reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa i najważniejsze że jest OK :)

Milenka teraz tylko skróciłam ok 5 cm taka większa metamorfoza będzie na kolejnej wizycie ;-) :-D. To pralka całkiem się zbuntowała a to jaka za to teraz będziesz się cieszyć nówką :-)

To teraz wiem dlaczego moje słońce jest takie wścieknięte hehe bo jego ulubiona bajka to Masza i niedźwiedź :-D
Zaraz coś zrobię starszakowi bo ja tu się produkuje żeby szybciej lekcje odrobił a on sobie żarty stroi :wściekła/y:

ANCONA mój lekcje odrabia zaraz po przyjściu bo młoda śpi i jedyna szansa na spokój,także lekcje a potem czyta lekturę.Pralkę na pewno szybko przetestuję bo pewnie ze 3prania co najmniej będą z marszu.

Milenka my też przeważnie lekcje odrabiamy po szkole ale dzisiaj jak on wrócił to ja wyszłam do fryzjera a jak ja wróciłam to K zaraz poszedł na judo wrócił o 20.00 i dlatego tak nam dzisiaj lekcje wyszły :/.
A ta lektura to obowiązkowa że szkoły czy sam czyta książkę ot tak żeby czytanie podszlifować??

Truskawkowa ale byłby zaskok :szok::-D

Ostatnia edycja:
Zuzanka mój dzisiaj na moje pytanie do niego zaraz jak wstal " synek dogadamy się dzisiaj?" odpowiedzial NIEEEE. Więc nie mam co dyskutować :) Też chodzi zasmarkany i to pewnie też ma swój wpływ. Na dodatek deszcz pada i biedny musi z Matką w domu siedzieć.
Ale jutro jedziemy na "tany tany " to może będzie już ok. ;)

Milenka to jestem w szoku bo u nas nie mają żadnej lektury do przeczytania :szok: on nawet czytanek czytać nie chce :crazy: może jeśli pani powiedziałaby że mają przeczytać to by czytał bo przecież tylko to co pani powie to jest święte :confused2:

Mój czyta wyjścia nie ma,wie że z matką nie ma żartów.Ale czyta płynnie więc jakoś nie robi z tego problemu,czytankę nadprogramowo już dawno całą mu kazałam przeczytać;-)i jeszcze frankliny mu pożyczam i czyta na jeden raz bo to krótkie.
Ale fajny był odcinek,trzymał w napięciu jak lubię:-D

Przyszła dziś moja kiecka,hmm pasuje ale jakoś za skromna na wesele,jak uda się gdzieś pojechać na zakupy to może kupię coś bardziej eleganckiego.

reklama
Milenka zazdroszczę, mój wszystko opanowuje w mig 5, 6 przynosi ale czytanie pozostawia wiele do życzenia a co za tym idzie rozumienie przeczytanego tekstu bo jak tu rozumieć jak czyta sylabami albo literki składa :baffled: mam nadzieję że w końcu załapie..
Koniecznie wrzuć fotkę sukienki na żywo :)

Do góry