reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia zdrówka. Oby tylko Julka z opóźnieniem nie położyło.

Mika Młoda znośniej, jeszcze trochę kaszle i skrzypi, ale jest lepiej.

Katjuszka ciężko Ci tak funkcjonować z tym spaniem K. A nie da się jej raz w dzień położyć w okolicach 11?

reklama
Zestaw-10a09%20mkopia.jpg

Witam :-)
Milenko fajna kiecka :tak: A małej w końcu którą zamówiłaś?
Łazanki robiłam na dzisiaj. Właśnie pojadłyśmy z Kingą. Trochę jestem w szoku, że ona takie rzeczy lubi, bo starsza nigdy nie jadła. Zresztą dzisiaj też nie jadła, miała paluszki rybne.

Agunia zdrówka.

Katjuszko ja uwielbiam tańczyć, więc zumba jest stworzona dla mnie :-D Też mam czasem problemy z koordynacją ;-) Byłam w tyle dobrej sytuacji, że kiedyś ćwiczyłam sobie zumbę w domu, bo miałam filmiki.

To na razie tyle, bo chcę upiec jakieś ciacho i zrobić sałatkę i muszę iść puki mam chęci :-D

Uwaga, wracam do gry. Długo wzbraniałam się przed antybiotykiem, ale wczoraj w końcu uległam i dzisiaj czuję się już o niebo lepiej. Dzięki za życzenia zdrówka.

Milenka mam podobną sukienkę z monnari, tylko tam góra jest luźniejsza. Uwielbiam ją :tak:

Katjuszka masz dzisiaj urlop? Zapomniałam ostatnio napisać, że Julko i K. idą w podobnej kategorii, bo w poprzednią środę byliśmy na szczepieniu i waga pokazała 10 kg, a miara 82 cm.

Mika też się zastanawiam skąd dzieci mają tyle energii. No ile można biegać? Bo ja daję radę góra 15 min ;-)

Ancona w tej sytuacja nie wypuszczaj męża z domu.

Kroczku przed ciążą też była taka aktywna, ale miałam na to czas i ochotę, a teraz odbiło mi się to na zdrowie, bo jestem notorycznie przemęczona i łapię każdego wirusa.

Milenka bardzo ładna sukienka :tak:

Agunia dobrze że już lepiej :)

Edysiek to u nas podobnie starszy je bardzo wybrednie i wszystko łagodne a H im smak wyraźniejszy tym chętniej zjada :)

Ostatnio udaje nam się wychodzić na spacery bez wózka i nawet ładnie idzie za rączkę :tak: Dzisiaj chodziliśmy po nowy niekapek, poprzedni zaginął 5 dni temu i nikt nie wie gdzie :eek: ciekawe kiedy się znajdzie hehe bo wczoraj znalazłam po trzech tygodniach szczoteczkę do zębów Huberta oczywiście dawno ma nową :-p

To przy okazji szczoteczki jak u Was z myciem ząbków?? H kilka razy dziennie "myje" samodzielnie :cool2: nakładam mu pastę i stoi na schodku przy umywalce tylko bestia mała mi nie da się dotknąć tak zaciska paszczę że nie mam ruchu :crazy:

UFF nawet szybko poszło i dzieć śpi:happy:

EDYSIEK,MIKA prawda kiecka śliczna ale na zgrabnej modelce,naiwna nie jestem i wiem że ja tak wyglądać nie będę:-D,oby tylko nie trzeba było odsyłać.
Dla młodej granatową w grochy wzięłam.
EDYSIEK moja wcinała łazanki,zresztą jak wszystko,pierogi ruskie z cebulką wchodziły jak masło heh za to z kanapek znowu zjada tylko szynkę.Twoja starsza je to samo co mój młody,dla niego na szybko zawsze paluszki rybne albo robię naggetsy z fileta w panierce z kamisa:-D

AGUNIA a jakiej ty kiecki nie masz?;-),to widzę mamy podobny gust tylko ja na modelkach mogę oglądnąć co najwyżej:-D.Dobrze że już lepiej,czasem lepiej antybiotyk niż miesiąc na gripexach jechać.

ANCONA moja upodobała sobie elektryczną szxzoteczke brata,wymieniam jej końcówkę i kilka razy dziennie jedzie ale chyba to przynosi jej ulgę przy wychodzeniu zębów.

Milenka sukienka super. Myślę, że to z tych co zawsze dobrze wyglądają :-) ja mam granatowa koronkowa z zalando i jaka bym gruba nie była to maskuje ;-)

Z tym spaniem K w dzień to wczoraj taki wybryk bo była z moimi rodzicami. Śpi raz od 1,5 do 2,5 godz czasem. Ale problem jest z nocami. No koszmar i tyle. Zasypia w miarę ładnie, ale ok 24 a potem 4-6 -zdarza jej się nie spać po godzinie i się walac i jeczec. Dziś tak miała od 23:40 do 1. Po nurofenie spala potem do 5:30 i jęki od nowa a spać chce bo w ogóle nie wstaje tylko jęczy i się rzuca. No mówię Wam wykończona tym jestem. A żaden cudowny syropek czy kropelki nie działają na nią :-(

reklama
Do góry