzinę przychodzą. Nie widział się zz dzieciakami dobre 3 miesiące wiec juz jajko znosi.
N ja mam 5 minut odpoczynku i reszta ogarniania kuchni przede mną.

Milenka co do gości to uwielbiam jak ktoś wpada wcześniej lub bez zapowiedzi a ja mam obiadu na styk :crazy:
Książki ciekawe, nie spotkałam wcześniej a mojego zainteresowały tylko dwie jedna biografia Messiego a druga o piłce nożnej ogólnie wszystkie inne są fajne ale jak ja mu czytam do snu :sorry:
PS. on cały czas pyta jak ma się z Twoim na karty wymienić jak biedulek spisać nie może bo tyle tego jest :)

EDYSIEK ja też poproszę o przepis na pierniczki.
U mnie był dzis brat z rodziną i napisali że przyjadą po obiedzie,mimo że dzieli nas 30km o 13,30 juz byli u mnie,wcześnie obiad jedzą;-)

Pytanie do mam starszaków,spotkałyście sie z takimi ksiażkami,czy dziecko zachęcają,myślę nad tym pakietem
PAKIET 4 KSIĄŻEK NELI NELA MAŁA REPORTERKA 520 str (5764701696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jeszcze się za nie nie zabrałam ale słyszałam wiele dobrego od najbliższych znajomych.

Będę wdzięczna za każdy oddany głos na klasę 3c z ZE nr1.

Gazeta Lubuska - Lubuskie - informacje, artykuły, wydarzenia - gazetalubuska online

świetne dzieciaki potrafią zintegrować się z młodszymi dzięki czemu mój 6latek od samego początku w szkole czół się swobodnie. To oni go przywitali 1.09 a wcześniej przychodzili do przedszkola czytać książki w ramach integracji. Mają wspólnie zajęcia dodatkowe i mnóstwo indywidualnych zainteresowań. Klasa bardzo aktywna i zgrana dlatego warto zagłosować akurat na nich. Na razie potrzebujemy tych bezpłatnych głosów a tu liczy się systematyczność (można oddać codziennie 3 po zalogowaniu się na str. gazety lubuskiej

A gdzie Was wszystkie wywiało???

Jak zdrówko u chorowitków?

Przyszło i do nas H czuł się świetnie dzisiaj do wieczora a teraz ma temperaturę 39 stopni i jak narazie bez innych objawów ale do rana pewnie coś się wykluje..

reklama
Podpinam się i pytam gdzie wszystkie????

Ankona zdrówka dla H.

Ja dzisiaj byłam na zakupach i upolowałam dla małej klocki za pół ceny, będą na Mikołaja :-)
I jeszcze kupiłam jej sukieneczkę na święta.

Do góry