reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ancona fajnie że znalazłaś z napisami :D Jedno ale po wczorajszym oglądaniu sprawdziłam i pierwszy sezon miał 6 odcinków. Puścili go przed WD i zaczął się WD teraz. Ja obowiązkowo ONCE mam na tapecie na dziś :D

Edysiek a ja teletubisiów nie trawię. Bajka zrobiona przyzwoicie fajnie bo wszystko powtarzają po 10 razy i dziecko się szybko może nauczyć nowości ale... no właśnie SEPLENIĄ czego nie jestem w stanie znieść i dać do słuchania moim dzieciom.
Ostatnio Olo preferuje Fronczewskiego i piosenki z Akademi Pana Kleksa.

reklama
Auliya ja też nie przepadam za Teletubisiami, ale jak dziecko lubi to trudno ;-)
Moja uwielbia piosenki z Akademii Pana Kleksa i to koniecznie z teledyskiem :tak:

A oglądałyście Z-Nation?

U nas też Akademia Pana Kleksa na tapecie :) i jeszcze takie wygibasy - koniecznie z teledyskiem :)

https://www.youtube.com/watch?v=kLoqDGFDES0

https://www.youtube.com/watch?v=lFWysdCgVNg

[url]https://www.youtube.com/watch?v=iKeatJK181Q

[/URL]

Bunt dwulatka? No to mam przerąbane. Bo dzisiaj dalszy ciąg. Butów nie chce ubrać, pruje się przy tym jakby go ze skóry obdzierali. Teraz padł na drzemkę ale to jakąś godzinę mi daje spokoju. Pierwszy raz nakichałam na bałagan i siedzę z kawą w dłoni przed kompem. Chwilo trwajjjjj :)

Ja mam taką kurw.... dziś że lepiej nie podchodzić.Pralka mi sie zrąbała,zatrzymała się i wody nie wypuściła,dzwonię do meżą to mówi żeby ustawić jeszcze raz puścić i co?poszła ale stanęła i teraz stoi z bębnem pełnym wody i co mam niby zrobić,otwotzyć i zalać łązienke:angry: a m wraca jutro rano,żyć nie umierać.

Upsss Milenka30 może odczekaj trochę i sie franca zastanowi nad swoim postepowaniem i wypuści wodę.

Moja chwika relaksu dobiegła do końca. Musiałam udać się uspic księcia ponownie. Komu Melisy?

Milenka wyjmij w prądu ale na dłużej tak z pół godziny. I spróbuj jeszcze raz potem puścić. Mnie tak pomagało jak elektronika padala.

No to nieźle wyrodna jestem. K nic nie ogląda. Nic jej nie puszczam. A na tv nawet kanału z bajkami nie mam. Nie wiem czy ja uczyć skoro do tańczenia wystarcza jej muzyka z radio.. mhm musze w domu popatrzeć na te linki od Was

U nas niezatapialne Radio Kubuś na topie [emoji108] dzięki Kroczkowi oczywiście [emoji253]

Milenka - mija pralka tez ostatnio zafiksowała tak samo jak Twoja. Dobrze dziewczyny piszą, wyłącz i poczekaj może ruszy.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Witam z chandrowych zaświatów
Miałam jakiegoś życiowego wk...a, znów dwie sztuki w domu chore były, mąż oczywiście ledwie przeżył, stękał i jojczył, Emmi zasmarkiwała się do pasa i koszmarnie spała, pies pewnie zeżarł coś na polu i rzygał dwa dni zmuszając mnie do wyprania trzech dywanów. Ja wściekła jestem bo specjalnie w Polsce wzięłam receptę na tabsy żeby okres uregulować, to już od połowy opakowania mam krwawienie więc zapowiada się na najdłuższy okres życia. Oczywiście jak familia ozdrowiała to zebrało mnie, zatoki i głowa tak mnie bolą że mam ochotę palnąć sobie w łeb, aje gdzieżby durna madźka sobie odpoczęła...pomyłam okna, zmieniłam pościele, góra prasowania i łazienka od ścian po sufit zrobione... Mam chyba jakąś chorobę, że im bardziej wkurzona i zmęczona jestem tym więcej robię:no:
Na dodatek nie mamy nadgodzin, nie wiem ile jeszcze damy radę z mężem finansowo, ale już grozi nam powrót na pełne etaty, a żeby nie płacić niani ani za przedszkole to ja będę musiała pracować cztery dni do 2:15 w nocy a mąż piątki, soboty i niedziele. Inne etaty nie podchodzą. Jestem przerażona taką wizją.
Na dodatek w przyszłym roku mamy dwa wesela, takie na których nie wyobrażam sobie nie iść ( z czego jedno w Portugalii), komunię chrześniaka, moją 40-stkę i 15erą rocznicę ślubu:baffled:
Pójdzie pieniędzy jak lodu.
Ogólnie. Przepraszam że wpadam i marudzę, generalnie taka nie jestem tylko mnie wzięło.
Postaram się wrócić na pozytywne tory i codziennie znów zaglądać

reklama
O rany. Madzik ale się porobiło. Sił życzę :-) i nadgodzin ;-) to wesele w Portugalii to kusi :-D

Milenka czy któraś rada od naprawniczek z forum pomogła? ;-)

Na moje dziecko nie działa żaden w linków przez Was wrzuconych. Chyba powinnam się zacząć martwić. Odwróciła się tyłkiem do laptopa i zaczęła oglądać zdjęcia szukając baby i dady..

Do góry