reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Bardzo chciałam podziękować córci mojej kochanej za możliwość kontemplowania przez 3h cudnych nocnych okoliczności przyrody. Zadbało kochane dziecko również o oprawę muzyczną, bardzo urozmaiconą, o różnej tonacji i różnym stopniu nasilenia. Sam mi się ryj cieszy na wspomnienie:baffled:

reklama
Ej co jest grane. U nas tez noc okropna i za chiny nie wiem czemu. Przecież zęby wyszły a jest gorzej niż było.. I ja naprawdę nie widzę innych tuż tuż.. Także Djmka i Magda uśmiecham się z :-D :-D

U nas tez byl nocny koncert. Oj muzykalne mamy te dzieci i dbaja o rozwoj kulturalny mamusiek nawet noca spiewajac arie.

Mlody wlasnie biega z recznikiem papierowym i kurze wyciera. Ostatnio to jedna z jego ulubionych zabaw :-)

Djmka no wlasnie o Twojej corci pomyslalam bo wiem ze ona to charakterek ma, nie gorszy niz Ignas. Z drugiej strony on tez choleryk jest ale taki co sie lubi przytulac. A K Edysiek raczej spokojniejsza to moze bylaby rownowaga.

Nie powiem, lżej człowiekowi trochę na duszy jak wie, że nie jest sam ze swoimi cudownymi doznaniami.
Reakcja na zaćmienie słońca?

Witam po kawie i tuz przed drzemka. Mlody sam sie wycisza to mu nie przeszkadzam...
Dzis zacmienie slonca i ciekawa jestem jak nam maluchy zareaguja...:cool:
Starszy wczoraj w drodze prosil podrap mnie podrap mnie a dzis rano patrze a on ma wysypke na obu lopatkach tam gdzie sie drapal :szok: umylam oilatum, posmarowalam fenistilem i dalam clarytyne ktorej juz ponad rok nie uzywal. Nie wiem czy moge cos jeszcze bo nie mam pomyslu co to i od czego. Najgorsze ze wspomnial ze kolega w przedszkolu sie drapal...

Agunia fajnie z tymi drzemkami, moj starszy przed zlobkiem juz tak robil a poszedl na 18 mies. To fewnie J tak juz zostanie.
Uciekam bo pogoda sie robi a po drzemce na cuda przyrody trzeba sie wybrac :happy:

Witam i ja. Kurcze cos jest nie tak, bo ja nocke mialam super.padl po 20. Mleko o 1 i 6 i dopiero sie obudzil. Ale mysle, ze dal mi sie wyspac przed jutrzejszym waznym dniem;-)

Nie ma to jak porcja śmiechu zaraz z rana:-D
Naprawdę nie wiem kto ma większe zdolności. Wasze dzieci w śpiewaniu, czy wy w opisywaniu ich wyczynów.
Nie dziwi mnie, że nasz wątek jest tak popularny.

Noc u nas całkiem znośna więc nie połączę się w bólu.

Viltutti - ponoć cierpliwość ludzka nie zna granic:-D

Dołączam do tych co to miały prywatne koncerty operowe :)
Tylko u nas płacz i marudzenie okraszone było gorączką i spaniem? pół nocy u mamusi na rękach. Zaraz będę dzwonić do pani dr umówić się na wizytę bo coś kiepsko dzisiaj Hubcio wygląda.
Agunia mój też wchodzi sam na łóżko ale nie na drzemkę tylko żeby coś za nie wyrzucić :)

reklama
U nas nocka super...spanie o 20 i pobudka o 6 , cała noc bez jedzenia ale za to podniesienie alarmu jedzeniowego po przebudzeniu postawiło mnie na nogi w 10 sekund. Tylko błagam nie wytykajcie mnie palcami prosze [emoji33].

Na pocieszenie dodam, że dzień nie zapowiada sie rewelacyjnie bo odkąd zjadł to wyje :(

Do góry