reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

A moja umie bez pieluchy...ssikac na przewijak :p

Wredota mała juz śpi :-/ od 8 jeczala, ale bez jaj. Wstała przed 6 to jej ból..

Musze m dziś pogonic o łóżeczko bo jej się zwis spodobał.. :-(

Mamy drugą górną jedynkę :-) ciekawa jestem jak to teraz pójdzie bo nic więcej nie widzę żeby było tuż tuż

Moja wczoraj przyniosła sobie kamyk od sąsiadki. mam nadzieje ze ww nie ma kamery bo jest najbardziej pokopana na osiedlu.. W ogóle to K codziennie znosi coś do domu. Albo trawy albo bazie albo korę. Nie wiem. Może przewiduje ze za trzy lata samodzielność i wypad z domu to na szałas zbiera...

Edysiek ja miałam kiedyś dwie świnki i one są wytrzymałe psychicznie bo u nich cały czas kot spał na klatkach..

Ostatnia edycja:
reklama
Agunia mój starszy do tej pory piękne kamienie do domu znosi... co jeden to ładniejszy a kwiatków nam brakło żeby w doniczkach układać (kiedyś tylko białe przynosił)
Katiuszka ja samodzielnie obniżyłam tylko nie wiem jak Ty to masz zrobić jak jedyne wolne z K w łóżeczku masz. A mała to nie na szałas tylko z tego co piszesz dekorację na święta szykuje :D Sprytna dama chce mieć oryginalne stroiki świąteczne :happy:

To nawet nie pytajcie jak kot u nas jest meczony przez Michala :-) dobrze, ze jest lagodny bo inny to by go pogryzl i podrapal :-S
A jak Wy patrzycie, ze niedlugo bedzie zab? Moj ma 11 m-cy i 3 dni i nadal nic

Truskawkowa proponuję szybka zaklepać sobie K. Katjuszki, bo w perspektywie będzie własne M-4 w postaci szałasu :-)

Madziolina jak wychodzą to widać białe kreseczki na dziąsłach. I nie stresuj się tak tymi zębami. Wcześniej czy później wyjdą. Chociaż lepiej żeby wyszły wcześniej :sorry:

Agunia ja o K właśnie myslałam tylko.....czekam, aż mamusia przytaknie. Taki chwyt;-) O szałas się nie martwię-my w trakcie budowy to mieszkać będą mogli u nas-ha tak sobie wymysliłam:-D

Truskawkowa ha ha :-) luzik, ja tam mogę zaklepac, ale nie wiem co na to K..;-)

Mandziolina u k było już widać tak z miesiąc ze są pod wierzchem ale się wybić nie mogły

Truskawkowa niezłą taktykę chcesz zastosować. Przyjaciół trzymaj blisko siebie, ale wrogów jeszcze bliżej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry