reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Melduje się po dlugiej przerwie... widzę że temat jedzenia się przewija (dalej nie doczytałam).
Mój chłopiec kochany jest i je wszystko. Do tego pochłania kakao jednym duszkiem jeśli podane jest przez słomkę. zadowolony jest ze żłobka (chodzi juz od tygodnia) wiec ja spokojnie zabieram sie za szykowne wyprawki dla Ali :)
No nic spadam do łóżka bez wina :( ale za to z katarem :(

reklama
Potrzebuje opinii. Czy gorączka dziś w nocy może być efektem szczepienia w poniedziałek? Nic poza tym jej nie jest w ewidentny sposób. Teraz po nieprzespanej nocy wstalysmy i ma 38,5 znowu. Umowiłam się na popołudnie do lekarza bo wzięłam urlop jako ze spałam 4,5 w dwóch transzach :-( nosz kurde. W sierpniu trzydniowka, we wrześniu katar po pas. Mamy październik i znowu coś :-( a nawet do żłobka nie chodzi.. drugi raz trzydniowka??

Katjuszka niby teoretycznie może być po szczepieniu. Moja w niedzielę zaczęła od temperatury, a wczoraj w nocy pojawił się szczekający kaszel łącznie z mokrym, a do tego gil. Wszystko w ekspresowym tempie.

Katjuszko u nas po ostatnim szczepieniu była gorączka i to właśnie z tydzień po i rączka mu spuchła ale skonsultować nie zaszkodzi i daj znać co lekarz powiedział.

My dopiero wstaliśmy :szok: ale H padł tylko co przed 23 :crazy: a o 4 była dłuższa pobudka najpierw na mleko a później tak go kaszel złapał że zasnąć nie mógł aż skończyło się pawikiem w łóżku :eek: super... teraz lecę pranie wstawiać :)

Katjuszko K ostatnio wirusówkę zaczął właśnie od temperatury dopiero po dwóch dniach się rozwinęło ale zdążyliśmy zatrzymać troszkę lekami więc dobrze że do lekarza idziesz.

Auliya uważaj na siebie i trzymaj się zdrowo:)

Jak mi się nic nie chce robić:no: a pogoda nie sprzyja spacerom więc w domu muszę K organizować czas

Kroczku u nas za to dzisiaj piękne słonko :) wieje ale jest w miarę ciepło.

Właśnie wróciliśmy ze spaceru obładowani pieluchami i mlekiem :-D dobrze wózek pakowny hehe jak któraś NAN kupuje to jest w rossmanie po 33,99 :)

Byliśmy na 12 u lekarza. Wolałam iść bo młoda pokazywała, że ją brzuch boli, ale z badania nic jej nie jest. Lekarka twierdzi, że raczej po szczepieniu i ze po szczepieniu temperatura może się do 5 dni pojawić i zupełnie nie ma znaczenia to, że wcześniej nie miała po 5w1. Zobaczymy. Bylebym jutro znowu nie musiała urlopu brać. Tzn niby nie muszę ale mam taką migrenę, że mi głowa pęka..

Jestem i ja ....

Dzisiaj wyprzedzę Truskawkową i poinformuje, że jutro Przyjaciółki wiec dzisiaj trzeba zrobić zapasy alkoholowe [emoji41]

Truskawkowa - jak Twoja stopa po sobotnich porządkach ?

Madzikm - gdzie Ty się zchowalas ?

Auliya - korzystaj z laby póki masz do tego okazje.

Agunia - ????

Vilttuti - jak Olek...naprawiony po szpitalu ?

Milenka - kupiłaś tą sukienkę dla Milenki ?

Katiuszka- oby nic się nie rozwinęło. Leż i odpoczywaj ile się da.

Ancona - ooooo tak Britaxy pojemne są [emoji6]

Djmka, Edysiek i reszta chorowitków - jak zdrówko ?

Aaaaaa i wszystkim nauczycielom wszystkiego najlepszego !!

Reszty nie pamietam
Amen

reklama
Witam :-)
Mała ma się dobrze, krostki jeszcze ma, ale zaczynają się goić. W nocy nawet ładnie śpi i je więc nie mam co narzekać ;-)
Pogoda za to paskudna :wściekła/y:

Dzisiaj pełna abstynencja, bo o 20 idę na zumbę
c055.gif

Do góry