reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U nas dziewczynki w rajtkach i spódniczkach łażą bo też koło 8-10stopni.
my co prawda do wózka założyliśmy rajtki pod dresik ale osłabienie po chorobie wzięłam pod uwagę (nie wiem czy słusznie)
Dzięki za podpowiedź z kremem na rączki bo młody nie wdał się w rodzinę i mu marzną a rękawiczki do zdejmowania tylko służą :baffled:
Dziś na pieszo odbieram 3kę :D ech będzie ciekawie. Najbardziej nie lubię łażenia po piętrze ze wszystkimi (każdy ma gdzie indziej szafkę z rzeczami)

Edysiek Auliya Grimm jest super mam wszystkie sezony obejrzane i czekam na kolejny :-D

Mika my też musimy kupić cieplejsze portki bo ma same cienkie..

My zakładamy rajtki ale H chory za to kurtka to bluza taka z misiem bo w zimowej za gorąco :sorry:. Byłam w lidlu po kozaki dla H i dupa tak szyte że nie byłam w stanie założyć mu ich na nóżki chyba że dwa rozmiary za duże :baffled: także szukamy dalej...

Młoda śpi to chwila spokoju aż starszy wróci.
Krem nie wiem czy będe specjalny kupować,na lato kupiłam z faktorem i wywaliłam prawie cały teraz bo ta małpa nie da się smarować.Ściera ,zlizuje i się wścieka,mam od ponad roku babydram nawilżający i w razie większego chłodu posmaruje tym.

Laski kiedy wy oglądacie tyle seriali???????????:szok:

Ale jestem zła na Siebie:angry:,kiecka młodej nie przyszła i sprawdzam stronę dokładnie a tam pisze że laska sprowadza ten towar z zagranicy,czas oczekiwania od10-30dni roboczych!Nie ma szans żeby doszła na wesele,muszę kupić inną:wściekła/y:.Ona pewnie zamawia z tej strony co MADZIKM kiedyś wrzucała bo nawet widziałam tam ta sukienkę,ehhhh
Jeszcze jedna prośba,co myslicie o tej?
Princeska Dziewczęca 3K2812 / Sukienki / Dziewczynka 2 - 7 lat / SALE Sprawdź - sklep 5.10.15

Milenko aż tyle to nie oglądam, ale bardzo bym chciała :rofl2:
Aktualnie oglądam dwa - The Walking Dead i Aż po sufit (leci na TVN) to tak dla rozluźnienia. Włączę sobie jak sprzątam, albo gotuje obiad i leci a ja zerkam. Mam kuchnię połączoną z salonem, więc mogę łączyć przyjemne z pożytecznym.
WD lubię oglądać w spokoju, nic nie robiąc tylko delektując się filmem.
Ja wszystkie seriale nagrywam a potem oglądam kiedy mam czas, no i w ten sposób mogę przewijać reklamy :-p Bez reklam serial zwykle trwa 40-45 minut, więc tyle czasu jakoś znajdę.

A najlepsze jest to, że mój mąż nie lubi takich seriali i oglądam sama. Chociaż Grimma oglądałam ze starszą :tak:

Jak dziecko biega to jest mu ciepło, gorzej jak w wózku siedzi. Ja idę z moją na spacer przed 10 i jest dość chłodno, ale na razie spodnie z podszewką dają radę. Kurtki zimowej jeszcze nie zakładałam. Ubieram jej taki cieplejszy płaszczyk, albo bluzę z futerkiem. Butów zimowych ciągle nie posiadamy :eek: Zakładam jej trzewiki za kostkę.

Ja też jestem wdzięczna za podpowiedź ze smarowaniem rączek, bo czasem ma zmarznięte, a na rękawiczki raczej za wcześnie.
Jak moja nie zużyje kremu to sama się nim smaruję :-)

Milenko jakby była w innym kolorze to ok. Jak dla mnie za poważna dla 1,5 rocznej dziewczynki.
Mi bardziej podoba się taka Princeska Dziewczęca 3K2832 / Sukienki / Dziewczynka 2 - 7 lat / SALE Sprawdź - sklep 5.10.15

Ostatnia edycja:
Milenka weszłam na stronę obejrzałam wszystkie i na tą porę roku ta granatowa jest najładniejsza gdyby to było lato wzięłabym żółtą lub tą co Edysiek ale na teraz granatowa jest śliczna :tak:

reklama
Do góry