reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

No ładnie to tylko ja jeszcze mojego O nie wyswatałam... a póki co rozgląda się za starszymi bo w 6latkach u starszaka furorę robi i oczami wywraca :happy: ale to nie to samo...

reklama
Jak tu wesoło,same matki polki widzę na tym wątku,żadnych narzekań,wszystko z uśmiechem.Ja tam wolę sie dużo nie uśmiechać bo mi dużo zmarszczek wyjdzie a nie chce żeby córka wstydziła sie za matkę:-p,że pomarszczona i zaniedbana;-).

VILTUTTI chcesz być matka frustratka nr 2?Jak nie to lepiej nie narzekaj.Jak FETA smakowała?Szkoda mi się jej zrobiło:eek:

Katjuszka zaradna babeczka że zbiera wszystko,od przybytku głowa nie boli.

A może dziewczynki ćwiczą już na dorosłe życie to lizanie?:-pMoja nie ma takiego nawyku,ale ona pod musztrą jak w wojsku to wie co wolno a czego nie.Ale muszę przyznać że jestem z wychowaniem daleko w tyle,kurcze robienie herbaty itp u nas jeszcze z rok pewnie potrwa taka nauka:szok:

Moja chyba miała któregoś z chłopaków zaklepanego, ale którego :eek::eek::eek:

Moja starsza też namiętnie kamienie do domu przywoziła z każdego wyjazdu nad staw, chyba jeszcze z rok temu.
Truskawkowa gratki dla małego :tak:

Byłyśmy dzisiaj na długim spacerze, bo musiałam do szkoły się wybrać. Myślałam, że mała pośpi tak ładnie jak wczoraj. A ona spała może 45 minut, pod szkołą się obudziła, chyba tylko po to żeby wejść ze mną do środka ;-)

reklama
Do góry