reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej.
Katjuszko - kurczę, co to że zwykłego kataru się porobiło. Oby K szybko doszła po antybiotyku do siebie...i to bez skutków ubocznych ;-)

Marcia - widocznie chłopcom była potrzebna odmiana, poszaleli i od razu przełożyło się to na lepszy sen.

Milenko - aspiryna i kołderka, na grypę to chyba najlepsze.

Edysiek - wymioty od kataru? Musi małej dużo spływać do gardła.

Mika - z F nie można się nudzić ;-)

Ja zacisnęłam zęby i wyprodukowałam dziś dwie sałatki i hinduskie danie, żeby coś było na ciepło. Do tego jakieś wędliny i sery. Nie mogę się doczekać jutra...co tam ból pleców, jutro będę miała czapeczkę urodzinową na głowie i baloniki, no i tort....;-)

reklama
Witam :-)
Moje dziecko jeszcze śpi :szok:
Wieczorem poszła szybko spać, spała ładnie w nocy, kilka razy dałam jej smoka, wypiła mleczko o 2 i o 6, wtedy wzięłam ją do siebie. Teraz czekam aż wstanie, bo boję się zostawić ją samą w łóżku.

Madzik udanej imprezki :-)

Agunia mogę powiedzieć, że już po ;) oficjalnie Młoda jest odstawiona. W ogóle taka dziwna sytuacja, bo jak ją odstawiłam to zaczęła takie ilości jeść, że szok.
Ja tak się cieszyłam, że jak odstawię Młodą to się napiję. Napiłam się wczoraj lecha free :D

Madzikm udanej imprezy :)

Edysiek mała się regeneruje :)

Edysiek moja poszła spać dop o 21 bo przez ta chorobę miała trzy drzemki ale spala i jadła identycznie jak K. Wstała o 8 i juz widzę ,że ma ochotę spać..

Djmka gratki odstawienia :-)

Agunia super ze impreza się udała. Ja pije wino piwo juz pół roku ale nadal nie dużo bo raz musze czuwać a dwa kurcze ciężko z forma..

MadzikM super imprezy życzę :-)

Milenka żyjesz?

KATJUSZKA żyję,już dużo lepiej tylko mi kaszel doszedł,nawet śniadanie zjadłam;-)A jak K lepiej sie czuję?

DJMKA gratuluje i zazdroszczę ,jak to jest że dzieci cycowe szybciej idzie odstawić od jedzenia nocnego?Ale skoro ma większy apetyt to Julek chyba miał tak samo,piers już pewnie jak przytulaka traktowała i picie.

Madzikm udanej imprezy i oczywiście czekamy na fotkę jak Emma zdmu****e świeczkę:tak:

EDYSIEK dobrze że już lepiej

U nas z zasypianiem od dłuższego czasu jest katorga,płacz,krzyk,łazi po łóżeczku trwa to z godzinę,ostatnie 2dni jak byłam taka chora kładłam ją na noc do wózka i było super,zasypiała od razu przy butli i mało się budziła.Wczoraj już ją dałam do łóżeczka i była masakra tak wyła że ze zmęczenia zasypiałą mi na rękach ale jak tylko poczuła że ją odkładam krzyk.

Madzik udanej imprezki zycze:-)
Nie doczytalam, wybaczcie ale caly dzien u tesciowej bylam bo urodziny miala. A dzis mi maz ostatni raz wyjechal-ale o tym nie teraz i nie tu;-)
Milego dnia dziewuszki.

Madzikm udanej imprezy zycze. I czekamy na fotki z urodzin.

Djmka gratuluje odstawienia. Szybko wam poszlo.

Agunia fajnie ze impreza udana, tylko ten kac niepotrzebny. Eh czlowiek juz nie w takiej formie.

Milenka jak Twoje zdrowko?

U nas dzisiejsza noc juz standardowa czyli ok 3 pobudek. Ale tylko cyca wyciagalam, przytulal sie i spal dalej bo u tesciow spimy razem. Pobudka niestety o 6.15 Tymek, a Ignas 15 minut pozniej. Teraz mlody pierwsza drzemke lapie. Pogoda fajna wiec jak wstanie idziemy na spacerek.

Milenka K juz mało kaszle. Za to jak zacznie to okropnie :( katar tez ma mniejszy. Współczuję choroby gorączki i opieki nad dziećmi, bo mnie katar wykańcza. Nie wiem o co chodzi, ale zawsze jak mam katar to tak mi się w głowie kręci, że ledwo chodzę. Nie mówiąc o podniesieniu się z Młodą na rękach..

KATJUSZKA ja mam tak samo,głowa mi ogólnie pęka ale to już nie wiem czy na zmianę pogody czy z choroby,
A nie wiem czy oglądałaś prognozy od jutra cały tydzień deszcz ze śniegiem i zimno a ja już na wiosnę czekałam:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga pospała do 8, a ja w końcu też się wyspałam.
DJMka niech się regeneruje i daje mi też wypocząć ;-)
Katjuszka współczuję kataru, pocieszę Cię tym, że ja mam katar na okrągło (alergia).
Milenka dobrze, że już lepiej.
U mnie dzisiaj ładnie na dworze, mała poszła na spacer z babcią. Też już się cieszyłam, że coraz cieplej a tu śnieg zapowiadają. Mam nadzieję, że to ostatnie podrygi zimy.

Do góry