reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka no to ładnie sobie K udekorowała basenik:-D Szkoda że u nas wieje wiatr dosyć chłodny bo też już bym K puszczała na golaska do basenu albo nawet bez pieluchy po podwórku:tak:

Mika ale problem jest ogólnie z piciem wody nie ze sprzętem z którego pije?

Milenko dom usytuowany idealnie:) U nas jest niewiele cienia więc ciężko mi jest K trzymać w cieniu. Niestety moja część domu jest od południa co skutkuje ciągłym Słońcem, tylko pokoik K jest od północy. Mamy tylko orzecha ale jak to bywa z tym drzewem późno liście ma no i cień z racji tego marny.

Edysiek basenik K ma czadowy:)

reklama
EDYSIEK no na pingwinach to teksty czasem nie złe są;-).Ja też jak ubrałam moją w strój to m takie oczy zrobił:szok:,bo myślał że na golasa ją wrzucę;-)

No to żeście mnie pięknie zdenerwowały:angry:. Dobrze, że fejsa nie mam bo już widzę Ci tam się "wyprawia" ;-)

Mam nadzieję, że będę miała jakieś fajne zdjęcia z wesela to się pochwalę fryzurą.

Sezon basenowy uważam za otwarty!!!

Edysiek super się Kinia prezentuje.

Milenka Młody zadowolony z urodzin?

Katjuszka, ale Wam K. rozrywkę zaserwowała :-) Mi na całe szczęście na razie udało się uniknąć takich ekscesów.

Rila wspólczuje dwójki rozdarciuchów. Nawet na dwie osoby jest tego za dużo.

Mika, Truskawkowa jeśli pozwolicie to dołączę, bo mój ma embargo już nie pamiętam od kiedy, a dzisiaj dzwonił, że nie przyjedzie jednak jutro po południu, tylko w nocy więc przedłuży mu się automatycznie.

AGUNIA nie ma nic bardziej w nerwiającego jak mąż na urlopie od rodziny;-),w tamtym roku to przerabiałam.Też sobie przedłużył pobyt.

Młody zadowolony,wygonili się,jak przystało na nowoczesne dziecko na widok nowego rowera zrobił mine jakbym mu rózgę dała:-D,ale dostał jeszcze inne pierdołki,karty piłkarskie,samolot sterowany,gre planszową.Rozwalił mnie samolot ładowanie usb

Kroczek - no właśnie jeszcze nie tak dawno pił sok (pół na pół wodą) teraz juz wodę, chodzi o to, że chciałam go przestawić na kubek niekapek ale wyrzuca bo mu końcówka do picia nie odpowiada.

Milenka - fajne prezenty.

Agunia - witamy w gronie złych żon [emoji37]

Ostatnia edycja:
MIKA moja jak pije przez słomkę to czasem ma fazę że nabierze do ust i wypływa jej wszystko.Teraz pije wode w butelce z dziubkiem po kubusiu water.Pije malutkie łyczki a jak jej sok tam naleje to potrafi butlę opędzlować w 2minuty.

A propo nerwa na męża to planuję mu się odwdzięczyć i w najbliższy wolny weekend wyjechać gdzieś z koleżankami. Czy któraś z was już się rozstawała z dzieckiem na tak długo?

Nie pomogę moje najdłuższe wolne od dziecka to 3h;-)i aż 3razy zdarzyło mi się skorzystać z tego wolnego,pogrzeb,zebranie i wizyta u gin

Ale powiem Ci że znajomi teraz na 4dni zostawili 8miesieczne blizniaki teściom i pojechali odpoczać i nie był to ich pierwszy wyjazd;-)

reklama
Dołączam do wykończony dzisiejszym dniem mam. Ignas był dzisiaj okropny. Ryczał co chwila z byle powodu i nic mu się nie podobało. Dopiero wieczorem się trochę uspokoił jak poszliśmy do sąsiadów. Siedzieliśmy do 21 aż Ignas miał dosyć, złapał mnie za rękę, zrobił papa i zaprowadził do bramy :-) w szoku byłam :-)

No ja najdłużej młodego na 12 godzin zostawiłam jak dwie prace obskakiwalam. Po wakacjach pewnie będę musiała zacząć dyżury i wtedy 24h mnie nie będzie :-( na razie sobie tego nie wyobrażam.

Do góry