reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Wiosna, wiosna.

Załączniki

• 20150424_144816.jpg
    20150424_144816.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 46
  • 20150424_140803.jpg
    20150424_140803.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 46
  • 20150424_152151.jpg
    20150424_152151.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 48
Truskawkowa to wycieczka rewelacja jak się tak dzieciaki wynudziły to przed następną wycieczką zastanowią się dwa razy czy w ogóle jechać :baffled:

Mika lej za tą wycieczkę niech się Truskawkowa zrelaksuje ;-)

Śpią uff chwila dla siebie :-D

Milenka moje ambicje są poniżej zera, plan na jutro zapewne taki sam ;)
Moja też wrzaskową pobudkę już zaliczyła. Super dzieciaki, a Milenka w wianku rewelacyjnie wygląda. :)

Truskawkowa wkurw zrozumiały ;)

Katjuszka i kto powie, że kaszki są niezdrowe ;) super, że wyniki ok.

Milenka super dzieciaki :-) Hubert też się budzi przez nosek zatkany :/

Wasze dzieci już tak sobie bez czapek śmigają a ja boję się ich tak rozbierać bo niby gorąco ale ten wiatr okropny i chłopaki w czapkach na uszy śmigają :).

Katjuszka cieszę się że wyniki ok :-)

ANCONA moja też w czapce chodzi,ale jak siedzi na kocu od południowej strony to tu wiatru nie ma i grzeje słońce,to jej się łebek poci;-)

Wypijcie i za mnie dziewczynki bo dzisiaj tak padnięta jestem że nawet zdrowia I nie wypilismy. Rano praca a potem porządki na działce. Jutro jeszcze jeden kurs po resztę rzeczy, dokończyć porządki, poukładać wszystko w szafach zrobić zakupy i.... może uda nam się już jutro zostać u siebie!!!!

Ignas dzisiaj z teściowa cały dzień siedział i w domu był tylko tyle co na spanie. A reszta dnia na podwórku. Tak się zlazil że teściowa była w szoku ile ma energii i ile kilometrów zrobił.

Truskawkowa nie no rozwaliłas mnie ta sztuczna krowa!! Co za beznadziejna wycieczka.

Katiusza super ze wyniki dobre.

Ancona dziekuje :) w szczegolnosci w imieniu Maćka.
Dziewczyny zachecam do glosowania
Maciek 10 lat - Zagraj z Gortatem - Konkurs na teleTOON+
Ja odpoczelam bo u starszaka kolega byl. Nawet jak Olo byl nieznosny do kresu granic!! Dzis nawet pil wode prosto z kranu w wannie a jak zakrecilam to jak kot spod siebie. Wykonczony bo tylko 2 drzemki po 30minut sobie zafundowal to zasnal ladnie i teraz spokoj jest.
U nas pewnie kolo 20 zl zajecia w skansenie czyli to co opisalas Mambo. Ze zwierzatek mam sojki, kosy i sarny za oknem wiec mi starczy.
Kozy i kory 100m od przedszkola.

Dzis byl kurs pierwszej pomocy dla przedszkolakow tylko o zgrozo przez gimnazjalistow prowadzony. Moj wymiatal w wybieraniu nr. Alarmowych a w domu nie korzysta z telefonu.

A teraz prosze odmeldowac jak dzieci, Rilla? Viltutti? Na pewno o kims zapomnialam :zawstydzona/y: Edysiek Kinia nie podlapala od Ciebie skoro nad wode jedziecie?

reklama
Do góry