reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzikm,EDYSIEK,ja nie nadaję się na dzisiejsze czasy chyba bo nie mam pojecia o czym mówicie;-),ja to grałam ostatnio ze 20lat temu i było to eurobiznes[dzisiejszy monopol[albo gry na pegasus super mario_Obie uwielbiałam ale z wiekiem mi przeszło.
Edysiek mój syn nie nadaje sie do grania jak przegrywa to jest krzyk no i próbuje oszukiwać,nie mam cierpliwości a gier jest masa w domu auta,samoloty,małpki a nawet rok temu scrable dostał na urodziny ale za mały jest to schowałam.

MAGDA zapytałam go jak oni grali to w zerówce[jak piszesz że takie zakręcone]to wynika na to że swoje zasady gry wprowadzili,jemu to chyba o oglądanie tych kartoników bardziej chodziło ot takie ma marzenia mój synuś:cool2:.Włączyłam mu allegro żeby może ten monopol ale nie chce,za to wypatrzył chińczyka angry bards no i klamka zapadła,będę mieć zajęcie na zimowe wieczory;-)

NIUNIA jak malutka,oby się uspokoiło,bidulka.

VILTUTTI właśnie,kupiłaś jakiegoś sprzęta zamiast chodzika?

Ostatnia edycja:
reklama
Matko dziewczyny kiedy Wy macie czas na pisanie;-) Ja w dzień podczytuję ale nie piszę bo jakoś mi tak szkoda jak Młody patrzy i też by chciał popisać:tak:

Viltutti brawo dla synka:-) Ja chyba niebawem tez bede musiała Kubusia na nocnik sadzac bo nie ma większej rozmiarówki pieluch:szok:

Milenka gra to bardzo dobry pomysł na prezent:tak:

Katjuszka hmmmm puzzle - uwielbiam:tak:

Madzikm a nie ogarnęłabyś u mnie:-) Czy tylko mój Kubuś pięknie śpi nawet w czasie choroby i ząbkowania?:zawstydzona/y: Jak go położę o 20 to śpi do 5-6, dostaje mleko i śpi jeszcze z godzinkę, półtorej :-p

Edysiek mi też dziś ręce zmarzły. brrrr zima idzie

Ancona ja tam tęsknię do spotkań ze znajomymi przy konsoli:sorry:

Magda Ciosek mnie też @ zalewa i straszne to jest bo żeby gdzieś wyjść to zakładam tampon super chłonny, dużą podpaskę i ciemne spodnie a i to czasami przecieka:no:

Niunia zdrówka dla córci

My na weekend u moich rodziców, więc nie ma szans dla forum ;-)
Niunia - jak córeczka? Mam nadzieję że lepiej
Puzzle - uwielbiam. .. i już się nie mogę doczekać kiedy znowuu będę mogła coś poukładać. Za to gry komputeowe kojarzę tylko z nazwy.
I też jestem za zakupem zabawek dla starszakow. Szczególnie ze zawsze młodsze też z niektorych rzeczy będzie mogło skorzystać.

Misiek mnie dzisiaj rozbroił - zawinął sobie cytrynę. Pomyślałam że chetnie zobaczę jego minę jak sprobuje. A ten twardo próbował ją zjeść. Ukroiła. mu gruby plaster bez skórki i dobre 5 minut go ciamkał... bez ani jednego skrzywienia ;-)

Kroczek moj tak spal do dwoch nocy wstecz, ale teraz tez nie jest zle, mysle, ze to chwilowe ;-)
Nie wiem co pisac, aaa juz wiem, moj maly dzis przyjal taka postawe , kiwal sie w te i w tamte, jestem dumna!!! Zdjecie rozmazane

Jejku, ale mu twarz wyszla, on tak nie wyglada hehe;-)

Załączniki

• 1416084780436.jpg
    1416084780436.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 59
Madziolina piękna postawa już nie mogę się doczekać kiedy mój taką przyjmie :-)

Ach te prezenty przerobiliśmy już masę gier planszowych, puzzli i lego (puzzle i lego chyba większą frajdę mamusi sprawiają) i to wszystko max na kilka dni :(. Moje dziecko najbardziej lubi się bawić samymi figurkami lego i już od dwóch lat codziennie lepi figurki z plasteliny, uwielbia plasteline i rysowanie- ja już mniej zwłaszcza jak przyjdzie mi dywan wyczyścić z tego cuda. Przed chwilą ustaliliśmy z mężem że xbox będzie pod choinkę a teraz lego star wars i strój messiego :-D jako że starszy piłkę trenuje.

Madziolina zdjecie pierwsza klasa:-D
Co do prezentow my wlasnie dzisiaj wybralismy kilka zabawek, a ze rodzinka zainteresowana co kupic to kazdy dostanie wykaz co nam / dzieciom sie spodoba :-)
Zuzanka czytajac twoj post buzia mi sie wykrzywia :-D
Moje dziecie spi ostatni pawik byl o 18 nastej od tamtej pory spokoj narazie mam nadzieje ze przeszlo... zmykam spac. Dobranoc

Alee sobie pospałam :crazy: Noc maskra, mały co pół godziny budził się ze strasznym darciem, więc go większość nocy lulałam i tuliłam. Ledwo na oczy widzę :(
Dzisiaj kupal po raz trzeci do nocnika, więc chyba mamy system :)
Co do rowerku, to może dzisiaj z mężem wybierzemy więc do większej cywilizacji to może będzie okazja pooglądać jakieś, bo jednak są za drogie żeby wywalić kasę a małemu się nie spodoba.

Jejku jak korzysta z nocnika! Gratuluje!!!
A moj Skarb wrocil do normy! W nocy tylko raz zakwilil, wlozylam smoka i spal do 8- wyspana!!! Oby mu zostalo, choc przed nami zabkowanie to moze byc roznie.
Noi dzis Michas konczy 7 m-cy!!! Ale czas zlecial!
Dobra ide butle zrobic ;-)

reklama
MADZIOLINA - u nas tez nocka super. Od 20 do 7 :D i nawet ząbkowanie mu nie przeszkodziło. Żeby i u Was nic sie nie zmieniło. Aaaaa i wszystkiego najlepszego dla Michasia :*

Do góry