reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ha wcielo mi cytaty :wściekła/y:Rila jesli sie doczekam Ali to ja zamawiam jednego z twoich chłopców tylko to ona bedzie musiala zdecydowac którego:happy: zawsze mi sie bliznieta marzyly moze by chociarz wnuki były
A ja będę probowala filozofie mojej mamy stosować nie podpadac jako tesciowa bo jak to ujela mamie sie wybaczy a tesciowej nie... koncze bo mi tablet swiruje

reklama
W imieniu Hubcia dziękuję za życzenia i z uśmiechem padam na twarz :).
Ale się uśmiałam oj już dawno nie było mi tak wesoło. W końcu po gościach i mogę odpocząć. Najfajniejsze w urodzinach było grzebanie solenizanta łapkami w torcie :) teraz Mały śpi i ja zaraz też. Co do swatania to jeszcze mój wolny ;) może któraś go zechce biega jak torpeda najszybciej jak uda mu się zwinąć jakiś telefon albo pilota i nie da sobie w kaszę dmuchać starszemu bratu co raz czymś stuknie puknie i płacz (starszego oczywiście). Czasem liźnie podłogę, dzisiaj odsunął i wszedł do szuflady w komodzie dobrze że stałam obok i załapałam bo zaczęła się przewracać, ten mój psotnik jest nie ustraszony broi psuje i leci dalej. Hmm kurcze tylko herbaty jeszcze nie robi ale dzisiaj wyjmował naczynia ze zmywarki jesteśmy o dwa kubki lżejsi :) A reszte postaramy się w najbliższym czasie nadrobić ;).

Mój F też wolny :)

Auliya - myślałam, żeby go z Alą wyswatać no ale skoro upatrzyłaś sobie jednego z naszych bliźniaków to wypadam z gry.

Ancona no i przez tablet dopiero terazzyczenia ode mnie dla H. Podoba mi sie co robi i zesie nie poddajewniczym. Wytrwalosci i usmiechu w realizacji nowych zadan..Mika jeszcze zalezy czy Ala sie pojawi ale bić sie przecież onią mogąa dowoli :-)

Ostatnia edycja:
Witam, informuję wszem i wobec, że nie śpimy od 4.50...
Także ten...
Czekam kiedy sąsiadom przestaną się podobać te poranne śmiechy,piski i walenie wszystkim o wszystko.

Marcia Twoja torpeda i moja choleryczka to ciekawy związek ;) pasi mi :D

Viltutti przecież to sama radość ;) takie dziecięce śmiechy z rana :)

Za nami ciężka noc, oj, nawet bardzo ciężka. Ledwo na oczy patrzę.

Mój syn ukradkiem podczytuje forum. Jestem tego pewna na 100%. Wczoraj wszerz i wzdłuż wylizał mi piekarnik, a jak mu się znudziło to próbował się dobrać do kosza na śmieci. Po zjedzeniu zupy (rękami) pomógł mi wycierać podłogę ręcznikami, a jak po zabawie się zmęczył to wziął swoją ukochaną pieluszkę i wyszedł z pokoju, jak za nim poszłam to akurat zadzierał nogi żeby wejść na łóżko i się zdrzemnąć :eek: I muszę to podkreślić - to nie są żarty :szok: Ale, że w przyrodzie musi być zachowana równowaga to po drzemce jojczał cały wieczór i wisiał mi na rękach.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry