reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Wątek "swatka" nam się zrobił :-)
Dobrze, że ja już mam to za sobą.
AguniaGR - przygotuj dobrze Julka bo Emma na razie to herod baba. Nie wrzaskliwa, nie płaczliwa ale psuj straszny, zabawkami ciska z całej siły o ziemię i jeszcze nogą po nich depta, wali pięścią po czym się da. Jak jej tak zostanie to Julko musi być gotowy ;-)

U nas dziś znów piękna pogoda. Młoda wstała o 6:30 więc o 9:00 poszłyśmy na godzinny spacer, plac zabaw zaliczony. Teraz odsypia już ponad godzinę. Po obiedzie lecimy na drugi spacer bo aż żal siedzieć w domu.

Wracając do bardziej przyziemnych tematów: coś z jedzenia mojemu nie podpasowało, bo trochę często kupy robi i ma cały zad czerwony jak u pawiana... Smaruję sudocremem ale chyba średnio pomaga.
Kuźwa, dawno chory był :wściekła/y: ale obstawiam soczki, bo ostatnio dużo pił, to mu dawałam...

PS. Ja to chyba zaklepałam sobie Milenkę jeśli dobrze pamiętam :cool2:

Hehe to jeszcze mój wolny

Załączniki

• 1426769756099.jpg
    1426769756099.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 44
Viltutti u nas Sudocrem się nie sprawdził, sprawdzałam też kilka innych i używamy jedynie tego pol_pl_weleda-BABY-CALENDULA-KREM-DLA-NIEMOWLAT-Z-NAGIETKIEM-na-odparzenia-1339_2.jpg

Znowu mała nie pospała za długo, ledwo pół godziny. Spać już nie będzie ale idziemy zaraz na spacerek.

Załączniki

• pol_pl_weleda-BABY-CALENDULA-KREM-DLA-NIEMOWLAT-Z-NAGIETKIEM-na-odparzenia-1339_2.jpg
    pol_pl_weleda-BABY-CALENDULA-KREM-DLA-NIEMOWLAT-Z-NAGIETKIEM-na-odparzenia-1339_2.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 35
Jeszcze raz dzięki za życzenia :-)

U nas nic lepiej. Towarzystwo rozdarte i niezadowolone:-( Ja naprawdę łudziłam się że z biegiem czasu będzie łatwiej i coraz przyjemniej a tu wielka d...
No co prawda zęby na horyzoncie i się powoli przebijają ale żeby to tylko był ten powód to jakoś mi się wierzyć nie chce :-(
A co jak mam po prostu wredne bachory??? (pozdrawiam miłe koleżanki-podczytywaczki)

Wy tu o swataniu, ja lepiej nie będę wciskać żadnej z Was moich rozdarciuchów, bo na bank by reklamacje i zwroty były ;-)

Truskawkowa - gratulacje!
Marcia - mam nadzieję że u Was ze zdrowiem lepiej!
Viltutti - u chłopców pomógł krem Nivea s.o.s. Mimo że zazwyczaj sudocrem dawał radę, ale właśnie jak pupa się czerwona robiła z powodu tego co zjedli, Nivea lepiej gasiła zaczerwienienie.

U nas bepanthen, po jednym posmarowaniu zawsze po problemie.

Rila jeszcze doczekasz się poprawy, jeszcze trochę i chłopaki świata poza wspólną zabawą nie będą widzieć. Na razie na to jeszcze za wcześnie, ale światełko w tunelu na pewno wypatrzysz jak sie dobrze przyjrzysz:tak:
Po obiedzie jeszcze spacerek zaliczyłyśmy, bo pogoda cudna. Ewa w wózku anioł:szok:, najpierw ze 20 minut siostrę obserwowała, potem trochę na huśtawce i wózku biszkopty i chrupki przekąszała.
Przy meblach lata już jak szatan, tylko z jednego końca w drugi, dziś uczepiona bluzki Zosi zrobiła parę kroczków. Może do roczku zacznie trochę dreptać:tak:

reklama
Ancona - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA HUBCIA :)

U nas na odparzenia tylko Alantan Plus Maść ;)

Marcia, Truskawkowa - pojawiła sie u Was ta wyczekiwana wysypka ?

Ostatnia edycja:
Do góry