reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Viltutti to wam się porobiło. Temperaturę można zbijać przez chłodniejszą kąpiel i okłady. ja bym poszła, żeby ktoś zerknął na niego, nie zaszkodzi. Agunia to Ci syn focha strzelił ;) nie długo odwróci się plecami i jeszcze nogą tupnie ;)

Noc fatalna, nie wiem dlaczego. Może przez idące dwójki? Budziła się co chwilę między 23-3. Zasnęła na naszym łóżku w nogach :) noc kiepska, a tu jeszcze @. Najgorszy dzień.

Młoda odkryła, że ma na górze zęby i zaczęła zgrzytać, wrrr...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, u nas nocka jak na choroby niezła. tylko padła o 19, więc o 5 była wyspana, ale poszła druga flacha i spała do 7 :) natomiast jeżeli czuje się tak beznadziejnie jak ja to jestem jej w stanie dużo wybaczyć... jeszcze dochodzi nam znowu akcja zęby.
Ja je widzę pod dziaslami Ale w ogóle się przebić nie chcą :-(

Djmka współczuję serdecznie. Wiem co czujesz po takiej nocy. A moja od kiedy chora i śpi ze mną to aż dziw ile się przemieszcza i w jakich pozycjach śpi..

Viltutti patrząc na K która w czwartek o 19 osluchowo czysta a w sobotę o 11 zapalenie oskrzeli to bym zbadala jeszcze raz..

Agunia :szok: Hehe mały foch :) nieźle. myślę, że to jednak świadomy foch i Ci się zacznie ;-)

MadzikM chwal sie impreza i koniecznie fotami :)

Milenka jak zdrówko?

Ja z bólem głowy, katarem, kadzlem i PMS. Zastrzele się chyba :-/ tez tak macie ze przed @ macie jakieś dodatkowe siły i chce się Wam planować, sprzątać itp? Bo ja ledwo żyję a od rana kminie jak rozdysponowac graciarnie z pokoju K żeby jej w końcu pokój urządzić. Musimy po sklepach pojeździć, bo patrzyłam na necie na meble dziecięce ale nic mi się nie podoba :( może na żywo coś wyhacze..

Agunia - psiknij mu tantum verde, tak mi dziewczyny tutaj poleciły a potem od lekarki usłyszałam to samo.

Katjuszka o dziwo przed @ mam to samo. Wcześniej bym tylko leżała, a teraz sił mam za 5.

Agunia tantum verde albo uniben to samo tylko to drugie mniej miętowe w smaku.

Madziolina zdrówka.

reklama
Do góry