reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziewczyny no normalnie poskładałam się ze śmiechu jak Was przed chwilką czytałam:tak:

Viltutti u nas też tylko Alantan tani i skuteczny

Chorowitkom dużo zdrówka

Ja znów w telegraficznym skrócie, przepraszam ale nie lubię z tableta pisać z K uczepionym u nogi

reklama
Witam się i ja patologiczna mamuśka. Moje złote dziecko chcialo mnie dziś zniszczyć. Napisze teraz tylko krótko o odparzeniach bo ostatnio nas tez to dopadlo: wiec u nas na lagodny stan pomogło Nivea s.o.s. ale ostatnio po antybiotyku nic nie pomagalo i wyczytalam ze masc tormentiol. Posmarowalam 1 raz i juz widzialam poprawe a po kolejnym smarowaniu calowalam tubke z radości,że pomogło. Postaram się pozniej uzupelnic profil a teraz ide zjeść pierwszy posiłek i jak Wy to piszecie: z uśmiechem :) :-D

Nie umiem wkleic suwaczka :(

Ostatnia edycja:
Ancona samych najlepszości dla synka :)

Kurde, korzystam z telefonu i nie widzę suwaczków :/

Młoda dziś zaliczyła pierwszy raz huśtawkę i rowerek. To pierwsze było lepsze, aż aaaa zaczęła śpiewać. :D

Ancona - wszystkiego najlepszego dla synka!!!

Milenka - ja Cię trzepnę w ucho za tego pierwszego męskiego Solenizanta !!!

Ja sie melduje, ale nawet was nie doczytalam. Napisze tylko ze po 4 dni meczarni rano mlody obudzil sie wysypany! Niestety nadal jest jeszcze oslabiony i raczkowy, ale w zdecydowanie lepszym humorze.

reklama
Ok doczytalam. Haha tez sie niezle usmialam z waszych komentarzy!

To jeszcze moze ktoras sie pisze na swatanie z Ignasiem torpeda? :-D ja mam dwa typy, moze sie mamusie wypowiedza. Synowej upatruje w K Edysiek :-) albo corci DJMki :-)

Rila wierze ze Ci ciezko, ale na pewno bedzie lepiej. Dzieci w tym wieku jeszcze nie bawia sie ze.soba tylko obok siebie. Ale pozniej na pewno wynagrodza Ci te ciezkie chwile.

Rety Ignas dzisiejszej nocy tak sie darl ze szok. Co go odlozylam to po 2 minutach byl wrzask. W koncu ok 1 wyladowal z nami w lozku i jakos dotrwalismy wyjatkowo do 6.30 a nie jak zwykle 5.30-6. Dzisiaj tez bedzie z nami spal bo u tesciow jestesmy.

Do góry