reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Nie wiem, czy moj by tak usiedzial :-)
Lalka jak się patrzy :-) i ten róż
Dziewczyny rozebrałam teraz Huberta a on na klatce piersiowej zsypany krostkami a z jednej strony pokrzywka i na pleckach krostki. Nie wygląda to na potówki tylko na jakieś wstrętne uczulenie rano nic nie było a teraz on się cały czas drapie. Dałam mu wapno i posmarowałam kremem oilatum. Kurcze od czego to może być?
Dziewczyny rozebrałam teraz Huberta a on na klatce piersiowej zsypany krostkami a z jednej strony pokrzywka i na pleckach krostki. Nie wygląda to na potówki tylko na jakieś wstrętne uczulenie rano nic nie było a teraz on się cały czas drapie. Dałam mu wapno i posmarowałam kremem oilatum. Kurcze od czego to może być?
Dziewczyny dziekuję bardzo za życzenia dla Franka :-)
Odezwę juz sie w tyg bo w niedziele robimy chrzciny i roczek i jutro juz goście przyjezdzaja wiec nie bede miała czasu na net.
Trzymajcie kciuki aby wszystko sie udało bo stresuje sie troche, a jeszcze rano musze jechac jakas sobie kiecke kupic bo w niczym starym nie podobam sie sobie ;-)
Odezwę juz sie w tyg bo w niedziele robimy chrzciny i roczek i jutro juz goście przyjezdzaja wiec nie bede miała czasu na net.
Trzymajcie kciuki aby wszystko sie udało bo stresuje sie troche, a jeszcze rano musze jechac jakas sobie kiecke kupic bo w niczym starym nie podobam sie sobie ;-)
Marcia - trzymamy kciuki za przeprowadzkę
Edysiek - trzeba przyznać, że bardzo malowniczo to wygląda :-)
Ancona - a tak wysypka nie jest poszczepienna? U nas teraz coś na brodzie wyskoczyło. Paskudne krostki i też nie wiem po czym :-|
Oliwia - oby impreza się udała :-)
Edysiek - trzeba przyznać, że bardzo malowniczo to wygląda :-)
Ancona - a tak wysypka nie jest poszczepienna? U nas teraz coś na brodzie wyskoczyło. Paskudne krostki i też nie wiem po czym :-|
Oliwia - oby impreza się udała :-)
Mika No właśnie nie, siedzę i analizuję, (mleko z kaszką, jogurt, trochę ryżu z kurczakiem, mleko, biszkopt, kawałek brzegu od pizzy, mleko z kaszką) no nie mam pomysłu. Może to coś z powietrza?
A może to body? Spocił się i to wywołało jakąś reakcję?
Zuzanka nie byliśmy jeszcze na szczepieniu odkładamy z powodu katarku.
A może to body? Spocił się i to wywołało jakąś reakcję?
Zuzanka nie byliśmy jeszcze na szczepieniu odkładamy z powodu katarku.
Ostatnia edycja:
reklama
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Oliwia buziaki dla synusia.
Ja uciekam bo jutro wczesnie wstajemy- starszak na wycieczke jedzie( o ile pijedzie bo dzis wstak zasmarany i szczekajacy)
Ja uciekam bo jutro wczesnie wstajemy- starszak na wycieczke jedzie( o ile pijedzie bo dzis wstak zasmarany i szczekajacy)