reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

AGUNIA właśnie czekamy na fotki

TRUSKAWKOWA mój syn miałw czoraj wycieczkę do agroturystyki ale zrezygnował bo większość dzieci nie jechała,koszt 40zł za obejrzenie gospodarstwa to sporo.

Nie mam weny co komu miałam napisać,umordowana jestem:no:

reklama
Mnie wycieczka wyniosla ponad 80zl. Po ponad godz jazdy dzieciom zafundowali 3godz prac na siedzaco. Niby robili bulki, lepili z gliny i robili bukiety - teoretycznie bo w praktyce co chwile ktos wyl. Pokazali jak robic ser i maslo ale dzieciom juz sie nudzilo i tylko biegaly. Ze zwierzat byly 4 kozy, kilka kur i podobno osiol. Ale moj I juz tam nie dotarl bo na placu zabaw spadla na niego miska czy cos w tym rodzaju. Dostal w nos i ryczal. A plac zabaw wolal o pomste do nieba. 1 zjezdzalnia i jakas bramka. A i krowa byla sztuczna w dodatku to byl ostatni punkt programu. Nic tylko sie upic.

Baaaaa idziemy [emoji188][emoji188][emoji188]"we wieś " pić żeby była jakaś atrakcja a nie tylko w czterech kątach

Truskawkowa no, atrakcje pierwsza klasa za 80 zł i jeszcze ta boska krowa :D matko, świetny pomysł dla takich dzieciaków nie ma co. Siedzieć to one mogą w domu. Nie dziwię się, że jesteś wkurzona.

Mika polewaj ;)

Milenka a ja przetrwałam dzień ;)

MAMBA dlatego ja na mojego nie naciskałam na tą wycieczkę,my na wsi mieszkamy to widzi kury,krowę czasem też i to ŻYWĄ PRAWDZIWĄ:-D.Porażka taka wycieczka,nasi w przyszłym tygodniu do teatru jadą jeszcze a w czerwcu w góry.A i mają mieć ognisko na dzień dziecka u znajomej w ogrodzie,także ja też sie załapie bo jakieś zakupy muszę zrobic na tą okazję[jestem skarbnikiem].

MIKA no polewaj,ja chętna zawsze:tak:,a wczoraj wypiłam trochę winka własnej roboty i wyszło całkiem dobre.

DJMKA cieszę sie że dałaś radę,na jutro wyższy cel wyznacz:-p

Truskawkowa:eek: niezła beznadzieja
moje dziecko ma hemoglobine na górnej granicy normy :szok: poza tym cała morfologia ok. Dwa parametry lekko przekroczone, ale to dopytam na bilansie w maju. Masakra jakaś :-) pewnie te kaszki są tak nabite witaminami..

Poza tym byłam w smyku po kapelusiki :-) kupiłam dwa bo mega wyprzedaż z zeszłego roku. Jeden za 12 drugi za 7 zł. Jedyne ograniczenie to brałabrałam wiązane :-/ bo super były takie nie wiązane.. no ale cóż, siła wyższa ;-)

I uwaga. Kupiłam na zasadzie ryzyka krem z filtrem 50. Z chicco. Za 30 zł i super się smaruje :-) jestem mega happy przez to bo z K jest naprawdę ciężko...

I już prawie wybrałam sandałki na allegro bo przecież trzewiki na taką pogodę to zgroza ;-) jak kupię to się pochwale

Idę spać bo młoda poprzedniej nocy miała takie jazdy ze aż się boję a strasznie wypruta jestem przez tego lekarza dziś. Wypijcie i nasze zdrówko ;-)

reklama
Do góry