reklama
madzikm76
Fanka BB :)
Sukienka wygląda na bardzo skromną, faktycznie, ale może zamiast kupować jeszcze jedną może rozglądniesz się za jakimś efektownym bolerkiem do niej?
TruskawkowaMamba
A mnie sie podoba. Do tego efektowne, duże kolczyki i będzie git:-)
Laski czy też czujecie sie jak w filmie " Dzień świstaka". Własnie ogarniam salon i zastanawiam się ile razy już to robilam....
Laski czy też czujecie sie jak w filmie " Dzień świstaka". Własnie ogarniam salon i zastanawiam się ile razy już to robilam....
Mi też się podoba, dokupiłabym duże kolczyki albo jakąś fajną bransoletkę i będzie super
Truskawkowa ja dzisiaj po entym razie zwątpiłam i przestałam sprzątać :/ M obiecał że jutro razem chałupę ogarniemy hmm ciekawe
Obejrzałam te 6 odcinków Fear the Walking Dead i chcę jeszcze... :-)
Truskawkowa ja dzisiaj po entym razie zwątpiłam i przestałam sprzątać :/ M obiecał że jutro razem chałupę ogarniemy hmm ciekawe
Obejrzałam te 6 odcinków Fear the Walking Dead i chcę jeszcze... :-)
Truskawkowa - ojjjj tak , zgadzam się, zabawki pikuś, pieluchy rownież, opróżnione szuflady także ale nic mnie tak nie wkurza jak książka z puzzlami [emoji37], po kilka razy w ciagu dnia potrafi wyciągnąć wszystkie strony, rozrzucić i pójść w najlepsze.....a matka siedzi i układa, żeby sie nie pogubiły....no ale jak mu tu zabronić kiedy sie trzęsie z radości jak dorwie tą książkę.
Milenka - sukienka fajna, taka w moim stylu, dziewczyny mają racje, trochę "podrasować" dodatkami i efekt murowany.
Ancona - Twój M teraz na urlopie ?
Milenka - sukienka fajna, taka w moim stylu, dziewczyny mają racje, trochę "podrasować" dodatkami i efekt murowany.
Ancona - Twój M teraz na urlopie ?
Ostatnia edycja:
katjuszkaa
Milenka ja to w ogóle się nie powinnam wypowiadac ;-) ale ja tylko w takich na imprezach wszelkiej maści urzeduje :-) i jakbym miała założyć coś swiecacego to prędzej bym nie poszła :-) dobre dodatki i królowa balu :-)
milenka30
Dzięki dziewczyny,to sobie chyba faktycznie dam spokój z kupnem następnej.Z super dużymi kolczykami to problem bo mam uczulenie na nikiel i po godzinie noszenia uszy puchną.Moje ciało bez zastrzeżeń przyjmuje tylko złotoale srebro tez jakiś czas ujdzie,no i mam trochę biżuterii z awonu bo też je toleruje.Coś tam znajde,już ze 2lata nie zaglądałam do szkatułki bo noszę złote kolczyki i ich nie ściągam wcale.Myślałam żeby dla rozjaśnienia ciemnej sukni kupić jakąś różę różową albo kwiatek jakiś[taką matriałową] żeby wpiąć bo młodej kiecka granatowa ma różową kokardę.
Ja też mam już dość zbierania wszystkiego,pozbieram ,włączam odkurzacz a ta mała zołza już rozwala
Dzisiaj z telefonu nie wiem czemu zedytował mi się mój post i wpisał jako wpis do bloga,w ciągu kilku godzin było 15odwiedzin to tylko świadczy o tym ile podczytywaczek jest;-)
Katjuszka też ma wpis do bloga z 18tego i ma 113 odwiedzin,szok,czy ludzie nie mają co robić ??
Ja też mam już dość zbierania wszystkiego,pozbieram ,włączam odkurzacz a ta mała zołza już rozwala
Dzisiaj z telefonu nie wiem czemu zedytował mi się mój post i wpisał jako wpis do bloga,w ciągu kilku godzin było 15odwiedzin to tylko świadczy o tym ile podczytywaczek jest;-)
Katjuszka też ma wpis do bloga z 18tego i ma 113 odwiedzin,szok,czy ludzie nie mają co robić ??
Ostatnia edycja:
Edysiek
odkrywca
Milenko wstyd się przyznać, ale wcześniej czytałam tylko 1 część Ani A mam w domu wszystkie. Ale lepiej późno niż wcale :-)
Muszę dać jakiś wpis na bloga skoro taki popularny
Ankona to i ja muszę obejrzę tylko nie wiem kiedy..
Muszę dać jakiś wpis na bloga skoro taki popularny
Ankona to i ja muszę obejrzę tylko nie wiem kiedy..
Mika można tak powiedzieć ostatnią pracę zostawił (i wcale mu się nie dziwię) i narazie robi na zlecenie krótkie trasy dwa trzy dni. Od stycznia ma iść gdzieś na stałe.
Edysiek koniecznie musisz znaleźć chwilkę na seansik
Miała któraś taki krem Alphanova Bebe krem ochronny na zimę? ? Tak wpadł mi w oko a nie mam nic żeby buźki chłopakom smarować
Edysiek koniecznie musisz znaleźć chwilkę na seansik
Miała któraś taki krem Alphanova Bebe krem ochronny na zimę? ? Tak wpadł mi w oko a nie mam nic żeby buźki chłopakom smarować
reklama
TruskawkowaMamba
Dzien dobry.
Wstyd przyznać, ale o kremie jeszcze nie myślałam
Kawe stawiam bo weny na ten dzień mi brak....jakaś bez życia jestem...
Wstyd przyznać, ale o kremie jeszcze nie myślałam
Kawe stawiam bo weny na ten dzień mi brak....jakaś bez życia jestem...