reklama
ja uzywam i dady 4 i pampersów 4 ale dady sa rzeczywiscie wieksze, choc pampki chyba bardziej chłonne.
Edysiek to wy juz pełnoletni jestescie w małżeństwie, gratki
ancona gratulacje dla sasiadów!
u nas od kilku nocy zasypianie = zabawa do upadłego , marudzenie i padanie z sil, w koncu sen. Nie wiem ile wytrzymam jeszcze takich nocy bo juz z mezem czasem nie mamy sily siedziec do 24 az Mlody zasnie. No ale nic, ide zmienic meza.
Edysiek to wy juz pełnoletni jestescie w małżeństwie, gratki
ancona gratulacje dla sasiadów!
u nas od kilku nocy zasypianie = zabawa do upadłego , marudzenie i padanie z sil, w koncu sen. Nie wiem ile wytrzymam jeszcze takich nocy bo juz z mezem czasem nie mamy sily siedziec do 24 az Mlody zasnie. No ale nic, ide zmienic meza.
ja to jestem jednak szczesciara jakos po starszym nauczylam sie, mlodsza usypiac w lozeczku bez noszenia,bujania itd,teraz klade,wypija mleko pogada i zazwyczaj zasypia(chyba ze jej cos dolega) ale wybija 21 i dziecko odplywazreszta wazne tez chyba sa rytualy u dzieci bo ze straszym to roznie bylo dopiero pozniej zaczelam wprowadzac takie stale pory a teraz od poczatku wszystko o tej samej porze i jakos latwiej idze
Edysiek
odkrywca
L-oka nasze małżeństwo dopiero w wiek nastoletni weszło, ale związek mamy już pełnoletni.
madzikm76
Fanka BB :)
No i półleżę z młodą na rękach:-(
Jakoś już przestaję wierzyć, że ona kiedykolwiek zacznie normalnie sypiać
Jakoś już przestaję wierzyć, że ona kiedykolwiek zacznie normalnie sypiać
Viltutti
Fanka BB :)
Z wysadzaniem na nocnik u nas jest prosto, bo Olek poranną kupę robi zawsze o tej samej porze, więc go sadzam wtedy na nocnik, włączam bajkę i siedzimy i czekamy. Dzisiaj znów się doczekaliśmy
Nocnik mamy taki fajny, obszerny z oparciem więc mały siedzi bezpiecznie i wygodnie, chociaż sam już siedzi baaaardzo stabilnie.
A, papki to my 5 nosimy, co prawda w 4 też się mieści ale mam wrażenie że mu w 5 wygodniej.
Noc łaskawą była nawet :-) I oby dzień taki sam pozostał, bo mamy dużo załatwień w związku z remontami w mieszkaniu a będziemy musieli małego wziąć ze sobą.
Nocnik mamy taki fajny, obszerny z oparciem więc mały siedzi bezpiecznie i wygodnie, chociaż sam już siedzi baaaardzo stabilnie.
A, papki to my 5 nosimy, co prawda w 4 też się mieści ale mam wrażenie że mu w 5 wygodniej.
Noc łaskawą była nawet :-) I oby dzień taki sam pozostał, bo mamy dużo załatwień w związku z remontami w mieszkaniu a będziemy musieli małego wziąć ze sobą.
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Niedawno wstałyśmy , może dlatego że wzięłam nad ranem małą do łóżka.
Niedawno wstałyśmy , może dlatego że wzięłam nad ranem małą do łóżka.
normalnie jakbym czytała co najmniej o rocznym dziecku Super :-)Z wysadzaniem na nocnik u nas jest prosto, bo Olek poranną kupę robi zawsze o tej samej porze, więc go sadzam wtedy na nocnik, włączam bajkę i siedzimy i czekamy .
reklama
W końcu wszystko nadrobiłam. I już brakuje czasu zeby odpisać - więc tylko tyle:
Viltutti - super sprawa z tym wysadzaniem. U mnie znacznie później, bo koło roczku, Młoda zaczęła robić kupę na nocnik. Co prawda odpieluchowała się dopiero teraz, ale najgorsza część przewijania nam odpadła,l :-) ciekawe jak pójdzie z Misiem.
Agunia - wielkościowo to nasi synkowie chyba podobni. Ciągle fotelik niemowlęcy - Oliwia jeździła w nim do roku i Miskowi wróżę to samo. Pampki - 3. Ubrania w większości 68. W poniedziałek idziemy na szczepienie to się zmierzymy.
Viltutti - super sprawa z tym wysadzaniem. U mnie znacznie później, bo koło roczku, Młoda zaczęła robić kupę na nocnik. Co prawda odpieluchowała się dopiero teraz, ale najgorsza część przewijania nam odpadła,l :-) ciekawe jak pójdzie z Misiem.
Agunia - wielkościowo to nasi synkowie chyba podobni. Ciągle fotelik niemowlęcy - Oliwia jeździła w nim do roku i Miskowi wróżę to samo. Pampki - 3. Ubrania w większości 68. W poniedziałek idziemy na szczepienie to się zmierzymy.