reklama
Truskawkowa i najważniejsze że jest OK
Milenka teraz tylko skróciłam ok 5 cm taka większa metamorfoza będzie na kolejnej wizycie ;-) . To pralka całkiem się zbuntowała a to jaka za to teraz będziesz się cieszyć nówką :-)
To teraz wiem dlaczego moje słońce jest takie wścieknięte hehe bo jego ulubiona bajka to Masza i niedźwiedź
Zaraz coś zrobię starszakowi bo ja tu się produkuje żeby szybciej lekcje odrobił a on sobie żarty stroi
Milenka teraz tylko skróciłam ok 5 cm taka większa metamorfoza będzie na kolejnej wizycie ;-) . To pralka całkiem się zbuntowała a to jaka za to teraz będziesz się cieszyć nówką :-)
To teraz wiem dlaczego moje słońce jest takie wścieknięte hehe bo jego ulubiona bajka to Masza i niedźwiedź
Zaraz coś zrobię starszakowi bo ja tu się produkuje żeby szybciej lekcje odrobił a on sobie żarty stroi
Milenka my też przeważnie lekcje odrabiamy po szkole ale dzisiaj jak on wrócił to ja wyszłam do fryzjera a jak ja wróciłam to K zaraz poszedł na judo wrócił o 20.00 i dlatego tak nam dzisiaj lekcje wyszły :/.
A ta lektura to obowiązkowa że szkoły czy sam czyta książkę ot tak żeby czytanie podszlifować??
Truskawkowa ale byłby zaskok
A ta lektura to obowiązkowa że szkoły czy sam czyta książkę ot tak żeby czytanie podszlifować??
Truskawkowa ale byłby zaskok
Ostatnia edycja:
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Ancona nooooo;-)
Myszka7_2005
Zuzanka mój dzisiaj na moje pytanie do niego zaraz jak wstal " synek dogadamy się dzisiaj?" odpowiedzial NIEEEE. Więc nie mam co dyskutować Też chodzi zasmarkany i to pewnie też ma swój wpływ. Na dodatek deszcz pada i biedny musi z Matką w domu siedzieć.
Ale jutro jedziemy na "tany tany " to może będzie już ok.
Ale jutro jedziemy na "tany tany " to może będzie już ok.
milenka30
Mój czyta wyjścia nie ma,wie że z matką nie ma żartów.Ale czyta płynnie więc jakoś nie robi z tego problemu,czytankę nadprogramowo już dawno całą mu kazałam przeczytać;-)i jeszcze frankliny mu pożyczam i czyta na jeden raz bo to krótkie.
Ale fajny był odcinek,trzymał w napięciu jak lubię
Przyszła dziś moja kiecka,hmm pasuje ale jakoś za skromna na wesele,jak uda się gdzieś pojechać na zakupy to może kupię coś bardziej eleganckiego.
Ale fajny był odcinek,trzymał w napięciu jak lubię
Przyszła dziś moja kiecka,hmm pasuje ale jakoś za skromna na wesele,jak uda się gdzieś pojechać na zakupy to może kupię coś bardziej eleganckiego.
reklama
Milenka zazdroszczę, mój wszystko opanowuje w mig 5, 6 przynosi ale czytanie pozostawia wiele do życzenia a co za tym idzie rozumienie przeczytanego tekstu bo jak tu rozumieć jak czyta sylabami albo literki składa mam nadzieję że w końcu załapie..
Koniecznie wrzuć fotkę sukienki na żywo
Koniecznie wrzuć fotkę sukienki na żywo