reklama
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Katjuszko to super, ze wyniki ok. Ja noc tez mialam beznadziejna, dzien nie lepszy...oby ta noc byla w miare:-/
Milenka moje ambicje są poniżej zera, plan na jutro zapewne taki sam
Moja też wrzaskową pobudkę już zaliczyła. Super dzieciaki, a Milenka w wianku rewelacyjnie wygląda.
Truskawkowa wkurw zrozumiały
Katjuszka i kto powie, że kaszki są niezdrowe super, że wyniki ok.
Moja też wrzaskową pobudkę już zaliczyła. Super dzieciaki, a Milenka w wianku rewelacyjnie wygląda.
Truskawkowa wkurw zrozumiały
Katjuszka i kto powie, że kaszki są niezdrowe super, że wyniki ok.
Milenka super dzieciaki :-) Hubert też się budzi przez nosek zatkany :/
Wasze dzieci już tak sobie bez czapek śmigają a ja boję się ich tak rozbierać bo niby gorąco ale ten wiatr okropny i chłopaki w czapkach na uszy śmigają .
Katjuszka cieszę się że wyniki ok :-)
Wasze dzieci już tak sobie bez czapek śmigają a ja boję się ich tak rozbierać bo niby gorąco ale ten wiatr okropny i chłopaki w czapkach na uszy śmigają .
Katjuszka cieszę się że wyniki ok :-)
marcia331
Wypijcie i za mnie dziewczynki bo dzisiaj tak padnięta jestem że nawet zdrowia I nie wypilismy. Rano praca a potem porządki na działce. Jutro jeszcze jeden kurs po resztę rzeczy, dokończyć porządki, poukładać wszystko w szafach zrobić zakupy i.... może uda nam się już jutro zostać u siebie!!!!
Ignas dzisiaj z teściowa cały dzień siedział i w domu był tylko tyle co na spanie. A reszta dnia na podwórku. Tak się zlazil że teściowa była w szoku ile ma energii i ile kilometrów zrobił.
Truskawkowa nie no rozwaliłas mnie ta sztuczna krowa!! Co za beznadziejna wycieczka.
Katiusza super ze wyniki dobre.
Ignas dzisiaj z teściowa cały dzień siedział i w domu był tylko tyle co na spanie. A reszta dnia na podwórku. Tak się zlazil że teściowa była w szoku ile ma energii i ile kilometrów zrobił.
Truskawkowa nie no rozwaliłas mnie ta sztuczna krowa!! Co za beznadziejna wycieczka.
Katiusza super ze wyniki dobre.
Ancona dziekuje w szczegolnosci w imieniu Maćka.
Dziewczyny zachecam do glosowania
Maciek 10 lat - Zagraj z Gortatem - Konkurs na teleTOON+
Ja odpoczelam bo u starszaka kolega byl. Nawet jak Olo byl nieznosny do kresu granic!! Dzis nawet pil wode prosto z kranu w wannie a jak zakrecilam to jak kot spod siebie. Wykonczony bo tylko 2 drzemki po 30minut sobie zafundowal to zasnal ladnie i teraz spokoj jest.
U nas pewnie kolo 20 zl zajecia w skansenie czyli to co opisalas Mambo. Ze zwierzatek mam sojki, kosy i sarny za oknem wiec mi starczy.
Kozy i kory 100m od przedszkola.
Dzis byl kurs pierwszej pomocy dla przedszkolakow tylko o zgrozo przez gimnazjalistow prowadzony. Moj wymiatal w wybieraniu nr. Alarmowych a w domu nie korzysta z telefonu.
A teraz prosze odmeldowac jak dzieci, Rilla? Viltutti? Na pewno o kims zapomnialam Edysiek Kinia nie podlapala od Ciebie skoro nad wode jedziecie?
Dziewczyny zachecam do glosowania
Maciek 10 lat - Zagraj z Gortatem - Konkurs na teleTOON+
Ja odpoczelam bo u starszaka kolega byl. Nawet jak Olo byl nieznosny do kresu granic!! Dzis nawet pil wode prosto z kranu w wannie a jak zakrecilam to jak kot spod siebie. Wykonczony bo tylko 2 drzemki po 30minut sobie zafundowal to zasnal ladnie i teraz spokoj jest.
U nas pewnie kolo 20 zl zajecia w skansenie czyli to co opisalas Mambo. Ze zwierzatek mam sojki, kosy i sarny za oknem wiec mi starczy.
Kozy i kory 100m od przedszkola.
Dzis byl kurs pierwszej pomocy dla przedszkolakow tylko o zgrozo przez gimnazjalistow prowadzony. Moj wymiatal w wybieraniu nr. Alarmowych a w domu nie korzysta z telefonu.
A teraz prosze odmeldowac jak dzieci, Rilla? Viltutti? Na pewno o kims zapomnialam Edysiek Kinia nie podlapala od Ciebie skoro nad wode jedziecie?
reklama
TruskawkowaMamba
Marcia radosci i zdrowka dla I :-)