reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

A ja się wylamie i powiem, że zumby nie zazdroszczę :-) nawet na pilatesie się gubilam.. zero poczucia rytmu mam :-D

Wpadłam tylko się pozalic ze opieka niani i moich rodziców nad K zawsze kończy się problemem z usypianiem. No bo owszem słaba jest to miała dwie drzemki, ale mama mi ją o 15 położyła :-( i młoda spala do 16:30 :-( zgadnijcie jaki efekt? Właśnie zasnęła i to z trudem, ale jakoś pretensji do niej nie mam akurat... od dawna już zasypia w łóżeczku, ale muszę być obok. Choć coraz rzadziej chce rękę trzymać a dziś nawet papa mi mówiła :-)

Milenka no tepa dzida ze mnie bo też mam nr Madzik, a nie pomyslalam..

Agunia zdrowka :-)

Ancona dobre z tymi tesciami :-) żyj chwilą więc ;-)

Więcej nie pamiętam. Idę spać bo jak zwykle noc to jeden wielki znak zapytania :-( ostatnia czwórka juz pod wierzchem wiec strach się bać :-( a potem jeszcze 8 i następna zacznie zabkowac...

reklama
Mika niestety nie udało się Kubusia już uśpić a skutkowało to tym że od godz 15 do 19 walczyłam żeby mi dziecko nid poległo. Może wyrodna matka ze mnie ale nie położe spać dziecka po godz 14 bo potem jest jak u Katjuszkk problem z zaśnięciem wieczorem.
Problem dziewczyny tkwi w tym że w ścianie pomiedzy Kubusia pokoikiem a babci kuchnia jest dziura po drzwiach zamknièta tylko od naszej strony kartongipsem a od babci drzwiami z przesownej harmonijki.Zatem kazde trzasniecie, tupniecie czy nawet glosniejsza rozmowa sa bardzo dobrze slyszalne. Babcia jest sama wiec nie tarabani sie ale inni jak przychodza do niej to nie patrza czy Kuba spi czy nie. Nie zmienia to jednak faktu ze Szwagierka widziala ze wynosze spiacego Kube z auta.

Edysiek super taki czas dla siebie:)

Milenko faktycznie pogoda nienastraja optymistycznie. Kuba ostatnio calkowicie zrezygnowal z zasypianie na rekach na rzecz lozeczka:)

Ancona -chwilo trwaj:)

Agunia zdrowka życze. Zwolnij kobieto bo Ci doby zabraknie:) Ale powaznie to zazdroszcze takiego trybu. Tez taka bylam przed ciaza:) Teraz sie zasiedzialam i rozlazlam a i z mezem tocze boje o chwile dla siebie bo to przeciez problem:wściekła/y:

Edysiek no wlasnie pumo vap o tym kiedys czytalam. Póki co depulol mamy i działamy.
Teściowa .... no koment :) była i pojechała. I całe szczęście.
My tez mamy jeszcze 1 szczepienie do zaliczenia ale to jak będziemy juz zdrowi. Tym razem nie spieszylam się od razu w 16 miesiącu żeby szczepić i chyba po 18 m-cu nam wypadnie. Trudno.
Inne dodatkowe póki co odpadają. Namawiano nas na pneumokoki i ospe ale Maly jest w domu więc nie widze potrzeby narażać go na dodatkowe stresy.

KATJUSZKA nie tępa jesteś tylko w ciąży z mózgu się galareta ponoć robi:-p

TRUSKAWKOWA a podobno człowiek uczy sie na błędach,dzieci to chyba nie dotyczy;-)

MIKA a sa jakies chorowitki?Kinga i Hubert już chyba wyszli na prostą tylko Agunia zaniemogła.

U nas w końcu słoneczko,zaliczyłyśmy z młoda długi spacer i od razu lepsze samopoczucie a w ramach nie dawania słodyczy mała zjadła misia lubisia;-),ale aż się trzęsła z radości jak go w sklepie upatrzyła,nawet wyrzutów nie mam że zjadła tylko oczywiście jej mało było:rofl2:

reklama
Do góry