reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
AGUNIA masz rację całkowitą,ja tak sie zawzięłam na co niedziela chodzenie do kościoła bo przypomniałam sobie jak to fajnie jest się czuć w szpilkach i sukience czy spódniczce;-),całe lato ;odkurzyłam'wszystkie stare wyjściowe rzeczy żeby co niedzielę w czym innym wystapić:-p.Oczywiście głównym powodem powrócenie do domu Bożego było nawrócenie młodego bo jest anty kościołowy,jak był mały to nie brałąm bo za mały i nie usiedzi i wyrósł mi mały diabeł.Już na szczęscie lepiej to znosi ale nie mogę przerwać bo znowu zejdzie na złą drogę,tylko młoda coraz gorsza w kościele:no:.

EDYSIEK a moja dziś całą nocke przespała prawie 12h:-D

U nas też pada,do południa chociaż spacer był i gra w piłkę na podwórku.

Ostatnia edycja:
TO JEST NA BANK O MNIE,PEWNIE KTOŚ Z BEKI TO WYMYŚLIŁ:-D
Tylko jeden szczegół się nie zgadza,lubisia kupiłam jej w piatek,wiedząc ze już ma nadwagę i nawet płakać nie musiała żeby go wysepić:rofl2:

Edysiek świetny tekst :D

Ja od godziny 12.30 do 15.00 mokłam na stadionie bo starszak miał turniej, mam nadzieję że jeszcze bardziej się nie rozchorujemy ale ktoś musiał kibicować i było warto wygrali 7:0 a później 11:0 :-D

Edysiek - mój właśnie skończył Lubisia ale żeby nie było, że jestem aż tak złą matką to zamiast czekoladowego zjadł bananowego [emoji23]. Teksty pierwsza klasa [emoji2][emoji2][emoji2]

Ja, jako fanka szpilek i butów na obcasie, jestem oburzona ;-) Ale to prawda że wielki powrót do tego typu obuwia nastąpił jak zaczęłam znowu chodzić do pracy. Ja co prawda wolę spódnice od sukienek, ale i tak na pierwszym miejscu są spodnie!

reklama
Do góry