reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dzien dobry. U nas tez noc spokojna. Jedna pobudka o 4 I spala do rana. Wymioty chyba nas opuscily tylko rano byla kupka mega zolta. Wszystkiego naj dla Michasia, jeja zachwile bedziemy roczki naszych szkrabow obchodzic :-)
Edit; mamy droga rzadka kupke chyba jednak to nie koniec choroby:-(

Ostatnia edycja:
reklama
niunia a masz jakis probiotyk? nawadniaj przede wszystkim jak tylko dasz rade i jak sie pogorszy to marsz do lekarza. Oby szybko przeszlo.

Edysiek, Madzikm oj rozumiem Was. Co prawda ja lekkie strategie tylko wybierałam do gry ale juz tesknie na sama mysl :( no ale teraz to mam strategie w domu w opcji "live".

Kroczku jakto nie ma wiekszych pieluch? to jakie wy juz uzywacie? zawsze sa pieluchomajtki :) Ja nie wyobrazam sobie narazie uzywac nocnika. Chwała temu co wymyslil pieluchy jednorazowe.

zuzanko a to Ci numer. Ale dobrze jak lubi cytryne to witaminki C duzo ma i bedzie zdrów! Milego podbytu u rodziców.

u nas noc taka sobie. Mlody usnał standardowo - o 23:30 - to juz ktoras taka noc z rzedu. Pobudki co 2 h na cycka i jeszcze garuje w lozku z tata, a mama ma chwile spokoju to na kompa smiga :)

Madziolina - brawo dla Michasia! Stąd już tylko krok do raczkowania:tak:
Viltutti - kurcze, a już myślałam że Ci Olo odpuścił:no: Może to reakcja po imprezce;-) i dziś już będzie lepiej:tak:
Niunia - w Evergreen (jeśli u was jest) można kupić periodyk dla dzieci:

Udo's Choice Microbiotic Range | Udo's Choice wersja infants blend.

Emma go dostaje i wydaje się że jest dobry.

Nasza nocka całkiem ok bo podzieliliśmy się z mężem na pół, tak że spałam od 21:30 do 3:30, potem jeszcze podrzemałam godzinę z Emmą, szybka butla i o dziwo od razu usnęła, tak że jeszcze dwie godzinki do 7ej snu załapałam. Mąż mówił też że nie było tak tragicznie jak zazwyczaj. Może to zasługa tego, że wczoraj przy kąpieli zauważyłam, że przebiła się nam prawa górna jedynka!:-D Tak że ilość ząbków wzrosła do trzech:tak:

Ostatnia edycja:
Widzę, że jak to zazwyczaj w niedzielę pustki panują na forum:cool2:
My wybraliśmy się dziś do naszej ulubionej hinduskiej restauracji i daliśmy Emmie do spróbowania dwóch rodzajów hinduskiego chlebka. Mam nadzieję, że nie będziemy mieć "przesranej" nocy:-D. Ale i tak będzie warto bo młoda tak była zajęta mamlaniem chleba w wózku, że dzięki temu my zjedliśmy spokojnie :-). Po przyjeździe, tyle co jej zdążyłam kurtkę zdjąć i Emma zasnęła na kanapie z dupką jak zwykle wypiętą do góry, więc matka ma czas na internet bo muszę siedzieć i pilnować, żeby nie spadła.

NIUNIA jak malutka?
LOKA to u mnie dziś nocka chyba najgorsza od kąd mała się urodziła,wstała o 23,30 i koniec spania,straciłam rachubę kiedy usnęła ale w moich ramionach,także zaliczyła pierwszą nockę w ramionach mamusi,oby ostatnią:wściekła/y:.

Która kupiła ostatnio kulę vtech?jak zainteresowanie malucha?

reklama
NIUNIA jak malutka?
LOKA to u mnie dziś nocka chyba najgorsza od kąd mała się urodziła,wstała o 23,30 i koniec spania,straciłam rachubę kiedy usnęła ale w moich ramionach,także zaliczyła pierwszą nockę w ramionach mamusi,oby ostatnią:wściekła/y:.

Która kupiła ostatnio kulę vtech?jak zainteresowanie malucha?

Ja zakupiłam ten wynalazek. Zainteresowanie jest owszem ale tak jak pisze Madzikm - na chwile. Może jak zacznie raczkować bedzie miał większą frajdę.

Do góry