reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Madzik kiepsko, że się tak ciągle mijacie. Takie czasy niestety:-(

Katjuszka wypoczywaj ile się da.
Super, że K się z nianią dogaduje. Ruszyło się coś z jedzeniem?

Mimo wiatrzyska spacerek zaliczyłyśmy, odzwyczaiłam się od siedzenia w domu i już mnie nosiło

Od jutra same z E zostajemy, a starszaki wybywają nad morze. Mam plan odpocząć, mam nadzieję, że w E diabeł nie wstąpi i się uda trochę na hamaku z książką poleżeć

I kolejne do kompletu ząbki mamy (tzn. F ma [emoji2]) dolna prawa czwórka i górne trójki. Czyli poraz kolejny sprawdziło się, zęby sie przebiły i po płaczu. Apetyt wrócił w ciagu godziny. Uffff !! Teraz kolej na dolne trójki .

Reszta newsów na zamkniętym [emoji14]

A tak poza nawiasem co tu taka cisza. Rozumiem weekend, wyjazdy na "Rodos" no ale tęsknie [emoji20]

Witam :-)
Fajnie jak dziecko idzie szybko spać, ale za to pobudka po 6.
U nas od rana słońce świeci i już się robi ciepło :tak:

Mika gratki kolejnych ząbków.
Ja tez wczoraj wieczorem zaglądałam a tu pustki. Pewnie dlatego, że sezon wczasowo-urlopowy w pełni.

Truskawkowa udanej zabawy.

Witam wyspana bo dziś mąż wstał do O. od rana. Ale to nie jakiś cud tylko czekał na tel od znajomej żeby jej pomóc auto zastępcze odebrać i stwierdziłam że jak i tak ma być na nogach od 8ej to może do bąbla wstać.
1,5h ich nie było i się O obudził na wejście taty :D
z zębów mamy 4 -1ki i 3- 2ki i póki co cisza którą jestem zachwycona. Uciekam bo dzień się już konkretnie zaczyna a dziś jadę po kołyskę więc będę miała pierwszy zakup dla Ali :D

Jestem i ja:)
Byliśmy z rana na zakupach. K dostal nowe sandałki, chcialam jeszcze kupic tenisowki ale nie bylo nic fajnego. Przebrany asortyment juz bardzo. Teraz Mlody spi a ja sie zabieram za sprzatanie bo gosci mamy dzisiaj.
Mika Ty szczesciaro:) Mojego zeby juz tydzien mecza. Brakuje jeszcze dolnej lewej 4. Dzis w nocy urzadzil taka awanture od 23 do 1 że w szoku bylam bo tak sie darl a ja zachodzilam w glowe co mu jest. Droga eliminacji wszystko wykluczylam badz zaspokoilam potrzebe a ten dalej wrzeszczal. W koncu zasnal a ja nadal nie wiem co to bylo bo z rana wesoly jak skowronek.

Mam pytanie. Czy Wasze dzieci zawsze po zjedzeniu owoca maja zielone kupki? Zauwazylam ze K bez wzgledu na to czy zje banana, borowke czy np nektarynke potem ma zielony nr 2.

Auliya widze ze mily dzien Cie czeka:) Udanych zakupow:)

reklama
Truskawkowa - udanej zabawy!!!!
Kroczku - u nas po borówkach na pewno, a tak to czasem kupka jest rzadka i zielonkawa ale nie wiem kompletnie po czym.

Od wczoraj, mniej więcej od godziny 4 po południu nieprzerwanie leje:wściekła/y: Zaraz mnie trafi. Jedyne co to porwałam samochód i pojechałam z małą do Lidla na zakupy zanim mąż pojechał do pracy i pewnie tyle na dziś spacerów:crazy:
Zacznę się obżerać z depresji...
A małej podam syropek:-D

Do góry