reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenko ja dzisiaj kupiłam 3 paczki 5 w lidlu i myślę że będą dobre bo one od 11kg a mały ma 10. Tylko jeszcze nie otwierałam to nie wiem jak się na żywo prezentują ;-)

Hubert wybudził się na dobre wrrr rzuca się z boku na bok, macha rękami, marudzi i płacze co chwilę! O 20.00 wypił 210ml mleka i od tamtej pory do teraz jakieś 150ml wody :0

Zapomniałam dodać że w tej sytuacji wypada mi iść z kwiatami do sąsiadów i podziękować.

Ostatnia edycja:
reklama
EDYSIEK dobrze wiedzieć,up to jescze ten nocnik może zaczekać:-p

OLIWIA zależy jak duży jest twój,jednak dady są większe niż pampki,będę sie mordować z tymi 4teraz i zmieniać częsciej to interes zrobiłam promocyjny heh
A jeszcze chrzestna małej dziś była i kolejną paczke 4dowiozła.

ANCONA koniecznie do sąsiadów zmykaj,jeszcze jakieś czekoladki dorzuć albo koniaka;-)

My jeszcze na 3 jestesmy a na noc 3+ zakladam, ale ja mam tylko pampersa bo jakos tu ogromnej roznocy w cenie nie ma, albo mi sie tak wydaje. Mloda chce zasnac ale sie kreci, kupki dzisiaj nie bylo I cos mi sie wydaje ze ja brzuszek meczy:/

Dziewczyny nie nadrobię dzisiaj więc wybaczcie odpiszę tylko Milence. Ja Kubusiowi już od 2 tyg zakładam 5 Dady bo 4 go uciskały UWAGA w nóżki:tak: Tak tak ma pokaźne nóżki jak tatuś:tak: Tylko potem są już majteczki jednorazowe i tez mam problem czy nie za wczesnie na nocnik:no:

Hehe nie wiesz jak to jest Milenka kochanego ciala nigdy dosc ;-) a tak swoja droga ja bym chyba wolala zeby moja miala troche wiecej cialka bo czasami mam wrazenie ze ja zlamie jak sie wygina np w wannie, dzisiaj postanowila ze bedzie sie kapac na stojaco I co ja posadzilam ona za wanne I do gory :O

KROCZEK dzięki,to popłynęłam z tymi pampkami,no nic jakoś zużyjemy,A moja po mamusi ma długie szczupłe nogi a za to szerokie ramiona i wielki brzuch;-).

Mika - mój też nie wierzył w niektóre rzeczy, które mu opowiadała do momentu kiedy nie wróciłam do pracy. Teraz wierzy we wszystko i jeszcze dokłada swoje historyjki :-p
Viltutti - jak ty to robisz że dziecia już na nocnik wysadzasz:szok:. Mnie to nawet przez myśl jeszcze nie przeszło, zresztą mała z jej motorkiem w dupie nie usiedziałaby na nocniku nawet 30 sekund:no:
I chyba musimy Cię zgłosić do służb że dziecko do snu przyduszasz:-p
A co do szczoteczki to się zgadzam. Świetnie robi za gryzak a jednocześnie uczy się malucha higieny jamy ustnej od samego początku:tak:
Madziolinko - gratulacje dla Ciebie i męża. Piękny już staż macie:-) U nas w tym roku minęło 13 lat małżeństwa, gdzie to zleciało i kiedy??? Nie wiem:tak:

U nas nocka jak to nocka z Emmą - nie ma co smęcić. Rano wstałam, poczekałam aż mąż po nocnej pracy trochę odeśpi, akurat w międzyczasie Emma padła na drzemkę o 10ej to ja oczywiście razem z nią na godzinkę. Potem szybki prysznic śniadanie i do pracy na nadgodziny. Wróciłam o 19ej, przkazałam mężowi kluczyki do samochodu a on mnie dziecia, i mąż do pracy na nadgodziny a ja Emmę do kąpieli, butla, luli luli i śpi niby...narazie..
Padam na ryjek teraz. Chciałam wam tylko odpisać i idę ...spróbować coś pospać...choć nadzieja jest niewielka:no:

reklama
Do góry