reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jestem wykończona a w zasadzie i ja i mąż. Tak nas dziś wymęczyli że szok! Cały dzień rozrywka, pojechaliśmy za miasto, potem do parku i plac zabaw itp a i tak nie obyło się bez grymaszenia. A to źle w samochodzie, a to źle w wózku, a to fajny był kogoś rowerek, a to brata deser i łyżeczka lepsza, a to czapka głupia. Normalnie ręce opadają!!! Chyba temperatura 30 stopni w cieniu nie działa dobrze na moich chłopaków...

reklama
RILA ja mam tak na co dzień tylko z jednym;-)

ZUZANKA gratulację,jak dobrze pamiętam to twoja 3 cc,nie marudził lekarza że za krótki odstęp?
A tak ogólnie to też troszku zazdroszczę to było kiedyś moje marzenie ale już nie realne;-)

TRUSKAWKOWA to mąż Ci weekend zaplanował;-)

My po urodzinach starszaka,było całkiem fajnie,chłopaki się wygłupiali w basenie,potem wyścig na hulajnodze i deskorolce a skończyli o 20tej grą w wyścigi na laptopie;-).
Zgadałam sie z kuzynką przez przypadek i okazuje się że stroje krakowskie na Boże ciało ma w wieku od 1-10lat,takie nie które jeszcze 50letnie,także od przyszłego roku moja może sypać kwiaty po krakowsku:tak:

Ostatnia edycja:
Hejka:)

Madzkim koniecznie wstaw zdjęcie bo ja właśnie się zastanawiam nad krótką fryzurką bez zbędnych zabiegów czasochłonnych:tak: A co do sukienki no to trzymam kciuki żebyś jednak coś fajnego znalazła. Czasami takie zakupy na łapu capu są udane:tak:

Milenko córa na pewno będzie rewelacyjnie wyglądać w takim stroju:tak: Z tego co pamiętam to kiedyś byłam krakowianką na balu przebierańców w przedszkolu;-)

Zuzanka gratulacje ogromne i oby łatwo Ci przyszło ogarnięcie wszystkiego:-D Tak swoją drogą to coraz Was więcej dziewczyny z brzuszkami:tak:

Mika, Truskawkowa oj złe żony z Was, złe;-) no i jeszcze te dzieci w pieluchach;-) A ja muszę pochwalić Kubusia bo dziś w końcu po wielu próbach wytłumaczenia mu że przez słomkę się ciągnie a nie dmucha załapał i teraz namiętnie pije z bidoniku:-)

Agunia zazdroszczę babskiego spotkania bo moje koleżanki skrzyknąć to jest dramat. Zawsze coś nam przeszkodzi:-(

Myszka ale Ci dobrze nad tym morzem i jeszcze ta piękna pogoda;-)

Milenka super, że urodziny się udały :-)

Rila :eek: współczuję, ja dziś z jedną miałam ciężko.. chyba się dzieciom ciepło na głowę rzuca.. choć ja się nie dziwie, bo ja się biega przy tej temp to można korby dostać ;-)

Madzik Strzelaj fotkę :) to powodzenia z zakupem w takim razie :-) Poszukaj czegoś praktycznego, zwiewnego, letniego.. kiedyś w taką zainwestowałam i teraz jest na wiele okazji :-) Nie znoszę wesel w wieczorowych sukniach...

Ja wcale nie chcę Cię Madzik zdenerwować, ale K dziś inaugurowała sezon kąpielowy w piaskownicy, w której jeszcze piasku nie ma. Nalaliśmy rano wody, żeby się zagrzała.. młoda oczywiście zdążyła nabrudzić, bo musiała nalewać do foremek itp.. Ale zmierzam do tego, że jak J od Aguni również się odpieluchowała.. Jakoś zwolennikiem kostiumów dla takich pyrtków małych nie jestem to łaziła jak ją pan B stworzył.. no i wszystko byłoby fajnie gdyby po kilkunastu min kąpieli nie wstała, ukucnęła i nie strzeliła dwójki z takim uśmiechem na gębulinie, żeśmy się z m ze śmiechu pokładali.. potem siedziałam sobie z nią w cieniu na ręczniczku i po chwili (stała obok mnie) czuję ciepły strumień na łydce... także i jedno i drugie zaliczone bez pieluchy ;-) fuj :-D

Plus taki, że chodziła i po trawie i po kostce na boso.. widać było, że średnio jej się to podoba, ale taka obciekająca wodą wyjścia za bardzo nie miała ;-)

Witam :-)
U mnie dzisiaj intensywnie. Najpierw do kina za starszą na Pingwiny z Madagaskaru. Potem po męża pojechałam. Pół dnia bez małej i przyznam, że dobrze mi to zrobiło ;-)
Za to jak wróciłam rozłożyłam jej basen; Ale miała radochę :-D

Madzik nie chciałabym Cię denerwować, Ale U mnie dzisiaj były 32 stopnie w cieniu. Dobrze, że mam swój staw to jest się gdzie ochłozić. Chociaż u mnie w domu też jest dość chłodno.

Milenka super, że syn zadowolony. No i fajnie z tym strojem.

Zuzanka gratulacje.
Jednak dla mnie to hardkor mieć 3 maluchów ;-)

Po południu F sie polepszyło. Zabrałam go do parku i puściłam. Cały w trawie, zielony ale radochę miał po pachy po zasuwał na czterech gdzie chciał. Padł w 5 minut.

Milenka - czyli impreza urodzinowa udana. Super. Jutro festyn ?

Kroczek - ty mnie nie denerwuj z tym piciem przez słomkę [emoji12]Tez próbowałam i nic to nie dało.

Edysiek - widziałam na fb fotę. Radość w pełnej okazałości. Bezcenne. U nas to chyba nierealne coś takiego sprawić bo ciepła nie ma a dodatkowo tak jak u MaDziKm wieje strasznie. Dzisiaj mu tyłek zarzucało przy silniejszym podmuchu.

Katjuszka - czyli Cię K jednym słowem olała, poczekaj, poczekaj trafi Ci sie syn to bedzie cześciej [emoji12]

Rila - współczuje bo ja przy jednym a mózg mi porwał, oby jutro powrócili do normalności i dali Wam odpocząć.

Ostatnia edycja:
Katjuszka ale Cię K załatwiła:-D.Mojej dziś z pieluchy kupa wypadła i z padła na taras:laugh2:,ma oczywiście nie wiedział jak sie zabrać za to i wzywał na pomoc.

EDYSIEK jak Pingwiny?Mój bardzo je lubi,nawet tort był z nimi;-)

U mnie jest super,bo od tarasu mam pełne słońce ale można też pod jabłonką się schłodzić a od północy na ławeczce pod domem cień wśród wysokich czarnych sosen;-)

reklama
Milenka uroki życia na wsi. Ja też mam pod drzewami stolik. Wiszą hamaki. I oczywiście mała ma swój plac zabaw.

U mnie też była akcja z pielucha ostatnio. Patrzę coś leży na podłodze, jakąś papka, ni to żel ni to co. Ą to małej pampers się przedziurawił i gubiła zawartość :-D
Pingwiny super :tak: Tylko, że ja lubię bajki, A tutaj jeszcze się pośmiałam.

Katjuszka moja starszą latała goła gdzieś do 3 lat. A teraz te stroje takie słodkie, że nie mogłam się oprzeć :-D

A to dla tych co nie mają fb. Miałam tu głównie Madzik na myśli. Tylko nie chciałabym Cię denerwować 20150606_150459.jpg

Załączniki

• 20150606_150459.jpg
    20150606_150459.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 41
Do góry