reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika cieszyłam się w dzień, że na prostą wychodzimy, ale to było za wcześnie. Przed chwila jej mierzyłam temp. i ma ponad 38 :-/

reklama
My juz 2 miesiące zalegamy ze szczepieniem i jeszcze troche poczekamy o ile nie zlapie czegos w żłobku.
O. ogarnął sie po szpitalu, ze 3 dni byl nieznośny ale juz jest ok. Generalnie widze prawidłowość ze im wiecej jest w domu tym bardziej niegrzeczny. W gościach zawsze jest super...

My juz też wróciliśmy od dziadków. Niestety z gilem po pas. Odpuszczamy zajęcia w tym tygodniu i wariujemy w domku. U nas pogoda iście "barowa" pada i pada.
Któraś z Was ( Przepraszam nie pamietam która) polecala masc rozgrzewajaca dla maluchow. Podajcie prosze raz jeszcze nazwe. Musze nasmarowac synka bo kaszel tez sie zaczyna.
Uciekam spac bo oczy same mi sie zamykaja . Dobrej i spokojnej nocy życzę :)

Ufff jak mi się udaje wycyganić auto od męża to jest super :D
Wczoraj była laba ze starszakiem. Olek w żłobku a my z braku lekcji zaliczyliśmy wspólnie kino i pizzę. M szczęśliwy bo odprowadził i odebrał brata ze żłobka. Dziś rozwiozłam całą 3kę po 8 a teraz mam sjestę po śniadaniu. Zaraz wieszanie i składanie prania, wycieczka do koleżanki na kawę i po ubranka dla Ali (w końcu będę coś miała w domu !!!) i od 13 obowiązki, ćwiczenia odbiór młodego starszego i bonusowej dwójki :D
Na nudę narzekać nie mogę.

Viltutti widzę że nie tylko ja się ociągam ze szczepieniem, ale u nas jakiś katar był w terminie a ja chciałam później i żeby był na 100 % zdrowy.

Edysiek jak po zumbie?

Myszka u nas też jest depulol.

Truskawkowa gratulacje :)

Auliya faktycznie nie masz kiedy się nudzić :)

Viltutti tak piszecie o szczepieniach i byłam pewna że mamy wszystko z głowy a teraz patrzę dla pewności w książeczkę a tu zonk ostatnio był prevenar czyli mamy jeszcze zaległe szczepienie :szok: i też nie wiem kiedy się zaszczepimy bo H już dwa tygodnie kaszle i końca nie widać :sorry:

Jak uda nam się dzisiaj dostać do pediatry to pójdziemy sprawdzić czy osłuchowo wszystko ok dzisiaj znowu całą noc szczekał i przy okazji dowiedziałabym się dokładnie jak z tymi szczepieniami stoimy...

reklama
Do góry