reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Jshshahsjdhdb my po badaniu krwi.jal zaraz nie eksploduje to będzie dobrze ;-) bo o ile badanie krwi szybko to u lekarki horror w ciapki. Do tego stopnia, że dala skierowanie na usg brzu brzucha bo nie była jej w stanie zbadać... do tego jeszcze kał i mocz na robactwo. Dziś waga wyszła 8,850 wiec tragedii nie ma.

Odezwę się pewnie wieczorem bo teraz jadę do sklepu odreagować..

Miałam napisać, że kupiłam małej taki krem do buźki Zobacz załącznik 683697
Teraz muszę poszukać jeszcze jakiegoś mleczka na całe ciało.

Zdradź Jak się smaruje i czy jest to efekt analizy SrokiO? Ja wyciągnęłam póki co krem z końca lata ale chciałam zmienić na świeży. Młody wygląda jak by był ciągle brudny, buzia i ręce są opalone tak często wychodzimy i nie ma znaczenia że zawsze w cieniu siedzi.
Zaraz uciekam na dwór bo słoneczko jest a ogród czeka. Jeśli nie ogród to ciuszki koleżance małe mogę podrzucić.

U mnie taki łańcuszek jest że ja jej po starszym ona mi po swoim a teraz jej córa dostaje i od niej prosto do przyszłej czerwcowej mamy ciuszki i na koniec roku do mnie wrócą :D...

zaczęłam posta przed spacerem a kończę po

Auliya opinia Sroki nie za dobra.
Na chwilę obecną musi wystarczyć, a kosztował tylko 13 zł.
Rozsmarowuje się tak sobie, ale podobno wszystkie z filtrem mineralnym takie są. Ja smaruję na biało i samo się wchłania.
Moja też już opalona, ale co się dziwić jak ciągle na dworze.
Fajnie z tymi ciuszkami, szkoda że ja nie mam komu dać, bo ładne.

Odezwę się wieczorem, pewnie jak większość, bo trzeba korzystać z pogody. :-)

Marcia Najlepszego dla Ignasia samych radosnych dni :-)

My tez dzis caly dzien na dworze a sprzatac chyba bede w nocy szkoda dnia mi bylo

A i zdazylam dzis mupic sobie kiecke na chrzciny :-)

Ja już wróciłam, nałaziłam się że nogi do du_py wchodzą :-p
Mała też już chyba wymęczona, bo chodzi i skomli. Jeszcze troszkę i idę ją kąpać.
A jutro mam w planach cały dzień nad wodą spędzić. Mąż już dzisiaj pojechał, a ja z dziewczynami przyjadę jutro. Ciekawe ile mała wytrzyma :eek:

Jabłek dużo :tak: trzeba będzie piec szarlotki :-D
U nas też był wcześniej przydział na rodzinę, ale to było zaledwie 2 kg.
Ciekawe co oni zrobią z resztą jabłek, bo połowa rodziców nie bierze :eek:

Truskawkowa czemu wycieczka do luftu?

Agunia też czekam na zdjęcia. Także te J. na rowerku.

reklama
Auliya mówisz masz :-) (chodzi o głos).
Truskawkowa a co krowa się wydoić nie dała :-) ;-) żart oczywiście
Edysiek fajnie wam całą rodzinką nad wodą mmmm... zazdroszczę
Agunia no właśnie foto :-)

My też prawie cały dzień na dworku. Teraz z treningu wróciliśmy i tak jak K jest brudny to ja zmęczona bieganiem za H :-D no łobuz mały wszędzie go pełno piłki zabierał, uciekał, tarzał się po trawie, zaraz go wrzucam do brodzika :-D a co z butami zrobił :angry:

Do góry