reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ancona - i jak uczulenie dzisiaj ? Mam nadzieje, że schodzi.

Edysiek - u nas był Unijny przydział jabłek - 20kg jabłek na dom.

Viltutti - przepraszam, zwracam honor ;)

Truskawkowa - żebyś nie zapalała miłością do krowich rzęs ;p i nie zażyczyła sobie tego oto stworzenia na rocznice ślubu [emoji12]

Ostatnia edycja:
reklama
Miałam napisać, że kupiłam małej taki krem do buźki sun.jpg
Teraz muszę poszukać jeszcze jakiegoś mleczka na całe ciało.

Załączniki

• sun.jpg
    sun.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 60
Marcia zdrowia i uśmiechu. Ciekawych wyzwań i przeszkód do pokonania które wzbogacą jego życie w nowe przeżycia. Do tego braterskiej miłości i najlepszego przyjaciela na całe życie.

Marcia najlepszego dla synka. :)

Ja zawsze piorę nowe ubrania, nawet nasze. Dzieciaki mają skłonność do alergii, więc nie ryzykuję.

Ancona mam nadzieję, że znika mu ta wysypka.

Jakie wy plany macie :) ja mam plan: przetrwać dzień ;)

Jestem i ja. Nocka masakra :baffled: budził się co chwilę, drapał i jęczał... rano na brzuszku były tylko rozdrapane ślady po pazurkach a plecki zsypane takim drobnym maczkiem. Dostał wapno i dzisiaj nie będę go przegrzewać.

Auliya bodziak był beżowy z tesco ale tak myślę że on jest głównym winowajcą.

Marcia najlepsze życzenia dla Ignasia!!!
Edysiek to będziecie mieli co chrupać ;-)

Truskawkowa udanej wycieczki! dojenie to frajda dla dzieciaków :-D

Marcia 100 lat dla Ignasia

ANCONA jak wysypka?ja też obstawiam body,wczoraj było bardzo ciepło i mały się przypocił i dlatego,jak pisze Auliya na nowych ciuchach jest mnóstwo chemii.

TRUSKAWKOWA to miłego dojenia;-)

DJMKA dobre motto na rozpoczęcie dnia:-D

EDYSIEK zastanawiałam się jak to jest,bo słyszałam właśnie że wiele województw dostało te darmowe jabłka,u nas nie było takiej akcji a żeby było śmiesznie wczoraj poszłam po zakupy a jabłka zdrożały:szok:.Nie kapuje,jest duzo jabłek,rozdają a w sklepie droższe:crazy:,kg jabłek których jest w bród 2,40 a mandarynki na promocji 2,99.

U nas nocka koszmar,nie wiem co się działo ale wstała po północy dostała butle a zasnęła dopiero po 3:wściekła/y:.Ja jeszcze się nie położyłam jak ona już wstała i dzięki temu spałam dziś 3h a plany miałam wielkie tylko sił na prace brak:no:.

Wczoraj byłam z małą u lekarza,bo ciagle zachrypnięta no i kaszle,zrobiłą taką akcję że szok,jak zoabzcyła słuchawki to się darła jak opętana,niby czysta osłuchowo ale nie wiem czy lekarka słyszałaby jakieś szmery przy tym wrzasku.Nie mogłam jej utrzymać tak się wyrywała,pani dr stwierdziła że ma niezły charakterek i chrypkę i kaszel ma od darcia sie!!
Umówiłam sie na szczepieni an 29 ale nie wiem czy pójdziemy bo dzis kaszle bardziej i kicha co chwilę.Szczepionkę doustną mi odradziła,bo ona działąnie ma jak szczepiona kłuta,dziecko musi walczyć żeby ją dobrze przyjąć a przed nią szczepienia obowiazkowe.

Witam się z pracy i dziękuje za życzenia w imieniu Ignasia :-) rok temu o tej porze właśnie szłam na sale porodową :-)

My na dzisiaj nie przewidujemy świętowania, bo nie ma czasu na to. Mąż właśnie pojechał meble przewozić i część rzeczy zabrać. Imprezę robimy w majowy weekend.

Edysiek super się Kinia prezentuje. A linomag bardzo dobry. Też lubię cała serię ich kosmetyków. Do ciała miałam w zeszłym roku spray z nivea na słońce.

Truskawkowa fajnie że takie atrakcje ma starszak. Teraz większość dzieci zwierzęta tylko z zoo kojarzy. Chociaż moi mają krowy za płotem, świnie i kurki też, i niedaleko konika, którego Ignaś uwielbia.

Kończę na razie bo robota czeka.

reklama
Marcia 100 lat dla solenizanta.

Edysiek chyba przez przypadek wpisały Ci się dwie cyfry, bo w 3 lub 9 kg uwierzę, ale 39!!! A ten krem miałam w ubiegłym roku, ale ciężko się rozsmarowywał.

Truskawkowa milej zabawy.

Ja właśnie czekam na zamówiony rowerek i myślę, że się sprawdzi, bo w samolocie z kiddieland Julko uwielbia jeździć.

Aha, trzymac kciuki, bo właśnie siedzę u fryzjera z farbą na głowie i postanowiłam zupełnie zmienić fryz.

Do góry