reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mało na zawał nie zeszłam przed chwilą. Leże, czekam na męża, coś dziwnie drapie. Myślałam, że za oknem coś drapie, a to MYSZ!!! Na 4 piętrze!!! Paraliż totalny. Dobrze, że ukazała się parę minut przed wejściem męża.

reklama
Halo co to u Was tez brak pradu? U nas po burzy awaria byla i paraliz bez pradu bo nawet bankomaty nie dzialaly.
U nas nocka znosna gdyby nie wiercenie u sasiadow (wczasujemy sie u dziadkow). Jakis osiol o 21 obrazki wieszal.
Milego dnia uciekamy na spacer.

Hejka kobitki:)

DJMka a to Ci dopiero... mysz na 4 piętrze:confused2: Co on po ścianach jak Spiderman chodzi:) Ja też bym dostała paraliżu.

Myszka taka promocja:) Ja też nie lubię spać u rodziców bo wszystko słychać. Ja nue wiem w blokach to są ściany z kartonu czy co:)

Nie wiem jak dla Was ale dla mnie moje dziecko chyba zawsze bedzie zagadka no chyba ze zacznie mowic. Dzis znow mial stan podgoraczkowy z rana, wrzeszczal i plakal z byle powodu i ogólnie był nie w sosie. Pogoda już drugi dzień chłodniejsza a kupki nadal rzadkie. Myśle sobie coś jest nie tak. Jak się po raz enty rozdarł to patrzę w japkę a tam 3 zęby przebite. Na 100% ida 3 albo 4 zęby na raz:szok: zatem koleżanka a.m.g. ( pewnie pokręciłam cos z nickiem) miała rację że to moga być zęby.

Ancona zaglądnij Małemu w paszczę bo może u Ciebie jest to samo:)

Ciekawe jak tam Milenka sie wczasuje:)

Oj biedne te nasze dzieci. Mój w nocy płakał co chwila. W dzień też poprawy nie było. Kupę wolną taką uwalił, że kąpanie przymusowe. I co ? Dolna prawa czwórka sie przebiła. Zaraz będzie lewa i górna prawa trójka lada moment.

Mnie łeb boli od tego jego dzisiejszego humoru :( muszę mu syrop podać bo widać, że tendencja wzrostowa.

Kroczek u nas pewnie to samo,dokładnie nie dał obejrzeć ale z tego co udało mi się dojrzeć to trójki kolejne idą. Marudny jest a najgorsze że on ciągle chce na ręce :confused2:

Dzisiaj grzecznie bawił się w swoim domku ale ta dłuższa chwila zabawy zaczęła być niepokojąco długa... zaglądam a H wyskubał dziurę w pampersie i wyciągał tą "watę" że środka :baffled:

Ostatnia edycja:
Na prawdę rozumiem Cię Ancona bo K też non stop tylko rączki i rączki no chyba że jesteśmy na dworze to wtedy jakoś sam się zabawi.
Szkoda mi strasznie tych naszych Szkrabów:no: Niech te zęby już wyjdą i będzie spokój... chyba:-D

Mika łączę się w bólu głowy:no:

Truskawkowa a mnie ciągle powtarzają że jak będzie miał zęby z przodu to mniej się będzie ślinił:eek: ja tam nie wiedzę różnicy:confused2:

reklama
Do góry