reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika proszek ten sam tylko te body były nowe nue prane może to to. No nic tak czy siak z H też nas alergolog czeka :/ mam nadzieję że do rana zniknie.

Truskawkowa zdrówka dla starszaka i udanej wycieczki :-)

reklama
Hejka:)
Padam na pyszczek dzisiaj:tak: K tradycyjnie już uciął sobie drzemkę w dzień tylko jedną i to 40min więc poszedł spać o 19. A do tego jeszcze byliśmy u fryzjera i na zakupach więc znów dzień pełen wrażeń:tak:

Marcia udanej przeprowadzki życzę i super że masz taką pomocną teściową:-D

Ancona może to faktycznie od tego bodziaka.

Oliwka zdrówka i radości dla synka:tak:

Edysiek Kinia super się prezentuje na rowerku. Mój może jechać tylko jeśli pies idzie z nami;-)

Być może że mnie też nie będzie przez cały weekend na BB z powodu urodzinek i imprezek więc zaglądnę w poniedziałek:tak:

Witam sie jako pierwsza ;)

Reszta śpi [emoji782]My od 5 juz na nogach. Pranie zrobione, kończę kawę i biorę sie za okna - znając życie i "przepowiednie" Truskawkowej to pewnie jutro bedzie padało [emoji41].

Miłego dnia

Mika, błagam... nie posądzaj mnie że pospałam dłużej niż do 5.15 :baffled: Ja wczoraj miałam dzień prania, ze 4 tury poszły. My po kawie i śniadaniu, planujemy robotę na dzisiaj, bo musimy działkę wykosić (nienawidzę!) i po płytki pojechać, a z moim dzieckiem nie da się zrobić tych dwóch rzeczy jednego dnia, nie na jego nerwy ;)

Mika przywolalas mnie myslami:-) u nas noc szczekajaca ale nic poza tym, wiec juz jestesmy w autobusie i gnamy na wycieczke-glowna atrakcja ma byc dojenie krowy;-) odezwe sie wieczorem jesli orzetrwam.

Witam z rana, mlody sie o mnie upomina wiec krotko bedzie.
Mika proszek ten sam tylko te body były nowe nue prane może to to. No nic tak czy siak z H też nas alergolog czeka :/ mam nadzieję że do rana zniknie.

Truskawkowa zdrówka dla starszaka i udanej wycieczki :-)
Nowe rzeczy sa pokryte chemia by ladnie wygladaly i kurz nie wchodzil najgorsze sa czerwone i granatowe bo tam same barwniki sa juz te bardziej chemiczne. Trafilo nam sie dziecko na bb uczulone na czerwony barwnik ja starszak byl malutki i wtedy mama szukala analizowala odstawila czerwone rzeczy jak reka odjal.
obstawiala bym brak prania jako winowajce.
Moj starszak mial taka dziwna wysypke na plecach z miesiac temu i tez nie wiem co to było, nie doszlam ale sie nie powtorzylo wiec nie mam jak szukac.
Marcia zazdroszcze, ja niby ogrodek mam ale az strach dziecko z wozka wyposcic w nim.
Tylko marcia jest z Łodzi prawda?
Edysiek fajnie na takim rowerk, moj u znajomych chwile nawet posiedzial w środku poki go wozili po calym domu wiec na dworku mogl by sie sprawdzic.

Ostatnia edycja:
Ancona też bym obstawiała tego niepranego bodziaka

Truskawkowa fajnie, że udało się starszaka na wycieczkę wyprawić. Dojeniem krowy na pewno będą zachwycone. Do przedszkola kiedyś w ramach wizyt różnych zwierząt koza przyjechała, też dojenie było:tak:

Zaraz na szczepienie ruszamy, ale raczej na ważeniu i badaniu się skończy, bo trochę pokasłuje

reklama
Witam :-)
Marcia najlepsze życzenia dla Ignasia imagesD09Y0VTS.jpg
Rowerek się sprawdza, ale musi być w ruchu. Moje dziecko z tych co lubią podziwiać zmieniający się krajobraz :-D

Ancona też bym obstawiała body. Ja też nie piorę już nowych ubrań małej.
Truskawkowa udanej wycieczki starszaka.
Mika u nas pobudka tradycyjnie o 6:30. Noc z tych średnich.
Ja już byłam w sklepie, teraz gotuję krupniczek. Pranie czeka do poskładania (u mnie niemal codziennie dzień prania).
A jeszcze po 10 muszę jechać po jabłka. Każdy uczeń dostał przydział 39 kg. Nie wiem dlaczego tyle i skąd to, ale jak dają to biorę :-D

Załączniki

• imagesD09Y0VTS.jpg
    imagesD09Y0VTS.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 29
Do góry