reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kroczek to zwróć uwagę że macie małe dziecko i niech uważa na drugi raz i będzie cicho!

Myszka to smarujcie się oby pomogło :) a teściowej współczuję :).
Moja ma dzisiaj imieniny zadzwoniliśmy z życzeniami to nawet na herbatę nie zaprosiła :-D:-D

reklama
Witam :-)
My już mamy szczepienia z głowy. Co prawda mamy propozycję dodatkowych szczepień na 2 latka, ale my wszystkim dodatkowym mówimy "nie" :-p

Kroczek doskonale Cię rozumiem, bo Kinga często była budzona przez psa szwagrostwa (spała w wózku na dworze). Jednak odkąd sypia w domu to mam problem z głowy.

Myszka
ja wcześniej miałam Depulol a teraz kupiłam Pumo Vap Bebe o tutaj znalazłam całkiem dobrą opinię na temat składu Włosowelove: O żyrafce, która pomogła Zosi wyzdrowieć: Hipoalergiczny żel rozgrzewający Pumo Vap bebe.
Truskawkowa ale Ci fajnie :tak: U mnie w rodzinie nie zanosi się na żadne bobo, a szkoda bo mam ciuszki do oddania :-D

Ancona na zumbie było super :-) Szkoda, że mogę tylko co drugi tydzień chodzić.

Właśnie zrobiłam łazanki z kapustą :rofl2:

Dzisiaj zimno i wietrznie. Zaliczyliśmy dwa płace zabaw ale to co sie dzisiaj przewraca to jakaś masakra, jakby pierwsze kroki stawiał [emoji15]chociaż nie ukrywam, że ten dzień jakiś taki przymulony i może dlatego.

F ma juz za sobą szczepienia.

Edysiek - zumba ....zazdroszczę nawet co te dwa tygodnie.

Ancona - no właśnie, Teściowie chyba Cię juz tak nie nawiedzają bez zapowiedzi ? Coś nas ominęło ?

Myszka - u nas też depulol leżakuje w apteczce.

Kroczek - jak Kubuś? Udało sie go jeszcze uśpić ?

Truskawkowa - gratulacje cioteczko [emoji6]

No więc tak potwierdziło się że jednak mamy jeszcze jedno zaległe szczepienie i jak H już się wyszczeka to idziemy szczepić. Osłuchowo czysto i dalej mamy się inhalować i wykrztuszać oprócz tego dostał wapno i clemastinum bo ma jakieś dziwne krostki na pleckach..

Mika hehe teściowej nie widziałam już ponad miesiąc, teścia tak przelotem na mieście zaraz zapomnę jak wygląda :oo2: ogólnie to obrazili się na nas jak wróciliśmy z wakacji bo najechali nas dwa razy a my akurat wychodziliśmy - tak tacy jesteśmy podli bo nie zrezygnowaliśmy z planów jak królowa przyjechała - sory było zadzwonić :-p a teraz chyba są obrażeni bo M w domu jest już trzy tygodnie i bardzo im to przeszkadza :-D:-D

Przywołana do porządku przez Mikę melduję się. Czytam raczej na bieżąco, ale od soboty tak mnie rozłożyło choróbsko, że nawet nie mam siły kiwnąć palcem żeby odpisać. Całę szczęście Julka wirus się nie ima (tfu tfu tfu)

Ancona czyli mąż ich skutecznie odstrasza ;-)

Edysiek też powinnam się wybrać na jakiś fitness, ale jak tu wygrzebać wolną godzinkę w tygodniu.

Truskawkowa gratuluję.

Myszka my też mamy tą maść.

Jak tam chorowitki wieczorem?

Agunia- grzeczna dziewczynka [emoji6] zdrowiej szybko.

Ancona - to jak Królowej nie widziałaś przez miesiąc to pewnie śpisz z jej zdjęciem pod poduszką [emoji3]

Idę sie kąpać bo mnie dziecko wykończyło dzisiaj - skąd one mają tyle energii [emoji15] ale jak to mawia znajoma "lepiej mieć żywiołowe dziecko niż takie bez życia jak kupka gnoju" !

Witam z winkiem tradycyjnie.Mnie za to jakaś depresja jesienna dopadła,ciemno,zimno i pada najchetniej bym z pod koca nie wychodziła.No i moja cierpliwość się skończyła i uczę młodą zasypiania w łóżeczku więc krzyku trochę jest.
Pisałam sms do MADZIKM i u niej ok ale też ma nastrój do kitu,obiecała sie zameldować;-)

TRUSKAWKOWA gratki,ajjjj ale bym chciała maluszka jakiegoś w rodzinie:rofl2:

EDYSIEK u mnie dziś też łazanki ale młody oczywiście inny obiad bo sie nie tknął.Zumby też zazdroszczę

reklama
Mika taaa :-D:-D :-D

Agunia coś w tym jest bo nawet wcześniej jak M był w domu to oni szerokim łukiem hehe.
Zdrowiej nam tu szybko :)

Milenko zatem powodzenia!!! ja jeszcze zaczekam z przenosinami ;) i dopiero spodziewam się gwałtownego spadku nastroju :confused2:

Do góry